INTERESANTSoluții pentru grădinăŞtiri agricole

Semințe țărănești – oferite gratuit și în 2017. Cum poți cultiva soiuri vechi de legume!

Semințe gratuite de la cele mai cunoscute soiuri țărănești sunt disponibile tuturor celor care doresc să își cultive singuri legume sănătoase, cu același gust ca pe vremea când ele erau culese din grădina bunicii. Ca și în anii trecuți, Eco Ruralis România va lansa Catalogul de Semințe Țărănești, data anunțată pentru eveniment fiind 1 martie, dată de la care se pot face și comenzi, în limita stocului disponibil de semințe. 

De precizat că inițiativa de a se oferi semințe gratuite s-a bucurat de foarte must succes în anii anteriori, așa că este de așteptat ca oferta din 2017 să se epuizeze foarte repede.

„Am pregătit pentru țărăncile și țăranii din toată țara numeroase varietăți de legume, plante aromatice și plante medicinale. Ca în fiecare an, semințele vor fi distribuite gratuit pe bază de comandă prin formular online, e-mail sau telefon”, se arată pe site-ul www.ecoruralis.ro, acolo unde va fi postat și Catalogul și detalii despre cum puteți comanda semințele.

Printre legumicultorii pasionați care pun la dispoziție în fiecare an semințe gratuite de la cele mai vechi soiuri se numără și Petru Cucu din Bălțătești, Neamț, cunoscut ca având cele mai multe varietăți de tomate, dar și de la alte legume.

Citiți și: 

Semințe de soiuri țărănești: cum le poți procura din toate colțurile țării

 

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!