• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Nufarm şi Monsanto, soluţii pentru fermieri la simpozionul Dafcochim

    agrointeligenta.ro -

    Tradiţionalul simpozion dedicat fermierilor organizat anual de compania Dafcochim din Târgu-Mureş şi-a derulat joi, 19 februarie, un nou episod găzduit şi de această dată de Restaurantul “Manadas” din Târgu-Mureş.

    Echipa din spatele succesului Dafcochim

    Alături de Dafcochim, oaspeţii speciali ai simpozionului au fost companiile Nufarm România şi Monsanto România, ultima fiind în premieră în faţa fermierilor mureşeni în cadrul unui simpozion Dafcochim.

    „După cum v-am obişnuit, an de an am invitat alături de noi câte doi producători pentru a pune la dispoziţia fermierilor ultimele noutăţi din domeniu. În acest an avem invitaţi un mare producător de pesticide, Nufarm România reprezentat de directorul general pe România, Elvira Petrescu, şi directorul de vânzări Daliana Ast, Monsanto România, reprezentat de directorul Cosmin Chiorean şi de directorul regiunii de vest, Dorin Jurcă. Vreau să mulţumesc fermierilor pentru prezenţa într-un număr atât de mare, le mulţumesc pentru colaborarea bună care am avut-o în 2014, care o dorim la fel de bună şi în acest an. Succesul nostru se datorează echipei care este alături de mine, compusă din Bogdan Chiru, Ilie Coroja, Oana Moldovan, Olimpiu Oana şi Liviu Ştefan. Le mulţumesc, şi îi rog pe fermieri să conteze pe tot sprijinul lor. Să aibă încredere în soluţiile pe care aceştia le oferă”, a precizat în deschiderea simpozionului Marinel Ştefan, directorul Diviziei Agro din cadrul Companiei Dafcochim.

    Nufarm România: “Ne concentrăm pe relaţia cu clientul”

    Primii care au intrat în scenă cu protofoliul de produse a fost reprezentanţii companiei Nufarm România. „Ne concentrăm pe relaţia cu clientul, operăm exclusiv cu distribuitori, aşa cum o facem şi în Mureş. Dezvoltăm adevărate parteneriate cum este şi cel cu Dafcochim, care sunt interfaţa noastră în relaţia cu fermierii. În cei opt ani de zile de când se află pe piaţa românească Nufarm a reuşit să omologheze produse astfel încât la acest moment ne putem lăuda că avem acoperite tehnologii complete pentru cele mai importante culturi din România”, a precizat Daliana Ast, directorul de vânzări Nufarm România.

    Monsanto România: “Avem soluţii pentru fiecare”

    Au urmat reprezentanţii companiei Monsanto România să-şi prezinte oferta, în frunte cu produsele DEKALB, însoţite de sfaturi şi soluţii pentru agricultori. “Avem soluţii pentru fiecare dintre dumneavoastră, indiferent de nevoia sa. Avem un portofoliu DEKALB, hibrizii care se potrivesc şi care pot să vă ajute să obţineţi mai mult decât aţi făcut-o până acum. Atunci când discutăm de profit, de producţii ridicate, trebuie să fim atenţi la toate verigile, la toţi factorii care influenţează producţia. E regula butoiului, dacă o doagă lipseşte sau este mai jos, nu putem umple un butoi. Un factor important în ce priveşte producţia de porumb este seceta, de aceea atunci când selectaţi hibrizii trebuie să ţineţi cont de mai mulţi factori şi de tot ce înseamnă tehnologia pe care dumneavoastră o aveţi în fermă. Suntem convinşi că avem produsul care se potriveşte pentru orice tip de fermă, precum şi de faptul că nu există cel mai bun hibrid pentru toate tipurile de tehnologie. Cine spune că are cel mai bun hibrid, cu siguranţă încearcă să vă vândă gogoşi, ceea ce nu este normal”, a precizat Dorin Jurca, director regional Vest, Monsanto România.

    Sursa: www.transilvaniabusiness.ro



     

     


    Te-ar mai putea interesa

    Șeful de la Agricultură – anunț în Parlament despre plata subvențiilor APIA MADR lansează programul „Un tractor pe fermă” pentru fermierii până în 400 de hectare Subvenții APIA: Terenurile tăiate de la plata pe suprafață începând cu acest an

    Ultimele știri

    România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE UCPR: Produsele avicole obținut în fermele din România sunt sigure din punct de vedere al sănătăţii Situație fără precedent în SUA: Gripă aviară depistată la vaci de lapte