• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Tractoarele Puma CVX de la Case IH rulează cu consum minim de carburant și putere maximă

    agrointeligenta.ro -

    Tractoarele Puma CVX de la Case IH vin cu o serie nouă în 2015, mai exact șapte modele cu puteri între 150 și 240 de cai putere, capabile să răspundă nevoilor din orice fermă.

    Fabricate, testate și ambalate la fabrica din St. Valentine (Austria) acolo unde se afla si sediul european al Case IH, noile modele Puma CVX au la bază transmisia cu variație continuă (CVT). Aceasta și-a dovedit eficiența și fiabilitatea în ultimii 15 ani în care a dominat piața acestor tipuri de tractoare.

    Transmisia cu dublu ambreiaj și variație continua, noile motoare cu tehnologie Hi-eSCR dezvoltate de FPT Industrial pentru Case IH ce respectă normele de emisii Stage IV și Automatic Productivity Management – APM (sistemul de management automat al productivității) generează un bun randament de lucru, un consum de carburant de invidiat și îi permit operatorului să se concentreze mai bine asupra sarcinilor sale de lucru.

    Tractor Puma CVX

    Productivitate continuă

    Eficiența transmisiei cu variație continuă garantează rularea perfectă a acestor tractoare în intervalul de viteză 0 – 50 km/h, fără să piardă nicio clipă cuplul furnizat de motor. Sistemul cu dublu ambreiaj DKT™ optimizează eficiența transmisiei utilajului pentru o rulare cât mai lină, un consum cât mai mic de carburant și o putere cât mai mare.

    Tractor Puma Case IH pretStaționează în pantă

    Funcția „Active Stop” asigură staționarea tractorului chiar și în pante extrem de abrupte, având atașată o remorcă complet încărcată, fără ca operatorul să trebuiască să apese pedala de frână.

    Consum redus de carburant cu funcția Eco Drive

    Cu toate că nu își face simțită prezența în mod direct, Automatic Productivity Management – APM (sistemul de management automat al productivității) ajută la reducerea consumului de carburant. Prin corelarea turației motorului, prizei de putere (PTO) și angrenajelor transmisiei cu Multicontroller-ul și cursa pedalei de accelerație, se obține echilibrul ideal între consumul de carburant redus și puterea dezvoltată. Prin activarea funcției Eco Drive, turația minimă și maximă a motorului va fi corelată în funcție de randamentul de lucru al acestuia și de lucrarea care trebuie executată, obținându-se astfel un consum redus de carburant.

    Tractor Puma Case la arat

    Confort premium

    În cazul tuturor tractoarelor din seria Puma CVX, puntea față, cabina și scaunul operatorului vin cu sisteme sofisticate de suspensie, care garantează rularea în cele mai bune condiții. Toate modele de tractoare Puma CVX de peste 185 CP oferă un sistem activ de suspensie pentru puntea față, care sporește și mai mult confortul operatorului și siguranța iî exploatare a utilajului. În plus, aceste modele pot fi echipate opțional și cu sistem de frânare cu ABS, care asigură un plus de siguranță, eliminând situațiile de alunecare necontrolată a roților.

    Prețurile de referință pentru tractoarele Puma 200 CVX și Puma 230 CVX

    Tractoarele Puma CVX de la Case IH au un preț corelat dotările și eficiența pe care o pun la dispoziția fermierului. Astfel, potrivit Bazei cu prețuri de referință pentru utilajele agricole, un tractor Puma CVX cu 200 cp are un preț de pornire de 104.720 de euro, în timp ce modelul Puma 230 CVX (cu 269 cp), are un preț de referință de 111.760 euro.

    Sursa info, foto: Titan Machinery România, AFIR



     


    Te-ar mai putea interesa

    Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi

    Ultimele știri

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Program APIA de 1 Mai și Paște 2024. Zilele în care se mai fac plăți pentru subvenții Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till