• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Descoperă cele mai puternice tractoare Kioti din istorie

    agrointeligenta.ro -

    Producătorul sud-coreean Daedong duce tradiția gamei HX cu un pas mai departe, odată cu lansarea celor mai puternice tractoare Kioti din istoria sa de 77 de ani. Modelul HX 1301ATC-EU are 130 de cai putere, iar modelul HX 1401ATC-EU are 140 de cai putere. Cele două au intrat deja în oferta companiei UTILBEN, care este unic importator în România pentru gama de tractoare Kioti.

    Gama de tractoare Kioti HX

    Compania Daedong a lansat în 2022 gama de tractoare Kioti HX, care a intrat rapid în preferințele fermierilor români și europeni, deopotrivă, datorită unui design atractiv, puterii de lucru impresionante și performanțelor peste așteptări! Dat fiind succesul înregistrat de gama HX, producătorul sud-coreean a creat două modele de tractoare care se mândresc cu statutul de cele mai puternice din istoria companiei. Kioti HX 1301ATC-EU are 130 de cai putere, iar fratele său mai mare, Kioti HX 1401ATC-EU are 140 de cai putere.

    Ambele modele sunt echipate cu un motor diesel Common Rail Stage V de 3,8 litri și au o greutate operațională de 4.853 de kilograme. Noile tractoare Kioti HX au o transmisie PowerShift cu 32 de viteze înainte și 32 de viteze înapoi. Debitul hidraulic este de 165 de litri pe minut, iar capacitatea maximă de ridicare este de 4.852 de kilograme. Datorită acestor specificații tehnice de top, noile tractoare HX sunt compatibile cu o gamă largă de implemente.

    Gama de tractoare Kioti HX – 140 cai putere

    Productivitate peste limite

    Kioti este un brand care reușește să se impună pe piața din Europa grație unor calități incontestabile. Tractoarele Kioti sunt fiabile, polivalente și performante. Spunem fiabile pentru că UTILBEN reprezintă acest brand în România de 3 ani, a vândut peste 100 de tractoare Kioti în această perioadă, iar niciunul nu s-a întors în service până azi. Spunem polivalente pentru că tractoarele Kioti pot fi folosite pentru agricultură, zootehnie, viticultură, pomicultură și peisagistică.

    Spunem performante pentru că inginerii sud-coreeni nu se grăbesc atunci când vine vorba de proiectare și testare. Produsele noi sunt gândite atent, analizate din toate unghiurile și perspectivele, iar proiectarea pune tehnologia și inovația la loc de cinste. Testarea presupune supunerea tractoarelor Kioti la condiții dure de lucru, cu mult peste ce ar putea întâlni fermierii în teren. Rezultatul este o gamă de tractoare pe care vă puteți baza indiferent de sarcina pe care o aveți de îndeplinit.

    Tractoarele Kioti HX – fiabile, polivalente și performante

    Facilitate în operare și confort

    Tractoarele Kioti sunt apreciate de către fermierii din toată lumea și pentru că le fac viața mai ușoară. Producătorul sud-coreean a reușit să găsească un echilibru între tehnologie și simplitate. Tehnologia de vârf are rolul de a crește productivitatea, însă, nu de puține ori, este greu de folosit. Tehnologia ne poate complica existența, dacă nu este pe înțelesul tuturor. Aici, intervine simplitatea, iar inginerii sud-coreeni au făcut o treabă excelentă!

    Confortul utilizatorului nu este nici el neglijat. În cabină, operatorul este întâmpinat de un mediu plăcut și armonios, care îi va face oricui viața și munca mai ușoare. Aflat la volanul unui tractor Kioti HX, îți garantăm că nu vei resimți oboseala unei zile lungi de muncă și vei fi productiv peste ce ți-ai propus! Acest efect este obținut prin comenzile intuitive, scaunul confortabil și naturalețea spațiului care te înconjoară. Tractoarele Kioti garantează mai mult decât facilitate în operare. Îți oferă plăcere în operare!

    Tractoarele Kioti HX – confort și facilitate în operare

    Vezi, testează, convinge-te!

    Compania UTILBEN vă invită la sediile sale din Cluj, București și Iași, pentru a vă convinge personal de calitățile și performanțele tractoarelor Kioti HX. Accesați www.utilben.ro/kioti sau apelați 0733 040 000 dacă aveți nevoie de informații suplimentare. Prin colaborarea cu UTILBEN, beneficiați de garanție extinsă de până la 5 ani, livrare rapidă din stoc, piese de schimb și service cu acoperire națională.

    UTILBEN – clienții beneficiază de garanție extinsă

    Sediul UTILBEN Cluj-Napoca
    Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

    Sediul UTILBEN Baciu
    Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

    Sediul UTILBEN București
    Adresa: Strada Ithaca, FN, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

    Sediul UTILBEN Iași
    Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

    UTILBEN

    Servicii UTILBEN


    Te-ar mai putea interesa

    Subvenții APIA 2024. Terenurile care primesc bani la hectar și cele care sunt scoase de la plată Vremea de Florii. Anunțul șefei ANM, Elena Mateescu Plata ANT bovine. Primele județe unde fermierii au anunțat că au banii în cont

    Ultimele știri

    Sparanghel – cultivare. Plantare, îngrijire, producție Ioan Moraru, Mecanica Ceahlău: Utilajele produse la Piatra Neamț sunt cu 35% mai ieftine decât cele din import Flori care se plantează lângă bulbii de primăvară