• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • O cunoscută fermă din România: ”Vindem șrot și ulei de soia, cumpărăm boabe de soia cu proteină ridicată”

    Angelica Lefter -

    O cunoscută fermă din România dezvoltă noi parteneriate. Exploatația Terracult din județul Arad vrea să colaboreze cu crescătorii de animale cărora să le furnizeze, la preț de producător, șrot și ulei obținute din soia nemodificată genetic. Având presă de ulei, cei de la Terracult fac și achiziții de boabe de soia cu nivel ridicat de proteină.

    Terracult, una dintre cele mai performante ferme din România, care activează în localitatea Horia, județul Arad, culege roadele unui proiect bine structurat, care are ca finalitate procesarea de soia nemodificată genetic, de o calitate superioară. Astfel, Terracult vine pe piață, anul acesta, cu ulei și șrot de soia, nemodificate genetic și certificate GMP+, produse locale, autentice. Mai mult, achiziționează de la fermieri soia cu proteină ridicată, pentru fi inclusă în procesul de fabricare.

    Citiți și: Cel mai puternic utilaj agricol din lume – la semănat în ferma Terracult din județul Arad

    Terracult cumpără cantități mari de soia nemodificată genetic, cu proteină ridicată

    Terracult vinde șrot și ulei de soia nemodificată genetic

    Terracult a investit peste 30 de milioane de euro în ultimii ani pentru a finaliza o unitate de procesare a semințelor oleaginoase. La acest moment, exploatația se impune și ca un important trader pe piața locală de cereale. Suprafața totală lucrată de ferma din Horia, județul Arad, a ajuns la peste 7.100 de hectare, iar culturile principale sunt cerealele și oleaginoasele, dintre care cea mai mare pondere le ocupă soia și rapița, destinate procesării în fabrica de uleiuri și șroturi.

    Compania are în portofoliu instalații de tratare a cerealelor, un laborator de analiză a acestora și o fabrică de ulei, care are la vânzare, în acest moment, ulei și șroturi din soia nemodificată genetic. Produsele pot fi găsite la magazinul fabricii din Horia, județul Arad, dar pot fi și livrate către ferme și companii care vor să le comande. Prețurile sunt variabile și negociabile, în funcție de cantitățile achiziționate.

    Citiți și: Terracult, un model de fermă performantă

    Șrotul și uleiul de soia, livrate de Terracult în cantități considerabile

    Șrotul de soia poate fi utilizat ca furaj pentru animale, iar uleiul de soia are trei întrebuințări: ca amestec în furajarea animalelor, biodisel sau în alimentație.

    Persoanele care doresc aceste produse din portofoliul Terracult trebuie să știe că livrările se fac numai în cazul cantităților mai mari. Totuși, în magazine se poate găsi și șrot însăcuit, la 20 de kilograme. Terracult poate oferi un maxim de 300-400 de tone pe lună. Uleiul, spre exemplu, nu se vinde la sticlă, ci doar vărsat, au menționat reprezentanții societății.

    Totodată, important de știut este că Terracult cumpără soia nemodificată genetic, cu proteină ridicată.

    Cei interesați atât de achiziționarea de șroturi și ulei de soia, nemodificate genetic, cât și să vândă soia de calitate, nemodificată genetic, pot apela următoarele numere de telefon: 0749 49 49 72; 0749 49 49 77 sau pot trimite solicitările lor la adresa de e-mail: office@agroeast.com.


    Te-ar mai putea interesa

    Subvenție la plată începând de astăzi. 180 de milioane de euro, în conturile fermierilor Cadastru gratuit în 536 de comune. Lista localităților aflate acum în program Banii pentru subvenția APIA așteptată de fermieri – publicați în Monitorul Oficial!

    Ultimele știri

    Plată despăgubiri secetă 2024 – model de calcul. Suma la hectar pentru suprafața calamitată Rabla pentru tractoare este aproape de lansare. Atestatul de producător – document obligatoriu! Focar de pestă porcină depistat la o fermă. Peste 24.000 de animale vor fi sacrificate