• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Două pachete Chemark cu efecte spectaculoase pentru legumele lui Radu Ciprian, din Neamț

  Adrian Radu -

  O tehnologie cu produse de calitate și aplicată conform recomandărilor specialiștilor duce la recolte bune în solariile din țara noastră. Radu Ciprian, legumicultor din județul Neamț, s-a bazat pe sfaturile celor de la Chemark Rom, care i-au oferit pachetele de nutriție și stimulare pentru roșii. Iar rezultatele au fost excelente.

  Radu Ciprian lucrează aproximativ 3.000 de metri pătrați de solarii în Stejaru, o localitate de lângă Roman, județul Neamț. Legumicultura este o îmbinare perfectă a utilului cu plăcutul pentru fermierul care merge la piață cu roșii, ardei și vinete. Pentru a le oferi clienților cele mai bune legume, Radu Ciprian mizează pe produsele Chemark Rom.

  În primul pas după transplantare, fermierul nemțean a aplicat pachetul Start AZ. “Este pachetul verde, format dintr-un produs pe bază de aminoacizi, Delfan Plus, și produsul Tradecorp AZ, pe bază de microelemente. Acțiunea lor sinergică, dintre aminoacizi și microelemente, l-a ajutat să treacă peste stresul transplantării, plantele având un ritm de dezvoltare mult mai bun”, a explicat Ionuț Ciudin, reprezentant Chemark Rom, care i-a fost alături lui Radu Ciprian în timpul tratamentelor efectuate.

  Caracteristici Delfan Plus

  –  Biostimulator ușor și rapid asimilabil
  –  Conține 17 aminoacizi esențiali, 100% liberi
  –  Are efect fortifiant și stimulant, acționează la stres abiotic
  –  Îmbunătățește înflorirea și procesul de coacere
  –  Doză recomandată la legume: 1-2 l / ha, 2-3 aplicări

  Caracteristici Tradecorp AZ

  –  Fertilizant foliar complex cu microelemente
  –  Conține fier, mangan, zinc, cupru, bor și molibden
  –  Stimulează fotosinteza, activitatea radiculară, sinteza proteică
  –  Crește rezistența plantelor la condițiile grele de mediu
  –  Doza recomandată la legume: 75-100 g / 100 l de apă

  Efectele s-au văzut repede. “După ce am aplicat, plantele, logic, dacă au avut ce le-a trebuit, au început să prindă viață, să fie mult mai zdravene. Am mers cu 2 tratamente la interval de 8-10 zile cu Start AZ”, a spus Radu Ciprian. Următorul pachet folosit a fost cel galben, și anume Synbio Activ. Este compus din biostimulatorul Bio-Activate și fertilizantul foliar Synergizer. Aceste două produse au fost aplicate la începutul formării primului etaj de inflorescențe.

  Caracteristici Bio-Activate

  –  Biostimulator pe bază de enzime și citochinine
  –  Ajută la valorificarea potențialului genetic de producție
  –  Are rol în fotosinteză, metabolism, polenizare, fructificare
  –  Reduce fenomenul de avortare a florilor
  –  Doza recomandată la tomate: 0.7-1.25 l / ha

  Caracteristici Synergizer 8-32-4

  – Fertilizant foliar complex, cu micro și macroelemente
  – Echilibrează raportul nutrițional al plantelor
  – Oferă energie plantei și ajută la buna formare a petalelor
  – Micronutrienții sunt complexați cu acizi humici
  – Doza recomandată la tomate: 2.0-2.5 l / ha

  “Eu am folosit Synbio Activ pentru dezvoltarea foliajului, dar acesta ajută, în același timp, și pentru legarea florilor, să avem fructe cât mai sănătoase. Eu sunt foarte mulțumit. Avem 2 kg de roșii pe primele două etaje. Leagă foarte bine”, a comentat Radu Ciprian efectele aplicării pachetului galben de la Chemark Rom.

  Cele 2 pachete Chemark Rom folosite în solariile lui Radu Ciprian și-au arătat eficacitatea, iar legumele culese și duse la piață au fost apreciate de clienți. Lista completă de avantaje a pachetelor Start AZ și Synbio Activ se găsește pe www.chemarkrom.ro.


  Te-ar mai putea interesa

  Cum va fi vremea în această săptămână. Anunț de la șefa ANM Prețul roșiilor românești s-a prăbușit după sărbători. Cât costă acum un kilogram de tomate la fermieri Guvernul a majorat bugetul APIA. Când ar intra în conturi subvenția de 100 euro

  Ultimele știri

  Analiști: Prețul rapiței ar putea ajunge din nou la peste 500 euro/tonă Prețul grâului românesc a sărit de 1.100 de lei tona. Traderii își fac ”rezerve” Nicolae Ciucă, la Agriplanta: ”Am avut 24-26 de stupi, mă ocupam de ei. Albina simte omul”