• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Amazone și FieldView, colaborare pentru accesul fermierilor la practicile agricole inteligente

    Violina Gorcinschi -

    Producătorul de echipamente Amazone și FieldView, soluția de agricultură digitală marca Bayer, au anunțat, în cadrul târgului Agritehnica, desfășurat în perioada 12-18 noiembrie în Hanovra, Germania, o colaborare strategică cu scopul de a promova și simplifica adaptarea fermierilor la practicile de agricultură inteligentă. Această colaborare are că scop îmbunătățirea conectivității echipamentelor și crearea unei legături între instrumentele digitale avansate folosite de FieldView și utilajele de precizie Amazone. Fermierii vor beneficia de captarea digitală ușoară a tuturor parametrilor agronomici relevanți, marcând astfel un moment important în transformarea digitală a agriculturii.

    Unul dintre principalele obiective ale FieldView este de a oferi fermierilor informații precise și obiective cu privire la performanța culturilor și a câmpurilor. Prin urmare, colaborarea cu Amazone vizează asigurarea unei integrări și comunicări fără probleme între utilajele Amazone și FieldView Drive. Exista în trecut compatibilitatea de bază cu pulverizatoarele autopropulsate și distribuitoarele de îngrășăminte Amazone. Împreună au lucrat la îmbunătățirea documentației pentru ratele variabile de îngrășăminte pe baza hărților de aplicare. Distribuitoarele de îngrășăminte Amazone pot aplica o rată de aplicare diferită pe partea stângă sau dreaptă în timpul procesării hărților de aplicare dacă aceasta rata este furnizată. În prezent în FieldView, înregistrarea cu precizie dublă este posibilă datorită colaborării cu Amazone.

    un utilaj agricol pe camp
    Fermierii vor avea acces la compatibilitatea nou-creată AMAZONE-FieldView

    FieldView, adaptat la echipamentele agricole Amazone

    Recent, tehnologia de semănat Amazone a fost în atenția ambilor parteneri, în special pentru echipamentele care pot aplica simultan semințe, îngrășăminte și alte input-uri din rezervoare diferite. Într-o versiune ulterioară FieldView Cab App, compatibilitatea nou creată pentru semănătorile Amazone va fi pusă la dispoziția tuturor clienților. Această dezvoltare ulterioară va permite FieldView să captureze în totalitate toate produsele aplicate în timpul semănării și să le utilizeze ca bază pentru informatii și analize.

    Pe lângă capturarea, stocarea și vizualizarea fără probleme a datelor importante din câmp, FieldView ajută utilizatorii să ia decizii mai bune în fiecare zi și să optimizeze utilizarea terenului. Aceasta include prioritizarea câmpurilor pentru cercetare, detectarea timpurie a problemelor și monitorizarea maturității la sfârșitul sezonului, evaluări detaliate ale sub-parcelelor și a câmpului, precum și performanța agronomică a input-urilor individuale din întreaga fermă.

    Amazone, cunoscut pentru inovațiile sale, este unul dintre cei mai mari producători de utilaje agricole din lume și un lider în domeniul îngrășămintelor și protecției culturilor. Cele mai recente tehnologii și utilaje de cea mai înaltă calitate permit fermierului modern să utilizeze utilajele Amazone pentru aplicarea țintită și eficientă a oricărui produs pe terenul său.

    „Este o perioadă palpitantă și crucială pentru inovații în agricultură. La Bayer ne concentrăm să furnizăm fermierilor soluții holistice bazate pe cunoștințe științifice. Pentru a satisface nevoile clienților noștri, lucrăm îndeaproape cu parteneri de vârf din industrie pentru a permite colectarea și partajarea datelor între diverse platforme. Suntem pasionați să ajutăm fermierii noștri să utilizeze instrumente și abilități moderne pentru a-și dezvolta culturile, zonele rurale și mediul înconjurător”, a spus Tilman Puls, Manager Digital Farming Solutions Germany/Austria.

    o harta
    Date pentru creșterea preciziei în agricultură

    Acces mai ușor la datele importante pentru tehnologiile agricole

    În viitor, fermierii care utilizează FieldView vor beneficia și mai mult de expertiza tehnică AMAZONE, cu ambele părți intenționând să captureze straturi suplimentare de date, în plus față de creșterea preciziei și calității datelor colectate. De exemplu, datele meteorologice înregistrate de utilajele Amazone ar permite luarea unor decizii mai bune în timpul lucrului din câmp sau ulterior, în momentul evaluării calității lucrărilor.

    „Furnizarea straturilor suplimentare de date obiective, generate automat, va sta tot mai mult la baza deciziilor în afacerile agricole. Compatibilitatea dintre mașinile noastre și sisteme precum FieldView permite clienților noștri, prin accesul simplificat la date, să identifice potențialul suplimentar de optimizare în operațiunile lor și să adapteze procesele în consecință. Accesul la datele suplimentare de la senzorii din utilajele inovatoare Amazone contribuie astfel și mai mult la creșterea eficienței și eficacității agriculturii. Mai mult, datele deja existente susțin progresele uriașe realizate datorită agriculturii de precizie”, a declarat Gregor Bensmann, Product Manager Smart Farming.

    Compania Bayer vine cu soluții moderne pentru agricultură

    Bayer este o companie globală cu competenţe cheie în domeniul Ştiinţelor Vieţii, respectiv sănătate şi agricultură. Produsele şi serviciile oferite sunt special concepute pentru a fi în beneficiul oamenilor, contribuind la depăşirea provocărilor uriaşe pe care le presupune o populaţie globală în creştere şi îmbătrânită. Bayer se angajează să impulsioneze dezvoltarea durabilă și să genereze un impact pozitiv asupra afacerilor sale.

    În același timp, Grupul își propune să-și crească puterea de câștig și să creeze valoare prin inovare și creștere. Marca Bayer reprezintă încredere, fiabilitate și calitate în întreaga lume. În anul fiscal 2022, Grupul avea aproximativ 101.000 de angajaţi şi a înregistrat vânzări de 50,7 de miliarde Euro. Cheltuielile cu Cercetarea şi Dezvoltarea s-au ridicat la 6,2 miliarde de Euro.

    AMAZONE, lider în rândul producătorilor de utilaje agricole

    Fondată în 1883, Amazone este specialistă în fabricarea de distribuitoare de îngrășăminte, semănători, utilaje active (cultivatoare și freze cu discuri) și pasive (freze cu discuri, pluguri și cultivatoare), semănători de precizie, stropitori pentru protecția culturilor și tehnologie de arat (Schmotzer).

    Amazone este cunoscută la nivel mondial pentru inovațiile sale și performanța excepțională a echipamentelor sale de îngrășăminte și protecție a culturilor. Condusă de către familia fondatoare de patru generații, Amazone este una dintre cele mai inovatoare companii din industrie, având 38 de medalii câștigate la ultimele 14 expoziții Agritechnica.


    Te-ar mai putea interesa

    Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire Agnes Jansen, olandeza care produce legume bio la Sărata: Mă pensionez și caut pe cineva să continue ferma Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ

    Ultimele știri

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Program APIA de 1 Mai și Paște 2024. Zilele în care se mai fac plăți pentru subvenții Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till