• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • IPSO România aduce la Agriplanta modelul 9RX – primul tractor John Deere cu patru șenile

    agrointeligenta.ro -

    Un spaţiu de expunere extins, un concept de stand diferit, reprezentativ pentru aniversarea de 20 de ani de activitate pe care compania o sărbătoreşte anul acesta şi modele noi de utilaje pentru fermieri, sunt reperele prezenţei companiei IPSO Agricultură la ediţia de anul acesta a târgului de agricultură AgriPlanta- RomAgroTec, desfăşurat în intervalul 19- 22 aprilie 2016 la Fundulea (jud. Călăraşi). Printre noutăţi se numără tractorul John Deere 9RX, primul tractor pe patru şenile lansat de producătorul de utilaje agricole, tractorul pentru tuns iarba X350R şi soluţiile pentru management agricol de la John Deere. Vizitatorii târgului vor putea vedea utilajele comercializate de companie şi vor putea intra în contact cu reprezentanţii IPSO la standul 20.

    John Deere: tractoare, combine, utilaje de erbicidat, prese de balotat şi solutii de management pentru agricultură

    Tractor 8370RT

    TRACTOARE

    IPSO va expune nouă modele de tractoare John Deere din seriile 5E, 5GF, 5M, 6MC, 6M, 6R, 7R, 8RT şi 9RX. Noutatea şi totodată vedeta acestei categorii de utilaje va fi tractorul 9RX, lansat de John Deere la finalul anului 2015, care va fi expus pentru prima oară la AgriPlanta- RomAgroTec.

    După ani de proiectare, teste în camp și feedback din partea clienților, John Deere a introdus primul său tractor pe 4 şenile: NOUL 9RX. Cele 4 modele de tractoare dispun de doua motorizari de 13,5 l si 15 l, cu puteri între 470 şi 620 CP. Tractorul este echipat cu transmisie e18 cu efficiency manager. Noul 9RX are un șaşiu mare şi robust şi un sistem pe șenile creat pentru a oferi putere superioară, durabilitate și este mai ușor de condus, în special atunci când îi sunt atașate implemente mari pe câmp.

    Compacte, versatile şi uşor de manevrat, tractoarele din seria 5E combină în mod ideal calitatea şi fiabilitatea specifice utilajelor John Deere. Acestea sunt dotate cu motor de 2,9 litri cu 3 cilindri PowerTech M cu turbocompresor de 55 CP, 65 CP sau 75 CP, 9 viteze de deplasare înainte şi 3 viteze de deplasare înapoi şi au o capacitate mare de ridicare de pana la 1,8 tone. Tractoarele seria 5E sunt de asemenea ideale pentru fermele specializate care necesită utilaje fiabile care se pot deplasa agil în spaţii mici, producând în acelaşi timp un zgomot minim.

    Ideale pentru aproape toate lucrările din livezi sau podgoriile mari, tractoarele din seria 5GF oferă manevrabilitate şi vizibilitate mare, plus capacitatea prizei de putere care uşurează munca pentru cele mai solicitante sarcini.

    Seria 5 M cuprinde tractoare destinate fermelor zootehnice. Motoarele de 2,9 litri pentru 75 CP şi 4,5 litri pentru 85 CP, 100 CP şi 115 CP, sunt echipate cu injecţie electronică CommonRail care conduce la o economie de combustibil de 11% şi o pompă hidraulică de 94l/min. Designul robust al cadrului central al tractoarelor 5M este ideal pentru ridicarea greutăţilor mari de către încărcătorul frontal sau orice altă lucrare cu echipamente frontale grele. Construcţia solidă a seriei 5M oferă o stabilitate exceptională şi permite o încărcătură maximă generoasă de 6.500 kg pe tractoarele cu cabină.

