• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Noul tractor TAGRO 102, dotat cu GPS, va fi prezentat la MoldAgro EXPO, în perioada 21-24 septembrie!

    Violina Gorcinschi -

    Compania IRUM, singurul producător de tractoare agricole din România, împreună cu MAVIPROD și MAVIPOWER, vor participa la Târgul Agricol MoldAgro Expo 2023, cu produse dedicate fermierilor, dar și cu unelte pentru casă și grădină.

    Moldova Agricolă EXPO – MoldAgro Expo 2023 – Târgul dedicat fermierilor din zona Moldovei, are loc în perioada 21-24 septembrie, pe platforma MARSAT din Roman, județul Neamț. Aproape 50 de branduri din sectorul agricol au confirmat prezența la eveniment, iar programul va oferi fermierilor posibilitatea de a intra în dialog direct cu decidenții naționali și locali, dar mai ales să afle care sunt noutățile toamnei în oferta companiilor furnizoare din agribusiness. La acest eveniment va fi prezent și grupul de firme MAVI-IRUM (IRUM, MAVIPROD și MAVIPOWER) ce va prezenta agricultorilor o gamă de produse din domeniul utilajelor agricole, dar și alte echipamente necesare activității fermierilor.

    „Participăm la Moldova Agricolă Expo cu grupul de firme din care fac parte IRUM, MAVIPROD și MAVIPOWER. IRUM va prezenta o gamă de tractoare agricole de la 24 CP până la 102 CP. Vor fi, din partea MAVIPROD, o serie de produse dedicate fermierilor, dar și pentru casă și grădină, în mare parte pe motounelte, motocultoare, ață de baloți, generatoare mici, uleiuri pentru utilaje și tractoare. De asemenea, vor și reprezentanții MAVIPOWER, fiind dealerul oficial Perkins în România, dar și FG Wilson și Atlas Copco. Vom prezenta un generator de mare putere, dar și un motor Perkins care este compatibil cu tractoare agricole”, a precizat, pentru Agrointeligența – AGROINTEL.RO, reprezentanta IRUM, Mara Șuteu, Referent de Specialitate Marketing în cadrul companiei.

    În zona de demonstrații, fermierii vor avea posibilitatea de a conduce și testa un tractor TAGRO produs în România la uzina de la Reghin, județul Mureș.

    tractor produs de Irum, Tagro 102
    Tractorul TAGRO 102

    Grupul de firme Mavi-Irum prezintă tractorul agricol Tagro 102

    Prezent cu o gamă diversificată de produse, IRUM, parte a grupului de firme MAVIPROD și singurul producător de tractoare agricole din România va prezenta la târgul de pe platforma MARSAT gama de tractoare cu puteri cuprinse între 24 și 102 CP, prin expunerea tractoarelor agricole din gama Tag, dar și a tractorului agricol TAGRO 102, dotat cu tehnologii moderne menite să optimizeze timpul de efectuare a lucrărilor.

    Ca și noutate din partea producătorului, în cadrul târgului va fi prezentat noul produs IRUM, anume tractorul agricol TAGRO 102 echipat cu sistem de autoghidare prin GPS, care semnifică îmbinarea unor echipamente tradiționale utilizate în executarea muncilor agricole, cu tehnologii de ultimă generație menite să optimizeze timpul de realizare a acestor munci, dar și să garanteze îmbunătățiri din punct de vedere al performanțelor și profitabilității”, au transmis reprezentanții IRUM.

    stand cu produse si anvelope
    Anvelopele Mavi și alte produse

    Grupul de firme Mavi-Irum vine la târg cu o gamă variată de produse pentru fermieri

    Pe lângă tractorul TAGRO 102, ce va fi piesa de rezistență a celor de la IRUM, grupul de firme va veni la MoldAgro Expo 2023 și cu o serie de produse specifice muncilor agricole.

    „Alături de IRUM, MAVI va prezenta o gamă extinsă de anvelope destinate utilajelor, motounelte, motocultoare, generatoare, mulgătoare, uleiuri și antigeluri, produse de balotat, accesorii și piese de schimb pentru echipamente agricole și multe altele. Toate aceste produse pot fi ulterior analizate și achiziționate din cele 18 puncte de lucru MAVI-IRUM din țară, dar și prin intermediul propriei platforme online shop.maviprod.ro”, a precizat Mara Șuteu.

    produse Perkins
    MAVI vine la târg cu produse marca Perkins și FG Wilson

    Tot în cadrul târgului, departamentul MAVIPOWER va avea prilejul, ca distribuitor oficial Perkins și FG Wilson la noi în țară, să prezinte produse de top dedicate fermierilor.

    „Totodată, prin prezența departamentului MAVIPOWER, care reprezintă poziția companiei MAVI ca distribuitor oficial Perkins și FG Wilson în România, vom prezenta inclusiv un motor agricol Perkins și un generator de mare putere FG Willson. IRUM și MAVI sunt prezente la prima ediție a târgului Moldova Agricolă Expo într-un moment de mare însemnătate pentru grupul de firme, anul acesta aniversând 70 ani de activitate pentru producătorul român, 30 ani de la înființarea firmei mamă MAVI și 20 ani de Perkins în România. Vă așteptăm la standul grupului de firme IRUM-MAVI”, au transmis reprezentanții grupului IRUM-MAVI.


    Te-ar mai putea interesa

    Alertă meteo de vreme severă! Ploi și căderi de grindină până vineri dimineață Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii

    Ultimele știri

    Tehnologia Chemark Rom la rapiță pune bazele unor producții mari în Teleorman, la ferma Nutrelo Trei boli periculoase depistate în cultura sa de grâu de fermierul Georgian Corniță Se construiește o nouă fabrică ce va prelua lapte de la fermierii români