• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • ADAMA Ltd. anunță numirea lui Gaël Hili ca Președinte și CEO în locul lui Steve Hawkins

    Violina Gorcinschi -

    ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.

    Gaël Hili va prelua poziția de la Steve Hawkins, care a fost numit președinte al Syngenta Crop Protection și membru al echipei de conducere a grupului Syngenta, cu sediul la Basel, începând cu 1 octombrie 2024. Steve va continua să fie pe deplin implicat în conducerea ADAMA și în planul de transformare derulat de grupul ADAMA până la preluarea oficială a noului său rol.

    „Sunt încântat să îi urez bun venit lui Gaël Hili ca noul CEO al ADAMA și membru al echipei de conducere a grupului Syngenta. Gaël are o experiență vastă și un istoric dovedit în ceea ce privește stimularea creșterii profitabile și conducerea schimbării organizaționale de succes. El este candidatul ideal pentru a accelera implementarea planului de transformare ADAMA, lansat cu succes de Steve și de echipa de conducere ADAMA la începutul acestui an, pentru a aborda bunăstarea financiară pe termen scurt a companiei și pentru a capta valoarea inovației aflată în creștere rapidă în rândul clienților de pe principalele piețe ADAMA. Sub conducerea lui Gael, împreună cu echipa puternică de conducere a companiei și sprijinul continuu al Grupului Syngenta, sunt încrezător că ADAMA se va schimba, va reevalua și se va repoziționa în beneficiul tuturor părților interesate, inclusiv clienți, angajați, investitori și acționari din întreaga lume”, a declarat Jeff Rowe, Președinte și CEO al Syngenta Group.

    Gaël Hili și-a arătat și el recunoștința pentru a fi în această poziție.

    „Sunt onorat să îmi asum rolul de președinte și CEO într-un moment atât de important pentru ADAMA. Planul de transformare a arătat deja o îmbunătățire a situației financiare, demonstrând angajamentul nostru față de indicatorii financiari și excelența operațională. Focusul meu va fi pe accelerarea acestui proces și mă voi asigura că ne îndeplinim obiectivele economice în următorii trei ani. Construind pe baza solidă realizată de Steve și echipa de conducere, sunt dedicat să promovăm succesul și valoarea pe termen lung pentru toate părțile implicate. Împreună cu echipele globale dedicate și profesioniste ale ADAMA, vom continua să transformăm ADAMA într-o companie mai puternică și mai rezilientă”, a declarat Gaël Hili.

    Dl. Hili și-a dedicat cea mai mare parte a carierei industriei agricole, începând cu roluri operaționale și comerciale la Dow AgroSciences în Europa și mai târziu la Dow Chemical Company, unde a ocupat funcția de Director de Marketing Global. În 2017 s-a alăturat Syngenta ca șef al Europei de Est, unde a condus compania la o creștere semnificativă a cotei de piață atât în ​​categoria semințe, cât și în segmentul de produse de protecție a plantelor. Din decembrie 2023, a ocupat funcția de șef al Europei Syngenta CP și Seeds Field Crops.

    Gaël Hili deține o diplomă de master în inginerie mecanică de la Université de Technologie de Compiègne, Franța.

    Planul de transformare ADAMA

    ADAMA a inițiat un plan în primul trimestru al anului 2024 pentru a reevalua ADAMA prin îmbunătățirea calității afacerii și pentru a transforma compania, așa cum a anunțat în raportul privind rezultatele financiare pe 2023.

    Planul de transformare la nivel de companie are ca scop realizarea treptată a țintelor financiare pe o perioadă de 3 ani (2024-2026).  Principalele aspecte ale planului includ:

    Model evoluat de operare

    Orientare geografică și către clienți: Concentrare pe segmente strategice de culturi din cadrul segmentului de clienți care apreciază inovația, formulări diferențiate cu valoare adăugată.

    Focus pe portofoliu:

    Optimizarea rețelei de producție: reevaluarea modelului operațional, inclusiv a echilibrului dintre achiziții și producție, precum și optimizarea lanțului de aprovizionare, pentru a se alinia la realitățile pieței.

    ADAMA – lider în industria produselor de protecție a plantelor

    ADAMA, lider global în industria produselor de protecție a plantelor

    ADAMA este lider global în industria de produse pentru protecția plantelor, oferind soluții fermierilor din întreaga lume pentru a combate buruienile, insectele dăunătoare și bolile. ADAMA deține unul dintre cele mai largi și mai diverse portofolii de substanțe active din lume, precum și unități de cercetare și dezvoltare, producție și formulare de ultimă generație.

    Cu o cultură în care membrii echipei ADAMA ascultă fermierii și generează idei ținând cont de realitățile din teren, compania este poziționată în mod unic pentru a oferi o gamă largă de amestecuri distincte, formulări și produse diferențiate de înaltă calitate, oferind soluții care răspund nevoilor fermierilor și clienților locali în peste 100 de țări la nivel global. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.ADAMA.com.


    Te-ar mai putea interesa

    Tomata care nu se descompune: ”Este cumpărată de o lună, nu știu ce bagă în ele” Județul în care toată suprafața de porumb neirigat este compromisă din cauza secetei Furtuni puternice cu grindină anunțate astăzi de ANM. Codul roșu de caniculă – menținut!

    Ultimele știri

    Județul unde s-a produs mai mult grâu decât anul trecut, dar de o calitate mai slabă Ministerul Agriculturii a dat derogare la neonicotinoide pentru campania agricolă de toamnă Exportatori de cereale din Ucraina – acuzați de evaziune fiscală. Mii de tone de marfă confiscate