    Tractoarele John Deere 6MC sunt utilaje capabile şi versatile, echipate cu motoare de 4,5 L PWX cu transmisie PowerQuad Plus 16/16 (40 km/h), în standard sau PowrQuad Plus 24/24 (40km/h) opţional, pentru a oferi un cuplu lin, rapid şi confortabil. Printre caracteristicile modelelor din seria 6MC se numără: saşiu complet, platformă compactă versatilă şi soluţii inteligente GreenStart/ ISOBUS Ready.

    Tractoarele din seria 6R au o putere cuprinsă între 105CP şi 255CP, cu motor puternic PowerTech Plus. Acest nou grup propulsator cu sistem ecologic GreenEfficiency oferă o economie de combustibil fără precedent, folosind un singur combustibil.
    Tractoarele din seria 7R se caracterizează prin versatilitate, fiabilitate, performanţă şi sunt destinate fermelor mari şi prestatorilor de servicii, având o putere cuprinsă între 201 CP şi 319 CP.

    Tractoarele seria 8R/8RT sunt echipate cu motoare John Deere puternice pentru aplicaţii solicitante: arat, cultivat, discuit, scarificat şi însămânţare. Motorul cu două turbine de 9.0 L Power Tech PSX eliberează până la max. 420 CP cu Managementul Inteligent al Puterii.

    Overall

    COMBINE

    IPSO Agricultură aduce combinele John Deere W440 si S680i la editia de anul acesta a targului AgriPlanta- RomAgroTec.

    Versatilă, fiabilă, cu o putere sporită a motorului şi uşor de întreţinut, combina W440, reprezintă o gamă de combine compacte de dimensiuni reduse şi este potrivită atât pentru sole mici cât şi pentru sole medii. Datorită prezenţei bătătorului de spice netreierate, care reduce încărcarea suplimentară a bătătorului şi scuturătorului şi a sitelor, un element de exclusivitate pentru acest model, combina W440 are o putere de 235 CP şi este dotată cu un pre- bătător şi 6 scuturători.

    Combinele John Deere seria S sunt propulsate de un motor John Deere cu 6 cilindri PowerTech PSX. Modelul S680i are o versiune de 9 l care produce 387 CP. Noul rotor cu flux variabil şi carcasa acestuia au fost special concepute pentru culturile şi condiţiile din Europa. Masivul buncăr de cereale de 14.000 de litri cu sistem de pliere acţionat hidraulic este cel mai mare buncăr din industrie, crescând astfel eficienţa de recoltare.

    Overall

    UTILAJE DE ERBICIDAT

    In portofoliul de produse John Deere al IPSO Agricultură se află utilaje de erbidicidat tractate şi autopropulsate. IPSO va expune modelele M724, M732,M740 şi M962 la AgriPlanta- RomAgroTec.

    Modelul R4030 autopropulsat are un rezervor de 3.000 l şi a fost reproiectat cu tehnologie nouă avansată, sisteme de soluţie noi şi confort în lucru. Rampa reproiectată, mai lată, permite operatorului să acopere câmpul în mai puţine treceri. Secţiunile individuale ale rampei sunt mai multe şi mai mici, pentru a ajuta la îmbunătăţirea rezoluţiei de pulverizare cu peste 33%. Suspensia cu conexiune oscilantă oferă o stabilitate mai mare, asigurând în acelaşi timp o înălţime constantă deasupra culturii. Suspensia pneumatică independentă pe fiecare roată asigură amortizarea şocurilor pe soluri denivelate rezultând viteze mai mari de lucru. Motorul de 6,8 l al modelului R4030 asigură 280 C cu o creştere de putere de 300 CP.

