• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Simpozion IMPAR BKT: „Creștem Împreună”

    Roxana Dobre -

    Peste 200 de fermieri și specialiști în agricultură au participat în perioada 3-5 martie la Sinaia la întâlnirea tradițională a partenerilor IMPAR și BKT, ocazie cu care au aflat noutățile apărute pe piața de anvelope agricole dar și a jantelor agricole.

    Compania IMPAR face parte parte din grupul de firme Arkum și a fost înființată în anul 1991. Aceasta activează pe piața distribuției de componente auto și are peste 70 de angajați, cu sediul în Odorheiu Secuiesc. Cu o cotă de piață de 10-15% în domeniul anvelopelor agricole, IMPAR mai oferă și accesorii și cosmetice auto, lubrifianți și acumulatori.

    Cuvântul din deschiderea evenimentului i-a aparținut domnului János László, unic proprietar IMPAR, distribuitor exclusiv în România și Republica Moldova al anvelopelor BKT produse de Bal Krishna Industries Limited (India). Discursul acestuia a fost urmat de o prezentare amănunțită expusă de reprezentanții companiei BKT, Sandesh Jain – Director marketing department externe BKT India și Gaurav Aneja – senior manager export, Grzegorz Bućko, manager de produs și export PRONAR, si Barabas Ignac director executiv IMPAR, iar la final fermierii prezenți au putut adresa întrebări speakerilor prezenți.

    János László, unic proprietar IMPAR

    János László, unic proprietar IMPAR: ”Organizăm acest simpozion IMPAR- BKT în fiecare an aproape de un deceniu și suntem convinși că este benefic deoarece avem posibilitatea de a-i aduce mai aproape pe reprezentanții producătorilor cât și cei ai firmelor, cei care sunt zi de zi pe piață. Putem spune cu mândrie că am ajuns la o importantă cotă de piață în fermele agricole. Anvelopele noastre agricole dar și jantele aduc o valoare adăugată”, a subliniat János László.

    Sandesh Jain, General manager export la BKT India

    Sandesh Jain, General manager export la BKT India: ”Noi vindem anvelope peste tot în lume datorită calității”

    Acesta a ținut să aducă în atenția celor prezenți că BKT este cel mai mare producător de anvelope, lider mondial în segmentul agricol după numărul de anvelope produse. ”Producem circa 60.000 de anvelope pe lună. Suntem prezenți peste tot în lume, și în foarte multe țări suntem lideri de piață. Spre exemplu dacă amintim doar țările din Europa, în Marea Britanie avem peste 30 la sută cotă de piață dar suntem lideri de piață în Germania, Franța, Olanda, Țările Scandinave, Bulgaria. În medie pot spune că suntem undeva la 15-20 procente cotă de piață, la anvelopele radiale”, a explicat Sandesh Jain.

    Tot în cadrul simpozionului, Sandesh Jain a subliniat faptul că fabrica deschisă recent în Bhuj (India) lucrează la capacitatea maximă, asigurând pentru BKT primul loc în lume privind numărul de bucăți de anvelope produse pe lună în domeniul anvelopelor agricole și aplicații industriale.

    BKT a prezentat în premieră în România anvelopele V-FLECTO după lansarea oficială la expoziția SIMA de la Paris

    Anvelopele V-FLECTO sunt produse după o noua tehnologie VF (Very High Deflection Tire) și permit rularea anvelopelor la presiuni joase reducând substanțial compactarea solului, fapt ce duce la creșterea productivității.

    Grzegorz Bućko, manager de produs și export PRONAR, a adus ca și noutate la acest simpozion un sistem de dublare a roților pentru tractoare de mică și medie putere. Avantajul acestui sistem este că se poate monta foarte ușor chiar în câmp fără a necesita alte utilaje.


    Te-ar mai putea interesa

    Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere Agnes Jansen, olandeza care produce legume bio la Sărata: Mă pensionez și caut pe cineva să continue ferma

    Ultimele știri

    Ministrul Agriculturii din Ucraina a demisionat din cauza acuzațiilor de corupție Comerțul agroalimentar al UE – creștere pozitivă. Excedent comercial de 5 miliarde de euro Polițiștii au prins trei hoți de vaci. Animalele furate au fost returnate fermierului