• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Transfăgărășan și Transalpina, închise de luni. Și pe A2 traficul va fi deviat pe anumite porțiuni

    Angelica Lefter -

    Circulaţia pe Transfăgărăşan şi Transalpina se va închide, de la începutul săptămânii viitoare, din cauza condițiilor meteorologice. Totodată, circulaţia rutieră pe autostrada A2, sensul de mers Bucureşti – Constanţa, se va închide începând de luni – 6 noiembrie, pe anumite porțiuni, din cauza unor lucrări de reabilitare a podului peste braţul Borcea.

    Circulaţia pe Transfăgărăşan şi Transalpina se închide începând de luni – 6 noiembrie, de la ora 8:00, din cauza condiţiilor meteorologice, a informat astăzi, vineri – 3 noiembrie, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

    Citește și: Restricții de trafic în Ungaria. Ce regim au transporturile agricole

    Traficul pe Transalpina va fi restricționat din cauza vremii (foto: news.ro)

    Transalpina și Transfăgărășan, închise circulației rutiere din 6 noiembrie 2023

    Traficul pe Transfăgărăşan şi Transalpina va fi închis pentru toate tipurile de autovehicule.

    ”Având în vedere scăderea temperaturilor la altitudine, a intensificării bruşte a vântului, a posibilităţii apariţiei ceţii dense în orice moment al zilei şi pentru siguranţa participanţilor la trafic s-a luat decizia ca începând de luni, 06.11.2022, ora 08:00, circulaţia rutieră să fie interzisă pentru toate categoriile de autovehicule pe următoarele sectoare de drum: DN 7C (Transfăgărăşan) între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă (km 104+000 – 130+800); DN 67C (Transalpina) între Rânca şi Obârşia Lotrului (km 34+800 – km 59+800)”, se precizează într-un comunicat al CNAIR.

    Conform informării, la altitudine, schimbarea condiţiilor meteorologice are o dinamică sporită ceea ce face ca siguranţa celor care tranzitează aceste drumuri montane să fie pusă în pericol de fenomenele meteorologice imprevizibile în această perioadă a anului.

    Circulația deviată pe anumite porțiuni din A2, se fac reabilitări la la podul peste braţul Borcea (foto: infrapress.ro)

    Traficul pe autostrada A2, sensul de mers Bucureşti – Constanţa, restricționat pe alocuri

    Tot de luni, 6 noiembrie, circulaţia rutieră pe autostrada A2, sensul de mers Bucureşti – Constanţa, se va închide începând de luni, 6 noiembrie, între kilometrii 142+885 şi 148+215, pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a podului peste braţul Borcea, a anunţat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa.  În zona lucrărilor, traficul va fi deviat.

    ”În perioada 6 noiembrie – 23 decembrie, în zona lucrărilor, circulaţia va fi deviată pe calea II (Constanţa – Bucureşti), unde se va desfăşura în ambele sensuri”, a informat DRDP, citat de Agerpres.

    Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, au fost finalizate lucrările de reparaţii la podul peste braţul Borcea, pe sensul de mers către Capitală, între kilometrii 143 – 148, astfel că în perioada 3 – 5 noiembrie, se va circula în condiţii normale, urmând ca între 6 noiembrie şi 23 decembrie lucrările să se mute pe sensul către litoral, între kilometrii 142+885 şi 148+215, traficul fiind deviat, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române

    Vineri – 3 noiembrie, s-a închis circulaţia rutieră pe banda nr. 1 a sensului de mers către Constanţa, între kilometrii 157+800 şi 159+290, pe toată lungimea podului de la Cernavodă şi a viaductelor, cu devierea traficului pe banda nr. 2, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii ce se impun, până pe 17 noiembrie.


    Te-ar mai putea interesa

    Anunțul unui șef APIA pentru toți fermierii care au cerut subvenții Tomata care nu se descompune: ”Este cumpărată de o lună, nu știu ce bagă în ele” Canicula se extinde! Lista cu județele unde vor fi temperaturi foarte ridicate astăzi și mâine

    Ultimele știri

    Timac Agro – campanie în forță! Vaporul cu 18.000 de tone de Eurocereal 34 a ajuns în portul Constanța! Prețul grâului s-a prăbușit după noul raport USDA. Cât costă acum tona în portul Constanța Fermierii au depus proiecte de peste 550 de milioane de euro pentru investiții în irigații