    Pentru a creşte productivitatea şi a reduce costurile la hectar, utilajele de erbicidat trebuie să fie optimizate în privinţa tuturor aspectelor procesului de pulverizare. John Deere a analizat întreg procesul de erbicidare: de la planificare lucrării la umplere, transport şi pulverizare, până la clătire şi gestionarea resturilor de substanţe chimice. Modelul tractat M740 are un rezervor cu un volum de 4.000 l, lăţimi de lucru cuprinse între 24 şi 30 m şi pompă cu o capacitate de 280 l/ min. Folosind cele mai moderne tehnologii de soluţii inteligente i- Solutions, propria experienţă şi informaţiile furnizate de clienţi, John Deere a îmbunătăţit fiecare detaliu al utilajelor de erbicidat, de la control şi usurinţa de folosire şi de la acurateţe şi fiabilitate la asistentă tehnică şi service.

    PRESE DE BALOTAT

    Calitatea fânului sau a paielor este influenţată de nivelul de umiditate a culturii. IPSO Agricultură comercializează prese de balotat John Deere cilindrice cu cameră fixă şi cu cameră variabilă, rectangulare şi prese de balotat seria 900. Anul acesta compania va expune la AgriPlanta- RomAgroTec presa de balotat cilindrică cu cameră variabilă 842. Sistemul de tocare MaxiCut 25 poate recolta material pentru însilozare scurt de până la 40 mm şi paie lungi de 140 mm. Sistemul de automatizare care leagă utilajul ataşat de tractor optimizează întregul sistem tractor- utilaj ataşat, crescând în acelaşi timp productivitatea şi făcând munca operatorului mult mai uşoară. Sistemul de legat cu plasă, CoverEdge, este un sistem unic brevetat de John Deere ce depăşeşte marginile exterioare pentru a păstra o formă perfectă a balotului pentru mult timp.

    SOLUŢII DE MANAGEMENT PENTRU AGRICULTURĂ

    IPSO va aduce la AgriPlanta- RomAgroTec şi soluţii de management pentru agricultură AMS (Agriculture Management Solutions) cu caracteristici NOI.

    AutoTrac

    Sistemul integrat AutoTrac creşte productivitatea reducând costurile şi crescând eficienţa. Acesta reduce gradul de suprapunere pe terenul liber fără marcaje orientative, se descurcă perfect pe rutele drepte sau sinuoase şi lucrează confortabil şi în caz de vizibilitate scăzută. Funcţia rapidă permite rularea funcţiei AutoTrac la o viteză de până la 35 km/h. Oferă o performanţă mai bună cu până la 14% datorită reducerii acoperirii aceloraşi segmente de teren şi întoarcerilor mai rapide la capetele lotului de teren. Această tehnologie de ghidare automată dovedită necesită doar un receptor StarFire şi un comutator AutoTrac de pe CommandCenter pentru a porni.

    Remote Display Access (RDA) – Avantajele asistenţei de la distanţă

    John Deere Remote Display Access oferă fermierilor acces direct la CommandCenter 4600 sau GreenStar 2630, pentru a asista operatorul de la distanţă pentru instalarea şi operarea maşinii. Astfel, se pot economisi până la 30% din costurile de asistenţă pentru operator.

    FarmSight

    Sistemul John Deere FarmSight ofera fermierilor posibilitatea de a reduce consumul de combustibil al flotei, a analiza datele din timpul lucrului, a mări timpul de funcţionare sau a asigura asistenţă de la distanţă.

    Avantaje:
    • Timp de funcţionare: Creşterea timpul de funcţionare cu serviciile de asistenţă de la distanţă RDA;
    • Performanţă: Monitorizarea utilajelor şi îmbunătăţirea productivităţii
    • Logistică: Optimizarea managementului flotei pentru eficienţă maximă
    • Agronomie: Decizii pentru creşterea profitului şi a performanţei
    FarmSight include mai multe pachete, adaptate necesităţilor producătorilor agricoli: Uptime (Sunteţi autonom!), Optimization (Sunteţi susţinut!), Performance (Sunteţi asistat tehnic!) şi Full Service (Sunteţi protejat din punct de vedere tehnic!).

