• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • OFERTE DE FINANȚARE PENTRU FERMIERI. Credite cu dobândă mică pentru achiziția utilajelor CASE IH prin Titan Machinery România

  Gabriela Gimbășanu -

  Soluții de finanțare pentru fermierii care vor să își cumpere utilaje agricole noi prin dealerul Titan Machinery România! În această perioadă, unicul distribuitor al utilajelor CASE IH la noi în țară le propune agricultorilor pachete de finanțare extrem de atrăgătoare. Contractele încheiate până la sfârșitul acestui an vin la pachet cu o dobândă cuprinsă între 2,69% și 2,8%, în funcție de instituția financiară aleasă, dar și cu posibilitatea de a plăti prima rată la începutul anului următor. La semnarea contractului de finanțare fermierul trebuie să aibă 5% din valoarea utilajului pentru achitarea avansului.

  Soluțiile de finanțare pentru achiziția de tractoare sau combine au fost prezentate fermierilor în cadrul evenimentului anual RED CARPET, de către Melania Ungureanu, Deputy General Manager Titan Machinery. Condițiile pe care compania le are încheiate cu partenerii financiari sunt dintre cele mai avantajoase.

  ”Tot ceea ce avem noi agreat se bazează pe produse cu avans începând cu 5%, o dobândă maximă de 2,69% care poate îmbrăca diverse forme. Poate să fie dobândă fixă, fie variabilă sau cu o serie întreagă de componente. Indiferent de tipul de dobândă, costul total nu depășește 2,69%. Finanțarea poate merge până la șase ani la pachetele pentru tractoare și șapte ani la pachetele de combine. De asemenea, ratele pot fi alese de fermieri în funcție de cum au nevoie, fie septembrie-decembrie, fie august-noiembrie, fie septembrie-februarie, în funcție de cum preferă fiecare. Principalii parteneri financiari sunt Deutsche Leasing, BNP Paribas, BRD Sogelease. De asemenea, putem face contracte cu orice finanțator pe care îl aveți dvs. și în afară de aceștia și cu marile firme de leasing. Aceste firme care ofereau numai leasing anul acesta au toate și produs de credite ca și băncile. Este suficient să ne spuneți că vreți să mergeți la unul sau alt finanțator și totul se rezolvă foarte rapid. Este important să avem o foarte bună comunicare, să nu ne pierdem în hârtii”, a declarat Melania Ungureanu, Deputy General Manager Titan Machinery România.

  EARLY BIRD – soluții de finanțare pentru achizițiile care vor fi livrate anul următor

  Produsul EARLY BIRD 2017 a fost negociat cu finanțatori Deutsche Leasing, BNP Paribas, BRD Sogelease și oferă soluții financiare atrăgătoare pentru acei fermieri care au făcut comandă de utilaje și pe care le vor primi în 2017.

  ”Legat de produsul financiar EARLY BIRD, am negociat cu trei finanțatori în cazul în care livrarea se face anul următor. Parteneriatele se bazează pe acel avans de 5% care este solicitat în relația noastră cu furnizorul. Deutsche Leasing propune o dobândă de 0,88% în primul sezon și 2,69% în perioadă următoare, cu o perioadă de creditare ce se întinde pe șapte sezoane și cu o plată a primei rate în luna martie 2018, adică în 2017 nu aveți de plătit nici o rată”, le-a vorbit fermierilor managerul general Titan Machinery, despre oferta de finanțare pentru utilajele achiziționate în 2016 și care vor fi livrate anul următor.

  oferte-credite-fermieri-utilaje-noi

  BNP Paribas – dobândă 0% în primele 12 luni

  Pentru acei fermieri care vor opta să încheie un pachet de finanțare cu BNP Paribas se impun următoarele condiții:
  – avans de 5%;
  – dobândă 0% în primele 12 luni și 2,8% în perioada următoare;
  – 5 sau 6 ani perioada de creditare;
  – prima rată se plătește în luna februarie 2018.

  BRD Sogelease- cu două variante de dobândă

  Această instituție financiară oferă o soluție de finanțare extrem de atractivă pentru acei producători care și-au propus să-și cumpere în acest an un utilaj de la Titan Machinery. Iată care este soluția propusă:
  – avans de 5%;
  – două variante de dobândă:
  – 1,99% și comision de administrare împărțit în rate sau
  – dobândă de 2,49%;
  – 5 ani perioada de creditare;
  – prima rată se plătește în luna septembrie 2017.


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Instalarea Tinerilor Fermieri 2020. Proiectele se depun din 15 iulie, sprijinul maxim – 50.000 euro/fermă! Banca Crédit Agricole România – cumpărată de Vista Bank! Apelul unui grup de legumicultori! ”Ajutați-ne să luăm un credit! Avem nevoie de finanțare pentru a mai produce!”

  Ultimele știri

  Hibrizii PIONEER câștigă încă o dată concursurile de productivitate din SUA! MADR: Banii alocați pentru plata fermierilor prin APIA și AFIR Marcoser: Sfaturi complete pentru cultura de castravete