• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Fermierii din Transilvania sunt mulțumiți de relația cu East Agro

    Adrian Radu -

    Prezentă din 2019 pe piața de agribusiness din România, compania East Agro i-a cucerit pe fermierii din țara noastră. Produsele de calitate sunt completate de servicii de consultanță care le aduc agricultorilor profituri la final de an. Fermierii sunt mulțumiți de colaborarea pe care o au cu East Agro.

    Andreea Moldovan este inginer agronom într-o fermă din Valea Largă, din județul Mureș. A fost impresionată repede de relația construită cu East Agro. “De la East Agro, în principal, folosim gama de sămânță. Îmi place echipa lor foarte tânără și am ales să lucrez cu ei pe toată gama de produse, pentru că sunt produse de calitate și au toată gama, de la sămânță, îngrășământ, pesticide și chiar preluarea de cereale. De asemenea, au o echipă de consultanță foarte bună, care ne ajută în alegerea produselor”, a spus Andreea Moldovan.

    Tot în județul Mureș lucrează teren și Vlad Șofron, care face parte din echipa Agro Reform Bichiș Iernut. De 3 ani de zile, ferma se bazează pe produsele de la East Agro pentru a duce la bun final culturile pe care le înființează.

    Cu East Agro colaborez de aproximativ 3 ani. Colaborarea noastră este una foarte bună, foarte plăcută. Ei sunt partenerii care ne-au adus beneficii, ne-au adus profitul. Au un portofoliu foarte bine dezvoltat de produse, găsim cam tot ce căutăm la ei. Ori de câte ori este nevoie oamenii lor sunt alături de noi și productivitatea noastră, de când colaborăm cu ei, este în creștere”, a explicat Șofron.

    Un lucru pe care mulți fermieri îl consideră un avantaj este faptul că pot lua dintr-un singur loc majoritatea inputurilor necesare pentru culturile de care au grijă. În acest fel, economisesc atât bani, cât și timp, pentru că nu vizitează mai multe magazine.

    Este și cazul lui Dorel Istrate, din comuna mureșeană Șăulia, ale cărui comenzi la East Agro sunt la un nivel ridicat. “Colaborarea cu East Grain a fost întotdeauna loială, niște parteneri, într-adevăr, cu caracter, au cuvânt, vorba-i vorbă, contractul se face numai pentru finanțe. Am destul de mare cifra de afaceri cu ei și îi cunoaștem foarte bine”, a declarant Istrate.

    East Agro activează nu doar în județul Mureș. Ioan Pirău, din Brașov, beneficiază de 3 ani de zile de produsele și de sfaturile echipei East Agro. Și este mulțumit de cum se desfășoară colaborarea. Vorbește des cu reprezentanții de vânzări, iar departamentul logistic îi livrează produsele repede. Și sunt doar produse de top, care îi ajută culturile.

    Inputurile distribuite de East Agro ajung și în județul Sibiu. “Suntem mulțumiți de colaborarea pe care o avem, de sprijinul pe care ni-l acordă. Sunt prompți în ceea ce privește vânzările sau comerțul care se face între noi și dânșii. În momentul când avem probleme, dânșii se deplasează la noi în fermă, discutăm problemele, le analizăm și, în consecință, luăm cele mai bune decizii”, a mărturisit Cornel Manoilă, din comuna sibiană Iernea.

    Un mod prin care relațiile cu fermierii se consolidează sunt simpozioanele și evenimentele pe care le organizează East Agro. În cadrul acestora, dincolo de faptul că agricultorii își împărtășesc experiențele din ferme, compania prezintă noutățile din portofoliu. “Aceste întâlniri sunt foarte favorabile pentru noi, ca tineri fermieri, în primul rând, pentru că ne ajută să ne dezvoltăm atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, deoarece ne aduc în actualitate cu tot ceea ce ține de domeniul agricol și digitalizare”, a spus Andreea Moldovan.

    Detalii despre rețeaua de reprezentanți zonali ai East Agro se găsesc pe www.eastagro.ro.


    Te-ar mai putea interesa

    Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple Agnes Jansen, olandeza care produce legume bio la Sărata: Mă pensionez și caut pe cineva să continue ferma

    Ultimele știri

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Program APIA de 1 Mai și Paște 2024. Zilele în care se mai fac plăți pentru subvenții Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till