Super spor de producție în ferma lui Ioan Misăilă după aplicarea Super U, de la Biochem
Adrian Radu -Ioan Misăilă a făcut o super afacere atunci când a decis să folosească în cultura de floarea-soarelui Super U, ureea cu eliberare lentă de la Biochem. Polimerul pe care-l conține ajută la extinderea perioadei în care plantele beneficiază de azot și, implicit, la o producție ridicată. Comparația cu producțiile vecinilor îl avantajează pe fermierul din localitatea Vânători, județul Galați.
Floarea-soarelui îi este tare dragă lui Ioan Misăilă, un om care a prins drag de agricultură acum mai bine de 30 de ani. Ferma pe care o administrează are aproximativ 60 de hectare, iar pe un sfert din această suprafață pune floarea-soarelui. Producțiile au început să crească începând din 2019, când a început o relație de colaborare cu Biochem.
Super U a intrat în ferma lui Ioan Misăilă datorită recomandărilor făcute de Dorin Aramă, Area sales manager la Biochem. Iar rezultatele nu au întârziat să apară. ”Am făcut 4.800 kg / ha la floarea-soarelui. Am și irigat-o, bineînțeles. Alții au scos 300, 400, 500 kg / ha. Cei care au irigat au făcut maximum 3 tone. Au irigat, dar nu au pus Super U”, a declarat fermierul din Vânători.
Caracteristicile polimerului Super U
- Protejează azotul la nivel molecular prin inhibarea enzimelor
- Prezintă stabilitate la nivelul solului
- Polimerul este solubil în apă
- Protejează ureea și după solubilizare
Super U are și alte avantaje, dincolo de creșterea producției pe hectar. Polimerul din această uree convențională cu eliberare lentă asigură protecția micro-mediului din jurul îngrășământului aplicat, dar și a azotului din sol. Fermierii trebuie să știe că utilizarea Super U se poate face indiferent de tipul de sol, de valorile pH-ului și de temperatura exterioară.
Polimerul din Super U este complet solubil și biodegradabil și asigură disponibilitatea prelungită a azotului, pentru a fi folosit de către plante în etapele de dezvoltare. Toate detaliile despre Super U pot fi obținute la numărul de telefon 0799 207 078, pe mail: marius.sterian@biochem.roc pe www.biochem.ro.