• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Dezmiriștitorul Kelly Tillage, utilajul necesar pentru agricultura modernă

    Adrian Radu -

    A050 Premium Service Utilaje are un nou parteneriat, care se anunță de succes. Prin intermediul companiei se va comercializa un super utilaj de la Kelly Tillage, care îi va ajuta pe fermieri să aibă o eficiență crescută în exploatațiile agricole. Este vorba despre dezmiriștitorul cu o lățime de 12 metri, un utilaj necesar în orice fermă modernă.

    Kelly Tillage are o experiență bogată în ceea ce privește utilajele agricole, iar A050 Premium Service Utilaje a intrat deja în fermele din țara noastră de câțiva ani. Astfel, parteneriatul dintre cele două companii nu poate decât să aducă plusvaloare în agribusiness-ul din România.

    Avantaje dezmiriștitor Kelly Tillage

    Dealer-ul Kelly Tillage în România a testat utilajele în ferma proprie, dar și în alte exploatații din țară. “Deja avem prezente aceste utilaje în zona de Oltenia, în Moldova, Constanța, Călărași. Utilajul de 12 metri va fi disponibil de acum înainte prin acest parteneriat cu A50. Este un dezmiriştitor, pe care noi în ferma noastră aici în România îl folosim la dezmiriştit în spatele combinei, pentru a închide capilaritatea solului și pentru a forma acel mulci de suprafață, acel amestec de paie și resturi vegetale cu puțin pământ, pentru a stopa evaporarea apei și facem chestia asta cu costuri foarte mici, cu un consum de 2-3 litri de motorină la hectar”, a explicat Doru Gheorghe, reprezentant Kelly Tillage Dealer.

    Avantajele utilajului Kelly sunt multiple. Are o durată foarte mare de utilizare a discurilor, iar lucrările de mentenanță sunt minime. Lucrarea superficială pe care o execută nu distruge solul, iar necesarul de putere pentru a trage utilajul este de 350 CP.

    Dezmiriștitorul Kelly Tillage folosit după recoltarea rapiței

    Utilajul care va fi achiziționat prin A050 Premium Service Utilaje este foarte versatil și ajută fermierii la planul de lucrări în câmp. “El poate fi folosit atât la dezmiriștit, cât și în primăvară la pregătirea terenului, cât și pentru distrugere de covoare vegetale, pentru înființare de covoare vegetale îl putem echipa cu o semănătoare care se atașează pe cadru. Organul de lucru este, de fapt, un lanț. Este dispus cu formă de lanț și are niște discuri care sunt legate în za între ele și atunci îi oferă capacitatea să copieze terenul pe toată lățimea de lucru și să facă o lucrare foarte uniformă, lucrând la aceeași adânțime pe toată lățimea de lucru”, a completat Doru Gheorghe.

    Cu ajutorul acestui utilaj, fermierii vor păstra umiditatea în sol, lucru extrem de necesar în anii secetoși și în zonele în care precipitațiile vin greu. Agricultorii trebuie să fie însă foarte atenți la utilajul pe care-l achiziționează. “Deși au mai apărut și câteva alte utilaje asemănătoare, acesta este utilajul original, care a fost conceput în Australia, iar ceea ce a venit după sunt niște copii, care au fost realizate după niște modele mai vechi de la Kelly”, a concluzionat reprezentantul Kelly Tillage Dealer.

    Toate detaliile despre dezmiriștitorul Kelly și semănătorile strip-till Czajkowski pot fi aflate la numărul de telefon 0721.177.515 sau pe site-ul pe www.a050.ro.


    Te-ar mai putea interesa

    Alertă meteo de furtuni și vijelii în jumătate de țară. Temperaturi sufocante și caniculă până joi România a scos ”artileria grea” în lupta cu seceta. Județele unde ploaia va fi produsă artificial Untul produs din aer, fără a mai fi nevoie de lapte, este în curs de aprobare pentru a intra pe piață

    Ultimele știri

    Subvenții APIA pentru apicultori. Cererile se depun până pe 31 iulie Cadastru 2024: Noi scutiri de tarife pentru proprietarii de terenuri Furtunile au făcut prăpăd în mai multe județe: „A bătut piatra. A dărâmat tot”