• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Monsanto România și-a schimbat structura de management: Octavian Chihaia a preluat funcția de Director General pentru România, Bulgaria și Republica Moldova

  agrointeligenta.ro -

  Monsanto România anunţă schimbarea structurii de management la nivel local începând cu 1 septembrie. Astfel, ca urmare a performanţelor obţinute de-a lungul timpului, trei membri din echipa companiei au preluat noi funcţii de conducere: Cosmin Chioreanu a fost numit Director General pentru Ungaria, Croaţia şi Serbia, Octavian Chihaia (foto sus) a preluat funcţia de Director General pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova, iar Daniel Stanciu este noul Director de Marketing şi Strategie pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova.

  “Oamenii sunt sufletul companiei. Avem o echipă puternică care a performat de-a lungul timpului şi a crescut specialişti capabili să preia funcţii de mare responsabilitate. Investim permanent în dezvoltarea profesională a angajaţilor noştri şi promovăm profesionalismul, spiritul de echipă şi valorile.”, afirmă Cristina Ionescu, HR Lead Monsanto Europa de Est. “Având în vedere parcursul profesional al celor trei colegi, suntem încrezători că vor contribui la dezvoltarea companiei în Europa pentru a oferi în continuare soluţii agricole de top partenerilor nostri, fermierii”, completează Cristina Ionescu.

  Cosmin Chioreanu

  Principalele obiective ale lui Cosmin Chioreanu (foto sus) în noua poziţie sunt dezvoltarea business-ului, atât la nivel strategic, cât şi operaţional, precum şi consolidarea poziţiei companiei ca lider în industria soluţiilor agricole inovatoare în Ungaria, Croaţia şi Serbia. Cosmin s-a alăturat echipei Monsanto în România începând cu luna august 2007, ca Director Regional de Vânzări, coodonând echipa de vânzări din vestul ţării şi contribuind în mod activ la dezvoltarea afacerii în regiune. În august 2010 a fost numit Director Marketing pentru România şi Bulgaria, având un rol esenţial în dezvoltarea abordării de marketing care a facut ca Monsanto să devină, în rândul fermierilor, o companie de top în producerea, procesarea şi comercializarea de seminţe certificate. Începând cu iulie 2013, Cosmin a deţinut funcţia de Director General pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova. De profesie inginer agronom, Cosmin este absolvent al U.S.A.M.V.B. Timişoara, şi deţine doctoratul în managementul culturii de porumb.

  Odată cu preluarea noului său rol de Director General pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova, Octavian Chihaia va continua atât dezvoltarea şi implementarea strategiei Monsanto cât şi extinderea operaţiunilor companiei în zonă. El face parte din echipa Monsanto România din aprilie 2007, deţinând funcţii de conducere în departamentele de vânzări şi marketing. Octavian a absolvit Facultatea de Agricultură din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Bucureşti şi deţine o diplomă de master în Management şi Dezvoltare Rurală în cadrul aceleiaşi instituții.

  Daniel Stanciu

  Daniel Stanciu a preluat funcţia de Director de Marketing şi Strategie pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova de la Octavian Chihaia şi va coordona activităţile de marketing, strategie şi dezvoltarea reţelelor de distribuţie din zona de sud-est a Europei. De-a lungul timpului, Daniel a ocupat diverse poziţii în importante companii agricole din ţară, iar în noiembrie 2014 s-a alăturat echipei Monsanto România. Daniel este absolvent al Facultăţii de Agricultură din cadrul U.S.A.M.V. Bucureşti şi al Facultăţii de Marketing din cadrul A.S.E.

  În România, Monsanto activează din anul 1998, având în prezent peste 150 de angajaţi.


  Te-ar mai putea interesa

  Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, la conferința Carmistin și AFR: Lucrăm la un program de finanțare de peste 1 miliard euro pentru susținerea producătorilor români de hrană O companie elvețiană investește într-o fabrică de ulei în Zona Liberă Galați Consiliul Concurenței a aprobat preluarea Dachim de către ROCA AGRI RDF

  Ultimele știri

  Încă o mare fabrică de lapte din România și-a închis de astăzi porțile! Cum au ajuns producătorii români doar simpli vizitatori la cel mai mare târg de fructe Secretar de stat din MADR – anunț despre plata despăgubirilor de secetă la culturile de primăvară!