    Overall

    ECHIPAMENTE PENTRU GAZON John Deere

    Gama John Deere pentru gazon include în prezent produse atât pentru utilizatorii privaţi cât şi pentru cei profesionali, atât echipamente pentru grădină şi gazon, cât şi maşini speciale pentru terenurile de golf. Activităţile unde aceste produse îşi dovedesc eficienţa şi performanţa sunt foarte variate: terenuri de sport, parcuri şi grădini publice, hipodromuri, aerodromuri, zone şi spaţii de recreere, ferme, grădini şi spaţii private.
    Create pentru confort, comoditate şi performanţă, tractoarele John Deere pentru tuns iarba sunt echipamente de utimă generaţie pentru îngrijirea spaţiului verde.

    Seria Select (model X300/X500) a fost creată pentru suprafeţe de gazon de peste 8.000 mp. Tractoarele din această serie se disting prin uşurinţa în manevrabilitate. Orice operaţiune în care tractoarele pentru tuns iarba sunt angrenate este facilitată de transmisia automată cu doua pedale (Twin Touch) şi de sistemul autopilot (Cruise Control). IPSO va expune la AgriPlanta- RomAgroTec NOUL model X350R cu ecran de bord tip auto.

    Seria Standard (model X100) cuprinde 6 modele cu o gamă largă de specificaţii şi opţiuni. Indicate pentru suprafeţe de gazon între 3.000- 6.000 mp aceste tractoare robuste sunt proiectate pentru o utilizare pe termen lung, fără probleme de întreţinere. Modelul X115R va fi prezent la standul IPSO.

    Atat Seria Standard cât şi Seria Select ale tractoarelor pentru tuns iarba pot beneficia de ataşamente utile în această activitate precum: kit-uri de mulcire, colectoare de iarba cu diferite capacităţi, remorci, deflectoare de iarbă, distribuitoare de îngrăşăminte, greutăţi etc.

    Gama Tractoarelor Compacte cu puteri diferite ale motorului (25 – 66 CP) poate fi utilizată atât pentru întreţinerea gazonului cât şi pentru diverse activităţi în fermele agricole, horticole sau zootehnice, în activităţi de curăţenie, deszăpezire şi întreţinere a spaţiilor municipale.

    Tractorul 3036E este, de asemenea, foarte uşor de manevrat. Raza de întoarcere redusă facilitează accesul pe parcelele mici, locuri înguste sau acoperite. Transmisia hidrostatică are 2 game de viteză, iar tracţiunea este integrală. Va fi prezent la standul IPSO la AgriPlanta-RomAgroTec împreună cu încărcătorul frontal John Deere model D160.

    Maşinile pentru tuns iarba seria Standard vor fi reprezentate la târg de modelele autopropulsate John Deere RUN 41, RUN 46 şi RUN 51. Acestea au lăţimi de lucru variate şi sunt dotate cu colector de iarbă şi opţional cu kit de mulcire (tăiere fină a ierbii pentru a fi lăsată pe sol). ReadyStart este caracteristica specială care conferă motorului în 4 timpi pornirea imediată, chiar dacă maşinile sunt utilizate într-o dimineaţă răcoroasă.

    Manitou MLT 735

    ÎNCĂRCĂTOARE TELESCOPICE Manitou

    MANITOU este lider mondial în încărcătoare telescopice multifuncţionale pentru teren accidentat ţi unul dintre furnizorii de renume ai IPSO Agricultură. Compania produce utilaje, care manipulează încărcături până la 6.000 kg şi la înălţimi de până la 10 m, incluse în gama MLT.

