• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • 5 motive să alegi tractorul Kioti HX 1201 PC-EU furnizat de UTILBEN

    agrointeligenta.ro -

    La ce ne uităm atunci când cumpărăm un tractor? Ne uităm la reputația producătorului, la puterea motorului, la calitatea componentelor, la designul interior și exterior, dar și la preț, desigur! Tractorul Kioti HX 1201 PC-EU furnizat de UTILBEN excelează la toate aceste 5 capitole, după cum vom demonstra în cele ce urmează.

    Tractorul Kioti HX 1201 PC-EU furnizat de UTILBEN

    1.Reputația producătorului

    Compania sud-coreeană Daedong, cea care produce tractoarele Kioti, a fost înființată în 1947, deci are 76 de ani de experiență în fabricarea de utilaje agricole. Compania și-a câștigat statutul de lider național în domeniu, cu o cotă de piață de 35% în Coreea de Sud. Iar această filozofie bazată pe dezvoltare continuă, inovație și depășirea barierelor s-a transpus în tractoarele fabricate. „Dacă ai orice treabă de făcut, tractoarele Kioti o vor face!” este sloganul producătorului de utilaje Daedong, ale cărui produse au devenit sinonime cu termenul „fiabil”.UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare Kioti de la 21 la 125 de cai putere, iar toate utilajele respectă normele de poluare Stage V și pot circula legal pe drumurile publice. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură și pomicultură. Clienții români apreciază polivalența acestor utilaje, puterea de muncă și ușurința în operare.

    UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare Kioti de la 21 la 125 de cai putere

    2.Puterea motorului

    Motorul tractorului Kioti HX 1201 PC-EU este fabricat chiar de Daedong, în fabricile proprii. Acest lucru este vital pentru fiabilitatea tractorului pe termen lung pentru că elimină riscul de incompatibilitate între motor și componentele-cheie ale utilajului. În plus, vorbim despre cel mai performant motor Stage V fabricat vreodată de producătorul sud-coreean. Are 115 cai putere nominală și 125 de cai putere maximă cu boost, capacitatea cilindrică este de 3,8 litri, cu 4 cilindri, injecție directă, turbocompresor și intercooler.
    Datorită felului în care este construit, motorul tractorului Kioti HX 1201 PC-EU face față cu brio sarcinilor grele și de durată. Accesul la motor este foarte facil, iar întreținerea se face cu ușurință. Capacitatea rezervorului de combustibil este de 180 de litri, iar cel de AdBlue este de 18 litri. În scopul de a asigura rezistență când vine vorba de sarcini grele și fiabilitate pe termen lung, motorul este echipat cu un sistem special de lubrifiere forțată și cu un sistem performant de răcire.

    Kioti HX 1201 PC-EU face față cu brio sarcinilor grele și de durată

    3.Calitatea componentelor

    Transmisia este 4×4, Power Shuttle, cu 32 de viteze înainte și 32 de viteze înapoi. Modelul HX 1201 PC-EU este dotat cu sistem mecanic de blocare a diferențialului pe puntea spate, ceea ce vă garantează o tracțiune optimă pe teren accidentat. Acest tractor vine echipat în varianta standard cu un reductor ce permite lucrul în sarcină la viteze foarte mici. Creeper-ul susține, practic, performanța transmisiei și a motorului.
    Sistemul hidraulic este format din două pompe care acționează independent una de cealaltă. Pompa pentru implemente are un debit de 75 de litri pe minut, iar pompa pentru sistemul de direcție are un debit de 46 de litri pe minut, ceea ce rezultă într-un debit total de 121 de litri pe minut. Prin urmare, sistemul hidraulic al tractorului Kioti HX 1201 PC-EU vă garantează eficiență și productivitate peste medie.

    Prinderea în 3 puncte este de categoria a II-a, cu sistem rapid de cuplare și sistem electronic de control. Asta vă asigură o forță de ridicare de 4.400 de kilograme. Tractorul Kioti HX 1201 PC-EU poate fi echipat cu ridicător frontal și priză de putere, precum și cu încărcător frontal fabricat de Daedong, deci, perfect compatibil. Totodată, poate fi echipat cu greutăți standard de 500 de kilograme.

    Sistemul hidraulic al tractorului Kioti HX 1201 PC-EU vă garantează eficiență și productivitate peste medie

    4.Designul interior și exterior

    Cabina este una modernă și îi oferă ocupantului vizibilitate deplină și acces în interior pe ambele părți. Volanul poate fi reglat pe înălțime și poate fi înclinat în funcție de preferințele utilizatorului. Comutatoarele sunt robuste și precise, astfel încât să reziste la manevre repetate și la uzură. Scaunul operatorului este pivotant și este dotat cu suspensie pe aer și încălzire, în echiparea standard. Aerul condiționat intră și el în echiparea standard și puteți opta pentru un frigider care are și funcție de încălzire.

    Tractoarele Kioti din seria HX sunt vârful de lance al producătorului sud-coreean. În materie de design, abordarea a constat în eliminarea liniilor curbe și a formelor rotunjite în favoarea unor linii agresive și unghiurilor drepte. Rezultatul este un aspect exterior dinamic și futurist. Farurile de tip LED asigură o vizibilitate sporită pe timp de noapte, iar elementele cromate îi dau tractorului Kioti HX 1201 PC-EU o notă distinctă de eleganță.

    Tractoarele Kioti din seria HX sunt vârful de lance al producătorului sud-coreean

     5.Prețul

    Tractorul Kioti HX 1201 PC-EU este fabricat integral în Coreea de Sud, iar în alcătuirea lui intră un motor și componente de producție proprie. Asta face ca prețul acestui tractor să nu fie unul ridicat. În plus, UTILBEN importă tractoarele Kioti direct din Coreea de Sud, prin urmare, clientul beneficiază de cel mai mic preț posibil. Dar prețul nu este singura surpriză!

    Prin colaborarea cu UTILBEN, beneficiați de 5 ani garanție standard, livrare rapidă din stoc, piese de schimb și service cu acoperire națională. Mai mult decât atât, toate tractoarele Kioti HX livrate de UTILBEN vor fi însoțite de Cartea de Identitate a Vehiculului, emisă de către Registrul Auto Român.

    Prin colaborarea cu UTILBEN, beneficiați de 5 ani garanție standard

    Suficiente motive, zicem noi, ca să nu mai stați pe gânduri și să accesați chiar acum site-ul www.utilben.ro/kioti pentru oferta completă de tractoare Kioti sau să luați legătura cu un consultant UTILBEN la numărul de telefon 0733 040 000.

    Sediul UTILBEN Cluj-Napoca
    Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

    Sediul UTILBEN Baciu
    Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

    Sediul UTILBEN București
    Adresa: Strada Ithaca, FN, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

    Sediul UTILBEN Iași
    Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

    Telefon: 0733 040 000
    Email: contact@utilben.ro
    Website: www.utilben.ro


    Te-ar mai putea interesa

    Alertă meteo de vreme severă! Ploi și căderi de grindină până vineri dimineață Agnes Jansen, olandeza care produce legume bio la Sărata: Mă pensionez și caut pe cineva să continue ferma Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii

    Ultimele știri

    Vremea se schimbă radical: vin ploile. Prognoza meteo actualizată! Urgent la APIA – ultima zi în care fermierii mai pot cere subvenția trimestrială Carne de miel nu doar de Paști. Strategia ing. Ionică Nechifor pentru a readuce oaia pe masa românilor