• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • O cunoscută fermă din Transilvania se vinde la cheie

    Violina Gorcinschi -

    O cunoscută fermă din Transilvania, care se ocupă de producerea și procesarea fructelor și legumelor, se vinde la cheie. Proprietarul afacerii din domeniul agroalimentar „Grădinile Mălâncrav” a anunțat scoaterea la vânzare a expploatației. Afacerea, care se desfășoară în satul Mălâncrav, județul Sibiu, vine la pachet cu terenul, utilajele agricole, construcții, brandul, portofoliul de clienți și alte dotări.

    Acum câteva zile, proprietarul afacerii „Grădinile Mălâncrav” din județul Sibiu, a anunțat că își vinde business-ul. Fondată în anul 2017, în satul Mălâncrav din apropiere de Sighișoara, în sudul Transilvaniei, afacerea sa este implicată în domeniul de fructe și legume, fiind cunoscută pentru agricultura practicată în sistem extensiv, fără utilizarea substanțelor chimice.

    Fermă mică din Transilvania de vânzare  

    O fermă de fructe și legume din Transilvania se vinde la cheie

    Conform anunțului, afacerea se vinde ca un pachet complet: forma, terenul în suprafață de 5.000 de metri pătrați, utilaje agricole, construcția agricolă, bucătăria unde se procesează fructele și legumele, portofoliul de furnizori și de clienți, brandul, conturile de social media și know-how-ul.

    „Conceptul „Grădinile Mălâncrav” este unul integrat, care înglobează întregul lanț de producție, de la sămânță la borcan sau de la fermă la furculiță. Agricultura practicată de la înființare până în prezent a fost în sistem extensiv, fără erbicide și îngrășăminte chimice, „în ritm cu natura”, acesta fiind și motto-ul nostru. Tipul de agricultură practicat respectă, de asemenea, principiile HNV – High Natural Value”, s-a precizat în anunțul făcut public pe pagina de Facebook a afacerii, intitulat „Se vinde afacere la cheie în Transilvania”.

    Citește și: Ferme agricole, scoase la vânzare la început de an

    „Grădinile Mălâncrav” – producerea și procesarea fructelor și legumelor (foto: Facebook)

    „Grădinile Mălâncrav” este un brand apreciat pentru calitatea produselor și pentru frumusețea locului, iar produsele vândute pe piață sunt legumele proaspete și produsele procesate din legume și fructe: zacuscă, legume congelate, sosuri, murături, dulcețuri etc.

    „Desfacerea legumelor proaspete se face în special în Sighișoara și în zona învecinată, prin cooperativă, restaurante și pensiuni, dar și persoane fizice. Produsele conservate se vând bine la nivel local prin cooperativă sau magazine de profil, dar mai ales în magazinele de profil din orașele mari apropiate: Mediaș, Sibiu, Cluj, Brașov, dar și București, Oradea, etc. Produsele noastre sunt apreciate și au fost primite bine de distribuitorii noștri. Rețeaua de distribuitori se poate extinde în funcție de stocuri și capacitatea de a asigura logistica. Pe lângă producție, de-a lungul anilor, am organizat mai multe evenimente culinare la grădină sau în alte locații din zona Sighișoara, de cele mai multe ori împreună cu alți mici producători din zonă. Suntem membri fondatori în prima Cooperativă Agricolă din zona Sighișoara – Târnava Mare, care are un punct de desfacere în Sighișoara. Am interacționat și lucrăm cu micii producători din zonă dar și cu restaurante și magazine de profil, afacerea venind astfel la pachet cu un background și conexiuni într-un ecosistem zonal”, s-a mai menționat în postare.

    Citește și: Un fermier milionar a ajuns să fie executat silit. Ferma sa se vinde astăzi la licitație

    Prețul acestei afaceri nu a fost menționat în anunț, însă se pot obține informații suplimentare la adresele de e-mail gradinilemalancrav@gmail.com sau calugarandreirobert@gmail.com, precum și la numărul de telefon 0743.505.100.


    Te-ar mai putea interesa

    Agnes Jansen, olandeza care produce legume bio la Sărata: Mă pensionez și caut pe cineva să continue ferma Vremea de Florii. Anunțul șefei ANM, Elena Mateescu Subvenții APIA 2024. Terenurile care primesc bani la hectar și cele care sunt scoase de la plată

    Ultimele știri

    Vremea se schimbă radical: vin ploile. Prognoza meteo actualizată! Urgent la APIA – ultima zi în care fermierii mai pot cere subvenția trimestrială Carne de miel nu doar de Paști. Strategia ing. Ionică Nechifor pentru a readuce oaia pe masa românilor