• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Lovitură pentru producătorul de mezeluri Agrolact: Flăcările au distrus fabrica societăţii din Mărăcineni

    agrointeligenta.ro -

    O hală cu o suprafaţă de 1.800 de metri pătraţi a fost distrusă  într-un incendiu izbucnit la o societate de procesare a cărnii din localitatea Mărăcineni. Este vorba despre producătorul de mezeluri Agrolact, care deţine un punct de lucru în localitatea argeşeană.

    Focul au mistuit fabrica de mezeluri marţi după-amiază şi, din fericire, nimeni nu a  fost rănit, toţi cei 20 de angajaţi reuşind să iasă la timp din incinta fabricii. Totuşi, incendiul a făcut pagube de milioane de euro: a ars pereţii halei, utilajele, documente aflate în interior, mobilă şi echipamente electronice, fiind nevoie de şapte autospeciale cu apă şi spumă pentru a stinge flăcările.

    hala AgrolactDespre producătorul de mezeluri Agrolact se cunosc puţine informaţii, compania argeşeană activând mai mult pe piaţa locală şi regională . Din cifrele financiare reiese, de altfel, că ultimii ani au fost dificili pentru companie, care în 2013 a avut o cifră de afaceri cu un milion de euro mai mică decât în 2012, când a atins 5,9 milioane de euro.

    Pentru că era construită pe fonduri europene, fabrica argşeană era asigurată. Aproape 100 de oameni, însă, au rămas fără loc de muncă.


    Te-ar mai putea interesa

    Avans APIA 2025. Fermier: Au început plățile și pentru fermele de peste 10 hectare! Avans APIA 2025: Fermierii care au intrat la plată până astăzi! Avans APIA 2025 – subvențiile care intră în conturi până la finalul lunii

    Ultimele știri

    Fermierii polonezi organizează un protest național ce va ține o lună întreagă. În decembrie fac miting la Bruxelles Cântărirea rapiței toamna pentru o fertilizare mai bună cu azot – formulă de calcul Ce mănâncă românii toamna. Carrefour și NielsenIQ au prezentat tendințele consumului de sezon