    MANITOU MLT 735 120 ”Premium” face parte din categoria destinații multiple a gamei MANITOU creată pentru agricultură. Încărcătorul MLT 735 permite manipularea în siguranță a încărcăturilor cu o greutate de până la 3,5 tone, iar brațul telescopic atinge înălțimea maximă de 7 metri. Acesta are unul dintre cele mai mici rapoarte putere/greutate din categoria sa, lucru care îl face o mașină rapidă cu un comportament foarte dinamic. Pompa hidraulică cu pistoane cu debit variabil de 150 l/min la 270 bari asigură performanţă hidraulică. În combinaţie cu JSM, permite realizarea unor cicluri de lucru rapide și efectuarea simultană a mai multor mișcări în același timp. Motorul în 4 cilindri, Tier 3B, cu o putere de 122 CP se corelează perfect cu pompa hidraulică, astfel încât se elimină orice risc de supraconsum sau pierderea eficienței. Manitou este primul producător de încărcătoare telescopice care a făcut public consumul de carburant împreună cu metodologia de calcul în diferite aplicații de lucru, prin programul REDUCE.

    Pentru a transforma o cantitate minimă de combustibil în eficienţă maximă, MLT 732 Premium este echipat cu un motor cu patru cilindri, care dezvoltă 101 CP. Încărcătorul are o capacitate maximă de ridicare de 3.200 kg şi înălţime maximă de ridicare de 7 m, performanţe care îi permit să încarce cu usurinţă un tir la înălţimea de 4.5 m. Fabricat în Franta, acest model se caracterizează printr-un design optim al cabinei, care asigură un confort deosebit. Sistemul hidraulic în combinaţie cu JSM, permite realizarea unor cicluri de lucru rapide și efectuarea succesivă a mai multor mișcări. Pentru o productivitate maximă, Manitou oferă o maşină simplu de utilizat, care vine în standard cu o cupă de cereale de 2.500 litri.

    Cisterna Pichon

    CISTERNE PENTRU ÎMPRĂŞTIAT DEJECŢII Pichon

    Pichon proiectează, fabrică şi comercializează o gamă completă de cisterne pentru împrăştiat dejecţii lichide, cu capacităţi de la 3.050 L la 30.000 L, incluzând autoîncărcătoare, sisteme de stropire şi injectoare. De asemenea, aceste cisterne se pot utiliza pentru transportul de apă pentru alimentare sprayer.

    Cisterna TCI 12600 pentru transport apa are o capacitate de 12.600 litri, iar rezervorul ei nu este fixat pe saşiu independent, ci este sudat pe toată lungimea lui direct pe saşiu. Acesta are o stabilitate excelentă datorită centrului de gravitate scăzut. Rezervorul este galvanizat atât în interior cât şi în exterior oferindu-i astfel o durată foarte mare de utilizare. Echipată cu o pompă de vacuum Jurop cu un debit de 9.000 L/min , cisterna se poata încărca/descărca în mai puţin de 2 minute. Lubrifiată de o pompă automată, pompa de vid este prevăzută pe lateral cu un rezervor de ulei. Pentru siguranţa la umplere, cisterna dispune de doua supape duble de securitate. Cisterna are 2 axe în tandem, anvelope 550/60×22.5, suspensie parabolică şi frânare pneumatică. Pentru o curăţire completă a rezervorului, cisterna dispune de uşă în partea din spate, fixată în balamale, cu un diametru de Ø 950 mm.

    REMORCI PENTRU AGRICULTURĂ Fliegl

    Compania germană Fliegl produce o gamă completă de remorci destinate sectorului agricol. Remorca ULW 30 care va fi expusă la AgriPlanta- RomAgroTec este o remorcă de transbordare care are o capacitate totală de 30 m3 şi o capacitate de transfer de 7,5 tone/min. Înălţimea de descărcare de aprox. 4,30 m permite încărcarea unei semănători mari, dar, de asemenea, descărcarea într-un camion aflat pe drum, permițând o distanță considerabilă între remorcă și camion. Remorca are 2 axe în tandem, anvelope 700/50 – 26,5 16 PR, suspensie parabolică şi frânare pneumatică. Opţional se poate echipa cu sistem de cântărire şi prelată.

