• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • AGROINTELIGENȚA și Școala de Televiziune ”Tudor Vornicu” – PARTENERIAT pentru a furniza conținut video de cea mai bună calitate în agricultură, oriunde și oricând!

    agrointeligenta.ro -

    Platforma media de agricultură AGROINTELIGENȚA și Casa de Producție STV, parte din Școala de Televiziune ”Tudor Vornicu”, condusă de Vlad Ionescu, anunță realizarea unui parteneriat strategic cu scopul de a furniza conținut audio-video la cel mai înalt nivel de calitate în agricultură, precum și tuturor companiilor de agribusiness interesate.

    Prin acest parteneriat trecem la nivelul următor. Resursele umane, de know-how și tehnice ale celor doua entități se vor coordona pentru a oferi filmări de calitate, cu cele mai noi echipamente, oriunde în țară și oricând. În acest moment, avem cea mai puternică și performantă echipă în zona de producție audio-video care operează în piața media de agricultură. Fermierii și companiile de agribusiness vor putea profita din plin de această instrument care nu are concurență în acest moment: video-marketingul. În plus, acest conținut este, mai departe, distribuit pe canalele Agrointeligența (web-tv, site, social-media, newsletter) dar și pe canelele proprii ale partenerului. În acest fel, garantăm că acest mesaj ajunge la toți fermierii interesați. Această ofertă este unică în piața presei agricole și acest lucru înseamnă, până la urmă, că putem construi împreună cel mai important instrument pe care companiile îl au în acest moment pentru creșterea vânzărilor”, a spus Vlad Macovei, fondatorul și directorul general Agrointeligența.

    Mă bucur că am reușit finalizarea acestui parteneriat. Mă bucur, de asemenea, că în agribusiness este atât de mare interesul pentru producții audio-video. Acest lucru înseamnă că profesioniștii din acest domeniu înțeleg cât de mare este impactul și cât de mult îi ajută. Din partea noastră, aveți tot concursul și, împreună, vom realiza lucruri extraordinare. Sunt impresionat de ce înseamnă Agrointeligența, de performanțele de audiență, de impact și credibilitatea pe care acest brand le are în rândul fermierilor”, a declarat Vlad Ionescu, fondator și managing director al Școlii de Televiziune Tudor Vornicu.

    Reputat om de televiziune, Vlad Ionescu a demarat proiectul Școlii de Televiziune în 2008. El este cunoscut publicului larg mai ales prin activitatea sa la Antena 1, fiind, pentru mai mulți ani, până în 2009, prezentator și prezentator-editor al Observatorului Matinal de la Antena 1, alături de Simona Gherghe şi Carmen Safta. Cariera lui în televiziune este una strâns legată și de știrile sportive: din 1994 şi până în 2005, Vlad a prezentat ştirile din sport şi a realizat numeroase emisiuni sportive la Tele 7 ABC, Prima TV, TVR 1 şi ANTENA 1. A colaborat şi la emisiunea electorală ”Bună seara București” de la Pro TV și a a prezentat Prime-time News la Realitatea TV.

    Vlad Ionescu a făcut cursuri de specializare TV la Paris şi Deauville (Franţa), iar în prezent formează noi profesioniști în cadrul Școlii de Televiziunea ”Tudor Vornicu” și conduce casa de producție audio-video implicată în puternice campanii de video-marketing așa cum este cea derulată de Țiriac Auto.


    Te-ar mai putea interesa

    Subvenții APIA la ovine/caprine, reguli finale: Berbecii cu origine și adeverința de la asociații – eliminate! Șeful de la Agricultură – anunț în Parlament despre plata subvențiilor APIA MADR lansează programul „Un tractor pe fermă” pentru fermierii până în 400 de hectare

    Ultimele știri

    România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE UCPR: Produsele avicole obținut în fermele din România sunt sigure din punct de vedere al sănătăţii Situație fără precedent în SUA: Gripă aviară depistată la vaci de lapte