Comerţ alimentarReţete de marketing

În Republica Moldova a fost lansată ”pâinea socială”

Cel mai mare fabrică de panificație din Republica Molodva a lansat de astăzi, adică din această sâmbătă, un nou sortiment: pâinea socială. Produsul, disponibil în toate magazinele companiei, costă 3 lei moldovenești, echivalentul a 60 de bani de-ai noștri.

Directorul general al ”Franzeluţa” S.A., Boris Andros, crede că prin introducerea noului sortiment de pâine, întreprinderea va răspunde nu doar cererii unui segment important de consumatori, dar şi unei nevoi sociale.

”Întreaga societate trece acum printr-o perioadă dificilă. Iată de ce este important să venim cu un produs pentru toate buzunarele, mai ales că am fost încurajaţi de conducerea Guvernului că vom fi susţinuţi în acest demers. Ni s-a aprobat, o cantitate de grâu din rezervele statului, acordată cu împrumut întreprinderii noastre cu termen de restituire dupa roada noua. Pentru noi si creditul polonez este foarte important si am apreciat rapiditatea cu care s-au luat masuri pentru a fi deblocat”, a declarat Boris Andros, citat de Bani.md.

Într-un comunicat al companiei se spune că potrivit directorului general, noul sortiment de pâine nu va face niciun rabat de calitate. ”Pâinea socială va avea un preţ accesibil, dar acest lucru nu înseamnă în niciun caz că această pâine va fi mai puţin calitativă. Dimpotrivă, prin această pâine vrem să ne respectăm standardele de calitate ale produselor ”Franzeluţa” şi să ne confirmăm, astfel, bunul renume pe care îl avem în rândul consumatorilor din Republica Moldova”, a menţionat Boris Andros.

Noua linie de producţie a Combinatului va furniza zilnic circa 3 tone de pâine sociala, care va merge în magazine din lanţul de desfacere al ”Franzeluţa”.

“Franzeluţa” este cea mai mare fabrică de pâine din Republica Moldova și produce zilnic peste 120 de produse de panificaţie, 50 de produse de patiserie, 80 de produse de cofetărie şi peste 20 de produse de paste făinoase.


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!