• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Randamente mari și calitate ridicată cu Amalgerol și Amalgerol Essence la floarea-soarelui

    Roxana Dobre -

    Biostimulatorii Amalgerol și Amalgerol Essence  reprezintă un standard consacrat în segmentul biostimulatorilor şi al produselor de ameliorare a solului şi sunt unici în compoziţie şi acţiune. Aplicarea biostimulatorilor dă rezultate incredibile în agricultură şi vă aduce beneficii în 4 direcţii.

    Biostimulatorii Amalgerol și Amalgerol Essence aduc fermierilor beneficii în patru direcții importante, de la randament mai mare şi mai calitativ la un consum mai redus de combustibil pentru prelucrarea solului.

    Citiți și: Randamente mari și calitate ridicată cu Amalgerol și Amalgerol Essence la rapiță

    Randamente mari și calitate înaltă cu Amalgerol și Amalgerol Essence la floarea-soarelui

    Beneficii în patru direcții cu Amalgerol și Amalgerol Essence la floarea-soarelui

    Biostimulatorii Amalgerol și Amalgerol Essence reprezintă un standard consacrat în segmentul biostimulatorilor și al produselor de ameliorare a solului și sunt unici în compoziție și acțiune. Aplicarea biostimulatorilor dă rezultate incredibile în agricultură și vă aduce beneficii în 4 direcții:

    Amalgerol și Amalgerol Essence stimulează creșterea rădăcinilor și absorbția nutrienților. Astfel vă garantează producții mai mari și de calitate.

    Micoriza joacă un rol esențial în dezvoltarea sistemelor radiculare mai dense și mai sănătoase.

    Îmbunătățiți structura solului și reduceți costurile de combustibil cu până la 3-4 l/ha.

    Prin aplicarea biostimulatorilor veți obține următoarele beneficii pentru plante:

    Citiți și: Randamente mari și calitate înaltă cu Amalgerol și Amalgerol Essence la grâu

    Cultură de floarea-soarelui

    5 motive pentru a miza pe Amalgerol și Amalgerol Essence

    1.Aplicarea la floarea-soarelui duce la un randament mai mare și de calitate 

     Aplicarea de două ori a Amalgerol sau a Amalgerol Essence reprezintă nu doar o investiție cu venituri garantate, ci garantează și calitatea înaltă a randamentelor, precum și optimizarea cheltuielilor. Biostimulatorii acționează în mod fiabil și eficient la grâu, rapiță, floarea-soarelui și porumb.

    Se recomandă fermierilor aplicarea de Amalgerol sau a Amalgerol Essence la floarea-soarelui (indiferent dacă se folosește tehnologia convențională, Express sau Clearfield):

    Aplicarea dublă asigură un randament mai mare și mai calitativ. Ca urmare a tratamentului se observă o creștere semnificativă a sistemului radicular și a frunzelor plantelor. Este promovată și absorbția mai eficientă a apei și a nutrienților de către rădăcinile plantelor, precum și creșterea suprafeței fotosintetice, ceea ce are efect benefic asupra dezvoltării și creșterii plantelor de floarea-soarelui. Plantele vor manifesta un habitus vizibil îmbunătățit și se vor diferenția vizibil față de plantele netratate. Raportat la faza de dezvoltare, plantele sunt mai avansate și mai înalte.

    Aplicare Amalgerol la floarea-soarelui

    2. Amalgerol și Amalgerol Essence stimulează creșterea rădăcinilor

    Biostimulatorii Amalgerol și Amalgerol Essence activează și stimulează sistemul radicular al plantelor prin intermediul hormonilor vegetali și al carbonului organic. În cazul plantelor tratate, observăm un sistem radicular mai dens care asigură un acces mai bun la nutrienți (N) și apă, chiar dacă aceștia sunt localizați mai departe și sunt mai puțin mobili (P, K).

    Accelerare creștere rădăcini cu Amalgerol

    3.Amalgerol și Amalgerol Essence pentru toți hibrizii de floarea-soarelui

    Din ce în ce mai frecvent, observăm tendința comercianților de floarea-soarelui de a oferi o primă suplimentară pentru un conținut ridicat de grăsime, iar producția cu conținut ridicat de grăsime este cumpărată la un preț mai mare.

    După aplicarea de Amalgerol sau Amalgerol Essence  se observă o creștere a calității recoltei rezultate ca urmare a unui conținut crescut de ulei de 3-4%.

    În ceea ce privește randamentul la floarea-soarelui, după aplicarea de Amalgerol sau Amalgerol Essence se observă creștere care depinde de numărul de tratare a plantelor – o dată sau de două ori. Aplicare: primul tratament în stadiul de 2-4 perechi de frunze; al doilea tratament la începutul stadiului de butonizare, înainte de închiderea patului.

