Reţete de marketingTractoare și combine

Black Friday la utilaje agricole: De unde poți cumpăra astăzi un tractor la jumătate de preț

De Black Friday, magazinele din România se întrec în reduceri spectaculoase. Ne-am obișnuit ca aceste promoții să se aplice mai ales electrocasnicelor sau echipamentelor IT, însă se pare că inclusiv companiile din sectorul agricol încep să prindă ”gustul” acestei noi sărbători dedicate cumpărăturilor la preț redus.

Cea mai interesantă ofertă de Black Friday pentru fermieri se găsește pe un magazin online foarte cunoscut. Este vorba despre Emag.ro care, pentru prima dată, a scos la vânzare un tractor de 83 de cai putere la care aplică astăzi o reducere de 46%. Astfel, prețul este tăiat aproape la jumătate de la 184.800 de lei la 99.999 lei. Nici nu este nevoie ca fermierul să achite suma pe loc, ci astăzi, de Black Friday, trebuie doar să plătească un avans de 1.000 de lei, urmând apoi să ”pice la pace” sau să găsească finanțarea potrivită împreună cu dealerul Ruris Impex, compania care vinde, de fapt, utilajul.

Mașina agricolă ce poate fi achiziționată doar astăzi la jumătate de preț este un tractor Armatrac 854, cu motor cu 4 cilindri, 4400 cmc și 83 de cai putere. Este de culoare roșie și are transmisie 4WD cu acționare mecanică. În cabină, utilajul vine dotat cu radio și CD player, cu volan reglabil, sistem de încălzire și aer condiționat.

Potrivit reprezentanților Emag.ro, până la ora redactării acestui articol se vânduse deja un tractor Tractor Armatrac 854 la oferta de Black Friday.

Oferte de Black Friday și la anvelope

O campanie de reduceri desfășoară în această perioadă și Nexxon, cel mai cunoscut furnizor de anvelope – inclusiv anvelope agricole din România. Până pe 29 noiembrie, pe site-ul www.nexxon.ro, produsele companiei au preșuri speciale de Black Friday, iar ofertele sunt disponibile doar pentru comenzile online. Detalii despre promoția Nexxon pe www.nexxon.ro


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


2 comentarii

  1. Miroase a prosteala ? Un Belarus are aprox acelasi pret si e peste trompeta asta de “tractor” . De unde pretul asta de 184.000 Ron fara reducere , chiar daca are TVA inclus ? Nu mai bine iei la 176.000 Ron fara TVA , factura externa , un John Deere 5085 , full option ? Pana la urma de ce sa dai TVA la stat ? Tu cand ceri TVA inapoi vin in control , iti taie aproape jumatate si dupa aia astepti pana la un an dupa bani . Ia incearca sa nu da tu banii la buget la timp si sa vezi ce poprire frumoasa o sa ai pe conturi .
    Tara asta isi va reveni doar cand o sa vina alta natie sa ne conduca :nemti , elvetieni , englezi , etc .

Scrie un comentariu