• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Două pachete Chemark cu efecte spectaculoase pentru legumele lui Radu Ciprian, din Neamț

    Adrian Radu -

    O tehnologie cu produse de calitate și aplicată conform recomandărilor specialiștilor duce la recolte bune în solariile din țara noastră. Radu Ciprian, legumicultor din județul Neamț, s-a bazat pe sfaturile celor de la Chemark Rom, care i-au oferit pachetele de nutriție și stimulare pentru roșii. Iar rezultatele au fost excelente.

    Radu Ciprian lucrează aproximativ 3.000 de metri pătrați de solarii în Stejaru, o localitate de lângă Roman, județul Neamț. Legumicultura este o îmbinare perfectă a utilului cu plăcutul pentru fermierul care merge la piață cu roșii, ardei și vinete. Pentru a le oferi clienților cele mai bune legume, Radu Ciprian mizează pe produsele Chemark Rom.

    În primul pas după transplantare, fermierul nemțean a aplicat pachetul Start AZ. “Este pachetul verde, format dintr-un produs pe bază de aminoacizi, Delfan Plus, și produsul Tradecorp AZ, pe bază de microelemente. Acțiunea lor sinergică, dintre aminoacizi și microelemente, l-a ajutat să treacă peste stresul transplantării, plantele având un ritm de dezvoltare mult mai bun”, a explicat Ionuț Ciudin, reprezentant Chemark Rom, care i-a fost alături lui Radu Ciprian în timpul tratamentelor efectuate.

    Caracteristici Delfan Plus

    –  Biostimulator ușor și rapid asimilabil
    –  Conține 17 aminoacizi esențiali, 100% liberi
    –  Are efect fortifiant și stimulant, acționează la stres abiotic
    –  Îmbunătățește înflorirea și procesul de coacere
    –  Doză recomandată la legume: 1-2 l / ha, 2-3 aplicări

    Caracteristici Tradecorp AZ

    –  Fertilizant foliar complex cu microelemente
    –  Conține fier, mangan, zinc, cupru, bor și molibden
    –  Stimulează fotosinteza, activitatea radiculară, sinteza proteică
    –  Crește rezistența plantelor la condițiile grele de mediu
    –  Doza recomandată la legume: 75-100 g / 100 l de apă

    Efectele s-au văzut repede. “După ce am aplicat, plantele, logic, dacă au avut ce le-a trebuit, au început să prindă viață, să fie mult mai zdravene. Am mers cu 2 tratamente la interval de 8-10 zile cu Start AZ”, a spus Radu Ciprian. Următorul pachet folosit a fost cel galben, și anume Synbio Activ. Este compus din biostimulatorul Bio-Activate și fertilizantul foliar Synergizer. Aceste două produse au fost aplicate la începutul formării primului etaj de inflorescențe.

    Caracteristici Bio-Activate

    –  Biostimulator pe bază de enzime și citochinine
    –  Ajută la valorificarea potențialului genetic de producție
    –  Are rol în fotosinteză, metabolism, polenizare, fructificare
    –  Reduce fenomenul de avortare a florilor
    –  Doza recomandată la tomate: 0.7-1.25 l / ha

    Caracteristici Synergizer 8-32-4

    – Fertilizant foliar complex, cu micro și macroelemente
    – Echilibrează raportul nutrițional al plantelor
    – Oferă energie plantei și ajută la buna formare a petalelor
    – Micronutrienții sunt complexați cu acizi humici
    – Doza recomandată la tomate: 2.0-2.5 l / ha

    “Eu am folosit Synbio Activ pentru dezvoltarea foliajului, dar acesta ajută, în același timp, și pentru legarea florilor, să avem fructe cât mai sănătoase. Eu sunt foarte mulțumit. Avem 2 kg de roșii pe primele două etaje. Leagă foarte bine”, a comentat Radu Ciprian efectele aplicării pachetului galben de la Chemark Rom.

    Cele 2 pachete Chemark Rom folosite în solariile lui Radu Ciprian și-au arătat eficacitatea, iar legumele culese și duse la piață au fost apreciate de clienți. Lista completă de avantaje a pachetelor Start AZ și Synbio Activ se găsește pe www.chemarkrom.ro.


    Te-ar mai putea interesa

    Urături de Anul Nou în versuri. Tradiții de iarnă păstrate în satul românesc Lege nouă în vigoare! Fermierii își pierd subvenția APIA dacă nu respectă programul și plata angajaților La ce temperaturi se pot face tăieri la pomi iarna

    Ultimele știri

    Mutarea unei tufe de trandafir. Perioadă optimă și pași de urmat Vita Angus de Omaha – punctul forte al meniului de la învestirea lui Donald Trump Agrii Practic în sală: inovație și parteneriat pentru o agricultură profitabilă