    Acțiunea și beneficiile indubitabile ale aplicării Amalgerol și Amalgerol Essence pentru refacerea culturilor de floarea soarelui care au suferit de grindina căzută

    4. Amalgerol și Amalgerol Essence pentru refacerea după grindină

    Următorul exemplu practic arată acțiunea și beneficiile indubitabile ale aplicării  Amalgerol și Amalgerol Essence pentru refacerea culturilor de floarea soarelui care au suferit de grindina căzută. O furtună devastatoare cu grindină poate distruge aproape în întregime o cultură de floarea-soarelui. Intenția fermierului este de a ara câmpul în cauză, dar se răzgândește și optează pentru produsele  Amalgerol și Amalgerol Essence. Vârful vegetativ al plantelor este viu și câmpul este tratat, în rezultat plantele încep să se refacă. O săptămână mai târziu, din păcate, câmpul a fost lovit de o a doua furtună cu grindină, așa că fermierul a aplicat din nou biostimulatorii. Plantele își revenit complet și dau randament bun.

    Efectele Amalgerol și Amalgerol Essence în cazul deteriorările locale provocate de mană

    5.Amalgerol și Amalgerol Essence în cazul deteriorările locale provocate de mană

    STUDIU DE CAZ: Mana la floarea-soarelui reprezintă un factor major de risc pentru recoltă deoarece starea se poate controla foarte greu și aduce daune semnificative suprafețelor însămânțate. Fermierii pot opta pentru un hibrid de floarea soarelui expres și tolerant, dar care este sensibil la mană. Mana se observă la nivelurile mai inferioare ale plantelor. Datorită intervenției rapide și a tratamentului doar cu Amalgerol sau Amalgerol Essence după a treia pereche de frunze adevărate, sporii bolii sunt calcificați.

    REZULTAT: În 10 zile, se observă un efect vizibil la floarea-soarelui: plantele au supraviețuit bolii, se observă o creștere și dezvoltare normală, frunzele sunt curate, cu o culoare verde bună și începe butonizarea. Fermierul a fost foarte impresionat de efectul biostimulatorilor în această situație de stres. Fermierul a folosit biostimulatorul în ultimii ani pentru a crește cantitatea și calitatea recoltelor, dar este pentru prima dată când a aplicat produsul într-o situație atât de extremă și s-a convins încă o dată de compoziția și acțiunea unică a Amalgerol și Amalgerol Essence. 

    Experiență împărtășită din România: Grigore Petre ne spune de ce folosește produsele Amalgerol și Amalgerol Essence în următorul material video:

    Reprezentantul de vânzări al producătorului Hechenbichler GmbH, Aleksandar Metodiev, rezumă beneficiile utilizării celor două produse în următorul videoclip:

    Aplicarea de două ori a Amalgerol și Amalgerol Essence nu este o cheltuială, ci este o investiție sigură pentru un randament mai mare și mai calitativ și funcționează fără a da greș la floarea-soarelui.

    CONTACTE

    Reprezentanța comercială a societății Hechenbichler GmbH pentru Bulgaria, România și Moldova
    Reprezentant comercial: Aleksandar Metodiev
    Tel: +359 88 7037017
    Email: a.metodiev@amalgerol.com

    Distribuitori:

    Pentru Amalgerol Essence luați legătura cu:

    KWIZDA AGRO ROMARIA SRL
    telefon: +40 37.208 97 00
    E-mail: office@kwizda-agro.ro
    www.kwizda-agro.ro

    Pentru Amalgerol luați legătura cu:

    CS Comcereal SA
    telefon: 0213 125467
    E-mail: comcerealb@yahoo.com

    ECOPLANT SRL
    telefon: 0251 480184
    E-mail: office@ecoplant.ro

    Biz Solutions SRL
    telefon: 0372 991991
    E-mail: office@biz-solutions.ro


    Te-ar mai putea interesa

    Alertă meteo de vreme severă! Ploi și căderi de grindină până vineri dimineață Mesajul unui fermier pentru funcționarii APIA care au lăsat oamenii cu conturile goale de sărbători Plăți subvenții APIA în Săptămâna Mare. Sumele virate în conturile fermierilor

    Ultimele știri

    NeemAzal, din portofoliul Chemark Rom, este soluția biologică ideală pentru controlul dăunătorilor Ajutoarele de stat pentru fermieri – prelungite până la finalul anului Plugul cu vibrații – inovația românească pentru o arătură mai eficientă și cu consum redus de motorină