• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • EuroGrainExchange, 10-11 aprilie la București. România – Gazda Bursei Europene de Cereale

    Roxana Dobre -

    Bucureștiul va găzdui din nou în luna aprilie 2024 un eveniment excepțional dedicat industriei prospere pentru cerealele din Europa Centrală și de Est. EuroGrainExchange 2024 este oportunitatea de a te scufunda în inima acestui sector dinamic, unde comercianții, fermierii, furnizorii de inputuri și profesioniștii din industrie se întâlnesc pentru a vorbi despre continua evoluție a piaței cerealelor, au informat organizatorii.

    Evenimentul EuroGrainExchange 2024 va avea loc în perioada 11-12 aprilie la București și este un prim summit de primăvară, oferind o perspectivă unică asupra peisajului european al cerealelor. Fermierii au ocazia de a lua parte la discuții și conversații vibrante despre tendințele emergente ale pieței, explorând oportunitățile de colaborare pe acest segment vital al arenei agricole din Europa Centrală și de Est.

    EuroGrainExchange 2024: Un punct central pentru industria cerealelor din Europa Centrală și de Est

    EuroGrainExchange 2024 – două zile de networking de neegalat, cu o Agendă și o Expoziție de top

    EuroGrainExchange din București nu este doar un eveniment, este o comunitate vibrantă de pasionați de cereale, un loc în care ideile și inovațiile prind viață. Indiferent dacă sunteți producător, comerciant sau parte a lanțului de aprovizionare, acest eveniment este cheia dvs. pentru a debloca potențialul afacerii cu cereale din Europa de Est și Centrală.

    Aspecte cheie ale evenimentului

    Organizatorii au trecut în revistă mai multe aspecte cheie ale evenimentului:

    Publicul evenimentului: publicul evenimentului include profesioniști din diverse sectoare din industrie și companii agricole, cum ar fi fermieri, comercianți, experți în logistică, procesatori, producători de inputuri, specialiști în depozitare, profesioniști în finanțe și mulți alții. Evenimentul din 2023 a reunit peste 600 de profesioniști din comunitatea afacerilor cu cereale din 35 de țări.

    Prezentări de la vorbitori de top: gama vorbitorilor de top de la EuroGrain2024, renumiți pentru expertiza și cunoștințele lor vizionare, vor împărtăși informații neprețuite, făcând din mesele rotunde ale evenimentului o oportunitate de neratat de a obține surse profunde asupra celor mai recente tendințe și progrese în diversele domenii. Printre vorbitorii din EMEA se numără Dr. Rory Deverell (Irlanda), Iryna Ozip (Ucraina), Doriana Milenkova (Olanda), Mehdi Zerzeri (Tunisia) și mulți experți din Turcia, România, Bulgaria, Serbia, Grecia, Italia. Mai multe despre echipa all-star de vorbitori ai evenimentului /listă în curs de actualizare.

    Networking cu lideri din industrie: EuroGrainExchange oferă o platformă unică pentru participanții săi pentru a construi relații, a face schimb de idei și a explora oportunități de colaborare. Ei vor stabili legături cu colegi, experți și potențiali parteneri din sectorul agrobusiness din întreaga Europă și nu numai.
    Vizitatorii evenimentului pot face un pas înainte și pot rezerva un stand expozițional. Își pot prezenta brandul în mod vizibil, pot atrage jucători cheie și pot crea conexiuni semnificative. Mai multe despre opțiunile de stand.

    Conectează-te cu liderii de astăzi ai industriei și cu cei gata să conducă sectorul cerealelor și semințelor oleaginoase din Europa Centrală și de Est, regiunea Mării Negre și Balcani.

    Contacte:

    registrations@eurograinevents.com

    office@eurograinevents.com


    Te-ar mai putea interesa

    Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri Agnes Jansen, olandeza care produce legume bio la Sărata: Mă pensionez și caut pe cineva să continue ferma Alertă meteo de vreme severă! Ploi și căderi de grindină până vineri dimineață

    Ultimele știri

    Tehnologia Chemark Rom la rapiță pune bazele unor producții mari în Teleorman, la ferma Nutrelo Trei boli periculoase depistate în cultura sa de grâu de fermierul Georgian Corniță Se construiește o nouă fabrică ce va prelua lapte de la fermierii români