• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Bucătarul personal al lui Obama dezvăluie meniul președintelui SUA: Legume proaspete, carne slabă și pizza…din când în când

    agrointeligenta.ro -

    Cum arată viața „sănătoasă” la Casa Albă? Cele două arme secrete sunt bucătarul Sam Kass și antrenorul personal Cornell Mcclellan. Cei doi au dezvăluit detalii neștiute până acum despre viața presedinteleui, a primei doamne și a celor două fiice.

    Sam Kass spune că gătește pentru familia prezidențială multe legume proaspete: broccoli, spanac, fasole verde, lângă orez brun, pește sau carne de pui. Nimic neașteptat având în vedere că prima doamnă, Michelle Obama, a înființat grădina prezidențială pe peluza de sud a Casei Albe și este o susținătoare înfocată a mâncării sănătoase.

    În emisiunea Paulei Dean, Michelle Obama spunea că bucătarul personal încearcă întotdeauna să gătească cu ingrediente locale, proaspete și sănătoase pentru întreaga familie. Mărturisea că, din când în când, soțul său poftește la mâncare picantă, condimentată cu celebrii ardei chilli. Și bucătarul Sam Kass spune că uneori familia prezidențială se mai alintă cu o pizza sau un burger, dar în general încearcă să mănânce cât mai echilibrat.

    Pe lângă meniul sănătos, familia Obama face multă mișcare: de la abdomene până la sesiuni de box, jogging, fotbal sau baschet.

    Sursa: Independent.md


    Te-ar mai putea interesa

    Avans APIA 2025. Perioada în care prima tranșă din subvenții ajunge în conturile fermierilor Situație fără precedent în oierit. Nicolae Cioranu: Centrele de colectare sunt goale, cumpără animale doar când au contracte Președintele Nicușor Dan a promulgat o lege pentru fermieri. Noile reguli, în Monitorul Oficial

    Ultimele știri

    Fermier dezamăgit de ”regina covoarelor vegetale”: ”La pomul lăudat nu te duci cu sacul” Fost ministru: Unul din patru români lucrează la negru. Agricultura, printre domeniile unde această practică s-a înțelenit Comisia Europeană a aprobat subvenția de 3.000 euro/hectar pentru fermierii români