• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Strong Machinery vine la MoldAgro EXPO cu modele noi de utilaje pentru semănat, lucrări de sol și erbicitat!

    Violina Gorcinschi -

    Strong Machinery vine la MoldAgro EXPO cu utilaje pentru semănat, lucrări de sol și erbicitat. Cu acest prilej, în perioada 21-24 septembrie, pe platforma Marsat din Roman, județul Neamț, fermierii pot vedea cel mai nou utilaj Elvorti intrat pe piața din România în acest an, o semănătoare de plante păioase.

    Pe 21-24 septembrie, de joi până duminică inclusiv, între orele 9:00 și 17:00, se va ține MOLDOVA AGRICOLĂ EXPO – MOLDAGRO EXPO 2023, Târgul de agricultură destinat fermierilor din zona Moldovei. Evenimentul se va desfășura pe platforma MARSAT din localitatea Roman, județul Neamț. În cadrul acestui târg vor fi prezente diverse companii din zona agribusiness, printre care se numără și Strong Machinery, o companie distribuitoare de utilaje agricole.

    Strong Machinery la MoldAgro Expo 2023

    Compania Strong Machinery ce oferă fermierilor cele mai noi utilaje destinate lucrărilor specifice culturilor de câmp, de la brandul Elvorti. La târgul de săptămâna viitoare, ce va avea loc la Roman, pe platforma MARSAT, fermierii vor putea vedea o semănătoare, o mașină de erbicidat și o grapă cu discuri.

    „La standul Strong Machinery, fermierii pot vedea ultimele produse în materie de însămânțat, prelucrarea solului și erbicidat de la brand-ul pe care îl reprezentăm în România, Elvorti, acest brand fiind unul cu o istorie în spate de peste 145 de ani în producția de utilaje agricole nemotorizate din Ucraina. Reziliența, fiabilitatea, versatilitatea, toate acestea sunt reprezentate de Strong Machinery. Vizitatorii standului nostru o sa aibă parte și de surprize pe toată perioada expoziției”, a precizat George Voloacă, directorul comercial al companiei.

    Fiind prezenți pentru prima dată în zona Moldovei cu aceste produse, reprezentanții Strong Machinery vor să le prezinte fermierilor de ce sunt capabile, având mari așteptări de la eveniment.

    „De la acest eveniment avem așteptări foarte mari fiind prima prezență a noastră în zona Moldovei cu aceste produse.
    Avem deja clienți în această regiune a țării noastre și dorim să prezentăm tuturor fermierilor din împrejurimi tehnologiile pregătite special pentru ca utilajele noastre să se preteze în orice tip de fermă, indiferent de suprafața pe care o lucrează aceștia”, a explicat, pentru Agrointeligența – AGROINTEL.RO, directorul comercial al Strong Machinery.

    semanatoare de la Strong Machinery
    Semănătoarea Alfa 4 No-Till

    Strong Machinery – Semănătoarea de păioase Alfa 4 No-Till

    Semănătoarea de plante păioase Alfa 4 No-Till este un utilaj nou în România, lansat în acest an, având prima apariție la expoziția Agriplanta. Este potrivită pentru tractoarele cu minimum 160 de cai putere. Viteza de lucru la care poate ajunge este de 9-12 km/h, având o productivitate de 4,68 hectare/oră.

    Utilajul are o lățime de lucru de 4 metri, cu 26 de rânduri despărțite de 20 de cm și lucrează cu dublu disc, fiind folosit atât pentru însămânțare, cât și pentru aplicarea îngrășămintelor. Limitele de adâncime la care operează sunt de 20-80 mm.

    La însămânțare, utilajul are o normă de 1,5-400 kg/ha, cu un volum buncărului pentru semințe de 1.200 litri. În ceea ce privește îngrășămintele, are o normă de însămânțare de 25-200 kg/ha, cu un buncăr de 800 de litri.

    Semănătoarea este potrivită pentru tractoarele ce au minimum 160 CP și are o viteză de lucru de 9-12 km/h și o productivitate de 4,68 ha/h.

    masina de erbicidat Strong Machinery
    Mașina de Erbicidat Tetis 24

    Strong Machinery – Mașina de erbicidat Tetis 24

    Mașina de erbicidat Tetis 24, un alt utilaj ce va fi prezentat la târgul dedicat fermierilor din zona Moldovei. Aceasta se folosește pentru aplicarea erbicidelor, fiind echipată cu un bazin de 3.200 de litri și 48 de duze. Poate administra de la 50 la 300 litri soluție/hectar, menținând cantitatea de soluție indiferent de viteză care poate ajunge până la 12 km/h în lucru. Utilajul are o înălțime de lucru de 0,6-1,85 metri și ecartament reglabil de 1,4-2,25 metri.

    Printre dotări se numără duze antipicurare Arag cu unghi de 110 grade, distribuitor Arag, premixer de 30 litri Arag, pompă Annovi Reverberi de 250 litri/minut și calculator Bravo 400 LT cu GPS.

    grapa cu discuri
    Grapă cu discuri Pallada 4000

    Strong Machinery – Grapa cu discuri Pallada 4000

    Grapa cu discuri Pallada 4000 este una dintre recomandările Strong Machinery pentru fermieri datorită productivității sale care ajunge la 4,8 hectare/oră, având o viteză de lucru de 0-12 km/h. Utilajul are o lățime și adâncime de lucru de 4 metri, respectiv 20-120 milimetri.

    Grapa vine cu 30 de discuri ce au un unghi de atac de 0-30 de grade, iar diametrul talerelor este de 560 milimetri. Pentru a utiliza acest model de grapă, ce are o masă de 2.130 kg, este necesar un tractor cu 160 cai putere.


    Te-ar mai putea interesa

    Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii

    Ultimele știri

    Tehnologia Chemark Rom la rapiță pune bazele unor producții mari în Teleorman, la ferma Nutrelo Trei boli periculoase depistate în cultura sa de grâu de fermierul Georgian Corniță Se construiește o nouă fabrică ce va prelua lapte de la fermierii români