Reţete de marketing

Târg cu produse tradiționale în curtea Ministerului Agriculturii. Vor participa producători agricoli din mai multe regiuni ale ţării

Sfârșitul acestei săptămâni va aduce în curtea Ministerului Agriculturii o expoziţie cu vânzare de produse agro-alimentare la care vor participa producători agricoli din mai multe regiuni ale ţării. Vor fi expuse produse din pește, din carne şi din lapte (caş, brânză, urdă etc.), produse apicole, sarmale din Botiza, Maramureş, palincă, siropuri, gemuri, dulceţuri, Magiunul de prune Topoloveni.

Târgul este organizat cu prilejul Zilei Mondiale a Alimentației 2015 și va fi deschis vineri, 16 octombrie la ora 9.30, de către secretarul de stat Ioan Uțiu.

Ziua Mondială a Alimentaţiei are scopul de a sensibiliza opinia publică internaţională asupra problemei foametei şi a malnutriţiei în lume şi are ca obiectiv principal combaterea  acestui fenomen la nivel global, prin implicarea a cât mai multor persoane, prin diverse  acţiuni.

Potrivit unui raport realizat de FAO, în prezent, circa un miliard de oameni din ţările în curs de dezvoltare trăiesc în sărăcie extremă iar 78% dintre aceştia trăiesc în mediul rural, unde agricultura este principalul motor de creştere a economiei rurale şi în unele cazuri, a economiei, per ansamblu.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!