O mare fermă din România se extinde și face angajări masive
Angelica Lefter -O mare fermă din România trece la nivelul următor: deschide cel mai mare abator din Europa de Est și caută 600 de angajați care să activeze în noua unitate. Grupul Carmistin este în plin proces de recrutare pentru inaugurarea celei mai mari și moderne facilități de producție carne de pasăre din Europa de Est. Proiectul a presupus investiții de zeci de milioane de euro.
Grupul Carmistin, unul dintre principalii producători de alimente din România și lider în ierarhia producătorilor de carne la nivel național, inaugurează, la Frâncești, în județul Vâlcea, cea mai nouă și modernă facilitate de producție carne de pasăre din țara noastră. Proiectul a fost demarat în anul 2022, în urma unei investiții în valoare de 80 milioane euro, înglobând tehnologii de ultimă generație și reprezentând astfel un reper în industria de profil, atât la nivel local, cât și regional.
Carmistin caută 600 de persoane pe care să le angajeze
În această perioadă premergătoare demarării producției în noua unitate de abatorizare, Carmistin desfășoară și cea mai amplă campanie de recrutare în județul Vâlcea, venind cu o ofertă de peste 600 noi locuri de muncă pentru posturi precum ingineri în industria alimentară, ingineri calitate, ingineri automatiști, mecanici, electricieni, instalatori, fochiști și foarte multe posturi de muncitori tranșare-ambalare, igienizare, stivuitoriști etc. Pe lângă salariile motivante, din oferta Carmistin nu lipsesc facilități precum formarea și calificarea la locul de muncă sau asigurarea transportului și a unei mese calde pe zi.
Viitorii angajați vor face parte din echipa care va opera, practic, cea mai complexă unitate de producție de carne de pui pe care România o are în domeniu.
Odată cu inaugurarea noului abator de la Frâncești, Carmistin va deveni un jucător cu o poziție deosebit de importantă la nivel regional, fiind în măsură să satisfacă cererea venită în principal din piețele externe.
Grupul Carmistin își extinde capacitățile de producție și investește în noi tehnologii
Proiectul de la Frâncești este parte din viziunea și direcția strategică a Carmistin din ultima perioadă, 2024 marcând un moment-cheie în evoluția Grupului, pe măsură ce își extinde capacitățile de producție și își urmărește angajamentul asumat pentru inovație, excelență operațională și sustenabilitate. Planurile Carmistin pentru următorii 4 ani prevăd alte noi investiții de amploare, în valoare totală de peste 350 milioane euro în dezvoltarea și diversificarea portofoliului de produse ”La Provincia”, cu scopul atingerii noului obiectiv strategic anunțat: consolidarea Carmistin, The Food Company.
Carmistin a fost fondată în urmă cu două decenii, având capital sută la sută românesc. Compania a dezvoltat simultan mai multe linii de business, cu obiectivul creării unui lanț complet integrat în ceea ce înseamnă producția locală de hrană. Astăzi, Grupul Carmistin cuprinde peste 40 companii active în producţia de carne de pasăre și ouă, creșterea porcilor, creșterea bovinelor dar și în producţia de cereale, având peste 4.200 angajați. Având numeroase proiecte de dezvoltare aflate în derulare, Carmistin oferă permanent noi și interesante oportunități profesionale, în special în județele Vâlcea, Gorj și Prahova.
Cei interesați de un loc de muncă, ne pot contacta la 0790 672 651 sau 0720 014 862. De asemenea, pot trimite CV-urile la: recrutare@carmistin.ro, recrutare@laprovincia.ro