    KUHN: semanatori, cultivatoare, distribuitoare de îngrăşăminte

    Cel mai mare producător de utilaje agricole din lume, KUHN, va avea reprezentate la standul IPSO de la AgriPlanta- RomAgroTec mare parte din multiplele sale game de produse ce fac parte din conceptele prin care KUHN încearcă să împărtășească expertiza sa cu fermierii din toată lumea. Două dintre aceste concept sunt:
    • KUHN Grassmaster al cărui scop este recoltarea de furaje cu un nivel minim de impurități, nivel maxim al valorilor energetice și nutriționale precum și o palatabilitate crescută pentru efectivul de animale. Pe website-ul dedicat www.kuhn-grassmaster.com veți găsi toate sfaturile noastre de specialitate pentru recoltarea întregii valori a furajelor. Veți găsi și explicații detaliate despre punctele forte ale echipamentelor și folosirea acestora cu scopul conservării calității furajelor. La stand veți regăsi cositoarea GMD 24 și grebla de adunat GA 4521 GM.
    • Abordarea KUHN Efficient Feeding www.kuhn-efficient-feeding.com este concentrată pe dezvoltarea de soluții de performanță pentru ferme – cu fapte reale ca dovadă. Ca principal furnizor mondial de soluții de hrană a efectivelor de animale, Kuhn examineaza criteriile de dimensiune a șeptelului și obiectivele tehnice și financiare împreună cu fermierii și alcătuieste împreună cu acestia cel mai potrivit proiect pentru a răspunde acestor nevoi și a face față așteptărilor fermierilor în ce privește operarea. La standul IPSO se va regăsi remorca tehnologică Euromix I 1070.

    Dintre celelalte utilaje prezente pe stand se remarcă:

    Distribuitorul de îngrășăminte AXIS 40.2 H-EMC-W. Tehnologia EMC (Electronic Mass Flow Control) folosește relația proporțională între debitul de îngrășământ al fiecărui șuber și cuplul de angrenare al discului de distribuție. Sistemul EMC măsoară și reglează debitul de îngrășământ pe fiecare disc, independent stânga dreapta, detectând orice posibilă neconcordanță de debit automat. Debitul de îngrășăminte prin șuber este măsurat în fiecare secundă. Dacă valoarea măsurată nu corespunde ratei de aplicare programate, poziția șuberului este automat corectată. Ca și când mașina ar fi echipată cu două sisteme de « cântărire », câte unul pe fiecare parte. Sistemul AXIS EMC nu este afectat de vibrații, pante sau cantitatea de îngrășăminte din buncăr, și poate fi cuplat la un braț de încărcare. În versiune ISOBUS, distribuitorul de îngrășăminte AXIS este compatibil cu 35 de terminale ISOBUS de pe piață. Aplicațiile ISOBUS TC-BAS (Documentație), TC-GEO (modularea distribuției) TC-SC (Section Control) sunt activate, în standard, în sistemul AXIS ISOBUS.

    Semănătoarea semi-directă ESPRO 6000. Semănătorile ESPRO au fost concepute având în minte productivitatea ridicată. Dar, atingerea unei viteze mari de lucru nu este neapărat sinonimă cu un necesar mare de putere. Prin urmare, cu o semănătoare de 6 m este posibil să lucrați la o viteză de 13 km/h cu numai 200 CP – mai puțin de 35 CP pe metru! Pe standul IPSO veți putea vedea cum bara de semănat CROSSFLEX și modulul de roți defazate vă pot ajuta să atingeți productivitatea ridicată de care aveți nevoie.

    Cultivatorul versatil Performer 4000 ce permite realizarea unei dezmiriștiri de calitate dintr-o singură trecere. Modulele sale independente, reglabile hidraulic din cabină, permit adaptarea imediată la condițiile din câmp. Alături de acesta, cultivatorul cu dinți Cultimer L 350 și grapa cu discuri Optimer+ 5003 sunt soluțiile prezente pe stand pentru cultivare minimă.

