• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Fermierii, așteptați cu oferte și tombole la standul Nufarm de la MoldAgro Expo, în perioada 21-24 septembrie

    Violina Gorcinschi -

    Compania Nufarm România, dezvoltator și producător de top de soluții de protecția plantelor și tehnologii în domeniul semințelor, va participa la Târgul Agricol MoldAgro Expo 2023, cu produse dedicate fermierilor pentru protecția plantelor. Vedetele evenimentului vor fi produsele Carnadine și Saracen Delta.

    Moldova Agricolă EXPO – MoldAgro Expo 2023 – Târgul pentru fermierii din zona Moldovei, are loc în perioada 21-24 septembrie, pe platforma MARSAT din Roman, județul Neamț. Aproape 50 de branduri din sectorul agricol au confirmat participarea la eveniment, iar programul va oferi fermierilor posibilitatea de a intra în dialog direct cu decidenții naționali și locali, dar mai ales să afle care sunt noutățile toamnei în oferta companiilor furnizoare din agribusiness. La târg, va fi prezentă și compania producătoare de soluții pentru protecția plantelor Nufarm, cu oferte și tombole pentru agricultori.

    „Nufarm România își dorește să prezinte fermierilor participanți la eveniment campaniile promoționale din această perioadă, pentru insecticidul sistemic Carnadine și pentru erbicidul Saracen Delta. Campania de rapiță începe cu o veste bună pentru fermieri. Nufarm vine cu o super ofertă la insecticidul sistemic Carnadine, ce este omologat pentru rapiță și urmează a avea o extindere de etichetă. Astfel, la 10 litri cumpărați, agricultorii vor primi gratuit încă 1 litru, care poate fi folosit pe o suprafață importantă”, au precizat Cătălina Ulici, specialist marketing în cadrul Nufarm, pentru Agrointeligența.

    oferta la insecticidul Carnadine de la Nufarm
    Insecticidul sistemic Carnadine de la Nufarm – oferte și tombole la MoldAgro Expo 2023

    Nufarm MoldAgro Expo – Insecticidul Carnadine, pentru protecția rapiței și a altor culturi

    Insecticidul sistemic Carnadine se diferențiază prin formularea sa de concentrat solubil. În această toamnă, această soluție vine în ajutorul cultivatorilor de rapiță, meri și cartofi.

    „Carnadine este un insecticid sistemic pe bază de acetamiprid. Ca și omologări, avem în momentul de față rapița, care este, de fapt, și o cultură principală, iar ca și culturi secundare cartoful și mărul”, au spus cei de la compania Nufarm.

    Carnadine are un spectru larg de combatere, de la afide la lepidoptere, purici, viermi, țânțari, muște și alte insecte. Gărgărița tulpinilor de rapiță, gărgărița pătată, gărgărița semințelor, gândacul lucios al rapiței și țânțărușul silicvelor din cultura de rapiță sunt combătute prin aplicarea unei doze de 0.15-0.25 l / ha. Fermierii vor avea șansa să obțină gratuit acest produs, participând la tombola organizată zilnic de cei de la Nufarm.

    „În cadrul evenimentului vom organiza pentru fermieri o tombolă zilnică, premiul constând într-un litru de insecticid sistemic Carnadine. Vom avea în fiecare zi câte un câștigător”, a specialistul în marketing de la Nufarm.

    un reprezentant Nufarm pe camp
    Saracen Delta de la Nufarm – erbicid pentru culturile păioase

    Erbicidul Saracen Delta, eficiență în combaterea buruienilor la păioase

    Un alt produs pe care cei de la Nufarm îl vor scoate în evidență la eveniment este un erbicid dedicat culturilor de păioase. În agricultura României, unde condițiile climatice pot fi variabile, fermierii au necesită soluții eficiente pentru a proteja culturile lor. Compania Nufarm vine în întâmpinarea lor cu o campanie dedicată erbicidului Saracen Delta, o soluție versatilă pentru gestionarea buruienilor și creșterea eficienței producției agricole. Campania celor de la Nufarm constă în 2 litri oferiți ca bonus la 10 litri achiziționați de către fermieri.

    „Saracen Delta se remarcă prin eficiența sa în combaterea buruienilor culturilor de cereale păioase precum turița și veronica și poate fi aplicat în condiții variabile de temperatură, inclusiv în condiții reci, fără a-și pierde eficacitatea. De asemenea, acest erbicid poate fi combinat cu alte erbicide pentru a controla buruienile monocotile și poate fi aplicat în perioade cu temperaturi aproape de zero, chiar și sub zero grade Celsius. Un alt beneficiu constă în reducerea competiției buruienilor pentru îngrășăminte în lanul de grâu, contribuind astfel la creșterea eficienței producției agricole”, au precizat reprezentanții Nufarm.

    Nufarm are mari așteptări de la eveniment și se așteaptă că va oferi soluții optime pentru fermierii din zona Moldovei.

    „Cu siguranță va fi un eveniment de mare amploare și ne bazăm pe experiența organizatorilor în a crea un eveniment memorabil pentru zona Moldova”, a conchis Cătălina Ulici de la Nufarm.

    Nufarm Limited este un dezvoltator și producător de top de soluții de protecția plantelor și tehnologii în domeniul semințelor. Echipa Nufarm, de peste 2.500 de persoane, contribuie în mod vital la reputația companiei în materie de produse de calitate care satisfac nevoile cultivatorilor, asistență pentru clienți și parteneriat pe piețele agricole majore din Europa, America de Nord și Asia Pacific. Nufarm este listată la bursa de valori din Australia (simbol NUF) și are sediul central în Melbourne, Australia.


    Te-ar mai putea interesa

    Ploi torențiale, vijelii și grindină – alertă meteo emisă de ANM pentru 25 de județe Plăți APIA 2024. Subvenții care se plătesc fermierilor în această lună Mușuroirea tomatelor. Când și cum se face

    Ultimele știri

    Romeo Șoldea este noul director al Autorității Naționale Fitosanitară Subvenție nouă pentru fermierii din vegetal care cresc și animale. Ce a dezvăluit comisarul Wojciechowski Ordinul subvențiilor, modificat. Schimbări la plata APIA pentru tinerii fermieri