Locuri de muncă

Angajări la AFIR

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), instituţia responsabilă cu gestionarea fondurilor europene destinate dezvoltării rurale, angajează noi persoane pentru Direcţia IT, care să se ocupe de sistemul on-line de primire a proiectelor.

Potrivit unui anunţ publicat de AFIR pe pagina de Facebook a instituţiei, persoanele interesate de aceste posturi trebuie să deţină studii de specialitate-ştiinţe inginereşti, economice, matematică, informatică, fizică. Totodată, există mai multe condiţii obligatorii referitoare la cunoştinţe despre baze de date, reţea, operare şi programare.

Mai multe informaţii despre cerinţele postului sunt disponibile pe pagina de facebook a instituţiei. Candidaţii pot trimite CV-ul la adresa [email protected]

Sursa: europunkt.ro


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


1 comentariu

  1. Cineva apropiat mie a dat de 2 ori examenul, a trecut de proba scrisa iar la interviul final(fata in fata) a fost picat. Pe hol ni s-a sugerat ca la urmatorul examen sa achitam o spaga de 3.000 Euro. Eu personal am vrut sa fac un fraglant, dar implicam si o fosta colega de munca pe care asi fi degrevato de bucuria de asi manca linistita pensia. Ce face SRI-ul si cu DNA-ul care sunt la 50 metri distanta de aceasta institutie corupt: AFIR.

Scrie un comentariu