• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • O fabrică de pluguri a dat faliment. Fermierii pot cumpăra ieftin utilaje la licitație

    Violina Gorcinschi -

    O fabrică de pluguri a dat faliment – fermierii pot cumpăra utilaje la licitație. Compania austriacă Regent Pflugfabrik s-a confruntat cu dificultăți financiare la sfârșitul anului 2023. Acum, fabrica este scoasă la licitație, inclusiv toate utilajele și alte echipamente. Este o oportunitate pentru fermierii care caută echipamente agricole la prețuri mici.

    Regent Pflug fabrik este o companie austriacă de tehnologie agricolă care a fost fondată în urmă cu peste 90 de ani . La sfârșitul anului 2023, compania a avut dificultăți financiare. Aparent, continuarea operațiunilor printr-un proces de restructurare nu a reușit să salveze compania. Întreaga fabrică va fi scoasă la licitație: utilaje agricole, piese de schimb, dar și utilaje de fabrică și obiecte extraordinare din istoria companiei, a relatat Agrarheute.

    Fabrica de pluguri Regent a dat faliment

    La sfârșitul anului 2023, Regent a depus faliment și a început procedurile de restructurare. Potrivit rapoartelor mass-media , cauzele dificultăţilor financiare au fost piedicile din cadul lanțului de aprovizionare, problemele cu personalul şi creșterea anterioară a prețurilor la energie.

    Citește și: Cum a ajuns la faliment o fermă model de porci crescuți liber

    Producătorul de tehnologie agricolă Regent din Austria Superioară a fost cunoscut pentru plugurile sale , a căror fabricare și comercializare au constituit activitățile sale de bază. Compania a mai produs cultivatoare, grape cu discuri scurte, semănătoare și grape rotative la sediul său din Attnang-Puchheim. Unitatea de producție este acum închisă.

    Regent scoate utilaje și instrumente din fabrică la licitație (foto: farmer.pl)

    Regent a dat faliment. Fermierii pot cumpăra mai ieftin utilaje la licitație

    Portalul de licitații aurena.at listează peste 5.800 de articole care vor fi incluse la licitația din 13 august 2024. Este vorba despre pluguri, cultivatoare și alte utilaje noi de la Regent. De asemenea, sunt scoase la licitație și stivuitoare, mașini de serviciu și camioane. Cea mai scumpă ofertă, până în prezent, a fost de 23.000 de euro (începând cu 24 iulie 2024) pentru un cultivator greu Regent Raptor.

    Pe lângă mașinile agricole, sunt scoase la licitație întregul set de utilaje și unelte de fabrică. Acestea includ cărucioare de atelier și seturi de chei, dar și sisteme de tăiere cu laser de la Trumpf, mașini de frezat CNC și strunguri. Printre articolele extraordinare se numără, de exemplu, un semn publicitar Regent istoric, pluguri model sau îmbrăcăminte de lucru și brichete cu sigla și inscripții Regent.

    Citește și: Comună în faliment din cauza pestei micilor rumegătoare. Primar: ”Nu mai avem bază de impozitare”

    Pe 13 august 2024, portalul de licitații aurena.at va scoate la licitație inventarul Regent. Licitația online începe la ora 8 dimineața (ora locală în Austria). Ofertele pot fi deja trimise online. Atât întreprinderile, cât și persoanele fizice pot licita.

    Toate articolele pot fi vizualizate cu o zi înainte. Ce ar trebui să știe ofertanții: taxa de licitație este de 18% din suma totală. La aceasta se adaugă TVA-ul de 20%.


    Te-ar mai putea interesa

    Șefa ANM: Vin vijelii și ploi abundente cu 60-80 l/mp, chiar 100 l/mp. E posibil un cod roșu general Avans APIA 2024. Listă completă cu fermierii care primesc prima tranșă din plata pe hectar Vin primii bani de despăgubiri pentru fermierii afectați de secetă! Anunțul ministrului Barbu

    Ultimele știri

    AFIR – anunț despre prețurile utilajelor agricole cumpărate cu fonduri europene Crescător de ovine găsit decedat în munți. Salvamontiștii i-au recuperat trupul Fermierul Varga Istvan, concurent la Masterchef! A promis că în etapa următoare va aduce brânză din propria fermă