Ştiri agricole

SURPRIZA pe care MINISTRUL DAEA i-a făcut-o unui FERMIER SIBIAN!

Surpriză de proporții din partea ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, pentru un inginer agronom din județul Sibiu! Ionuț George Diaconeasa a fost sunat de însuși ministrul agriculturii, Petre Daea, după ce i-a scris acestuia lămuriri cu privire la o serie de declarații pe care șeful de la MADR le-a făcut recent în spațiul public. La solicitarea transmisă în scris, pe e-mail, politicianul a ales să dea un răspuns neconvențional…

Ionuț George Diaconeasa a dezvăluit pe Facebook surpriza de care a avut parte – un telefon de la ministrul Petre Daea care a dorit să îi răspundă persoanl solicitării transmise pe e-mail.

Fermierul sunat de Ministrul Agriculturii

Inginerul agronom din județul Sibiu făcuse public, pe 8 februarie, e-mail-ul transmis pe adresa de e-mail a ministrului Petre Daea, în care îi solicita clarificări cu privire la mai multe declarații pe care șeful de la MADR le-a făcut în spațiul public. Exprimarea lui Daea a fost cea care l-a făcut pe sibian să îi atragă atenția politicianului că folosește expresii și formulări complicate, greu de înțeles.

solciitarea inginerului agronom

Foto: Facebook.com


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu