• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Kioti HX deschide calea performanței în agricultură

    Angelica Lefter -

    Producătorul sud-coreean Daedong a lansat gama de tractoare Kioti HX, cele mai performante și inovatoare utilaje agricole din istoria sa de 76 de ani. Noile tractoare Kioti reflectă trăsăturile definitorii ale fabricantului sud-coreean: atenție la detalii, tehnologie de top și forță.

    Înainte de lansarea oficială, tractoarele Kioti HX au fost testate o perioadă îndelungată în condiții reale de lucru. Compania sud-coreeană a investit enorm în noile tractoare și asta se vede cu ochiul liber. Nivelul tehnic atinge cel mai înalt standard, dotările interioare sunt premium, iar aspectul exterior este impresionant. Practic, Kioti HX sunt o expresie a viitorului.

    Producătorul sud-coreean Daedong a lansat gama de tractoare Kioti HX

    Compania UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare Kioti de la 21 la 125 de cai putere, iar toate utilajele respectă normele de poluare Stage V și pot fi conduse legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură, pomicultură și peisagistică.

    Kioti HX 1001PC-EU și Kioti HX 1201PC-EU sunt perfect adaptate pieței românești

    UTILBEN vă recomandă modelele Kioti HX 1001PC-EU, de 100 de cai putere, și Kioti HX 1201PC-EU, de 115 cai putere. Acestea sunt perfect adaptate pieței românești, respectă întru totul legislația europeană și se supun tuturor normelor în vigoare. Ambele modele se află în stocul UTILBEN și pot fi testate la sediile companiei din Cluj, București și Iași. În plus, toate tractoarele Kioti HX livrate de UTILBEN vor fi însoțite de Cartea de Identitate a Vehiculului, emisă de către Registrul Auto Român.

    Motorul este fabricat integral în unitățile proprii de producție, ceea ce reprezintă un avantaj major, deoarece garantează fiabilitatea întregului utilaj. Prin simplul fapt că motorul este de producție proprie, se elimină orice risc de compatibilitate între acesta, transmisie și alte componente de bază. Totul este în deplină armonie și, astfel, funcționarea tractorului este ireproșabilă. În plus, motorizarea de pe Kioti HX reprezintă apogeul tehnologiei sud-coreene.

    Motorul garantează fiabilitatea întregului utilaj

    Kioti HX 1001PC-EU este echipat cu un motor diesel Stage V de 100 de cai putere, care ajunge la 110 cai putere cu boost. În cazul modelului Kioti HX 1201PC-EU, motorul este, de asemenea, Stage V și are 115 cai putere, iar, cu boost, 125 de cai putere. Motorizarea gamei HX se distinge prin forță, rezistență și durabilitate, pe lângă specificațiile tehnice care îi fac cinste: capacitate cilindrică de 3,8 litri, cu 4 cilindri, injecție directă și intercooler.

    Transmisia tractoarelor Kioti din seria HX este 4×4, Power Shuttle, cu 32 de viteze înainte și 32 de viteze înapoi, precum și cu diferențial blocabil pe puntea spate, care ajută utilajul să iasă din nămol sau din alte situații complicate. Aceste tractoare pot fi echipate cu ridicător frontal și încărcător frontal, precum și cu greutăți standard de 500 de kilograme. Câștigați astfel polivalență și puteți îndeplini un număr mare de sarcini în fermă.

    Kioti HX are o cabină echipată cu dotări de top

    Cabina tractoarelor Kioti HX este deosebit de confortabilă, echipată cu dotări de top și îi asigură utilizatorului un mediu ideal de lucru. În fond, munca de la bordul acestor tractoare este ușurată de vizibilitatea optimă, modul intuitiv în care sunt așezate comenzile și senzația de relaxare pe care ți-o conferă fotoliul operatorului. În dotarea standard, acesta are suspensie pe aer și încălzire, precum și tetieră și cotiere. Totul pentru confortul deplin al utilizatorului.

    Tractoarele Kioti HX au fost testate o perioadă îndelungată în condiții reale de lucru

    Seria HX iese în evidență și datorită unei construcții inteligente. Accesul la motor și la componentele-cheie ale tractorului se face cu ușurință, ceea ce garantează că întreținerea acestui utilaj nu vă va da bătăi de cap. Tot la capitolul comoditate, notăm capacitatea rezervorului de combustibil, de 180 de litri, precum și a celui de AdBlue, respectiv de 18 litri. Asta înseamnă că nu trebuie să vă preocupați cu alimentarea și realimentarea foarte des. Deci, încă o bilă albă.

    Iar lista de beneficii poate continua, însă reprezentanții UTILBEN vă invită la sediile companiei să vă convingeți personal de performanțele tractoarelor Kioti HX. Oferta de utilaje Kioti poate fi consultată pe site-ul www.utilben.ro/kioti sau puteți apela numărul de telefon 0733 040 000 pentru mai multe informații. Prin colaborarea cu UTILBEN, beneficiați de garanție extinsă, livrare rapidă, piese de schimb pe stoc și service cu acoperire națională.

    Telefon: 0733 040 000
    Email: contact@utilben.ro
    Website: www.utilben.ro

    Sediul UTILBEN Cluj-Napoca
    Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

    Sediul UTILBEN Baciu
    Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

    Sediul UTILBEN București
    Adresa: Strada Ithaca, FN, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

    Sediul UTILBEN Iași
    Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

    Servicii UTILBEN


    Te-ar mai putea interesa

    Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii

    Ultimele știri

    Tehnologia Chemark Rom la rapiță pune bazele unor producții mari în Teleorman, la ferma Nutrelo Trei boli periculoase depistate în cultura sa de grâu de fermierul Georgian Corniță Se construiește o nouă fabrică ce va prelua lapte de la fermierii români