    Semănătoarea de precizie Maxima 2 TS al cărei cadru telescopic o face extrem de ușor de folosit. Pe lângă reglajele ușoare și precise ale unității de semănat, cadrul telescopic permite deplasarea facilă între parcele datorită lățimii de transport de numai 3.30 m.

    Bednar FMT: combinatoare, scarificatoare, grape

    Producătorul ceh Bednar FMT și-a dezvoltat gama de utilaje deosebit de mult în ultimii ani, oferind soluții agronomice potrivite de la recoltă la recoltă. Pe standul de la RomAgroTec vom găsi combinatorul Swifter, grapa cu discuri Atlas HO, scarificatorul Terraland TN Profi, tocătoarea Mulcher MZ.

    Cel mai de succes utilaj Bednar pe piața din România, combinatorul Swifter, va fi reprezentat atât în varianta purtată pliabilă, prin SN 4000 – soluția potrivită pentru fermele mijlocii ce au nevoie de un combinator ușor de transportat între parcele, cât și în varianta semi-purtată, prin SO 8000 F – soluția de productivitate ridicată pentru fermele mari. Swifter este un combinator care reuşeşte să îmbine toate operaţiile necesare pregătirii patului germinativ perfect într-o singură trecere. Utilajul se poate utiliza pentru sisteme agricole convenţionale, precum şi pentru sisteme de prelucrare minimă a terenurilor. Proiectarea utilajului permite schimbarea facilă a organelor active tip săgeată cu cele tip Gamma sau cu organe active tip săgeată SB (sfeclă de zahăr).

    Atlas HO, reprezentată pe stand de HO 5000, este o grapă cu discuri grea, compactă, de concepție scurtă, cu o construcție robustă, creată pentru prelucrarea miriștii până la o adâncime de 18 cm. Atlas HO poate procesa cantități mari de resturi vegetale după recoltare, fiind folosită pentru cultivarea miriștii în soluri tari și uscate. X-precise, noua configurație pentru secțiunea discurilor, care are capacitatea de a regla unghiul de lucru al rândului de discuri frontal, permite urmărirea direcției tractorului în mod precis. Axul de transport integrat asigură stabilitatea chiar și la viteze mari.

    Terraland TN Profi, reprezentat de TN 3000D 7R Profi, este un scarificator ce beneficiază de discuri de tăiere pe 2 rânduri, cu efect de auto-curăţare, ce finalizează procesul de lucru după organele active şi tăvălugii tandem cu colți. Datorită discurilor de tăiere, solul este pregătit pentru semănat, după o singură trecere. Discurile se pliază hidraulic pe utilaj, rezultând o dimensiune de transport redusă.

    IPSO Agricultură- lider pe piaţa de maşini şi utilaje agricole din România

    IPSO Agricultură, parte a grupului francez Monnoyeur, unul dintre cei mai mari distribuitori de utilaje agricole la nivel internaţional, cu o reţea de birouri extinsă în 9 ţări, cele mai multe din Europa este lider pe piaţa de utilaje agricole din România. Compania oferă soluţii integrate producătorilor agricoli din România, piese de schimb, service în câmp şi pregătirea operatorilor.

    IPSO Agricultură este importator unic autorizat al maşinilor şi utilajelor John Deere, cel mai mare producător de utilaje agricole la nivel mondial, iar paleta de furnizori include şi alte marci de renume pe piaţa utilajelor agricole, precum Manitou, Kuhn, Bednar FMT, Fliegl, Pichon, Perard, Kemper, Zurn, Geringhoff, Grasdorf, Laforge etc.


    Te-ar mai putea interesa

    ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar

    Ultimele știri

    Secretar de stat stat – anunț de ultimă oră despre plata ajutorului de 100 de euro la hectar Insecticidul Los Ovados 200 SE, acum autorizat pentru utilizare în cultura grâului! De ce nu investesc fermierii români mai mult în procesare