Ştiri agricoleViaţa la ţară

IMAGINI cutremurătoare: Peste 20 de vaci de lapte AU ARS DE VII ÎNTR-UN INCENDIU

Peste 20 de bovine au pierit arse de vii într-un incendiu care a distrus mare parte din gospodăria unui suceavean din localitatea Pârteștii de Jos. Echipele de pompieri au intervenit, reușind să salveze din foc alte 25 de vaci de lapte. Din fericire, nu au existat victime omenești.

Incendiul a fost anunțat marți seara, și deși pompierii au intervenit rapid, pagubele făcute de flăcări au fost însemnate. La sosirea echipajelor, ardeau acoperişul casei şi mai multe anexe gospodăreşti, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie şi la o proprietate învecinată.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti.

A ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de 270 de metri pătraţi, adăpostul de animale şi depozitul de furaje, construcţie corp comun, pe 240 de metri pătraţi, o bucătărie de vară pe 30 de metri pătraţi, mai multe utilaje agricole, circa 20 de metri cubi de cherestea, 40 de metri cubi lemn de foc, 20 de tone de fân, bunuri casnice şi electrocasnice, tâmplărie din lemn şi din PVC şi 80 de metri pătraţi din izolaţia casei.

În incendiu au pierit 23 de bovine şi 20 de păsări de curte.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric neizolat corespunzător, în depozitul de furaje.

Incendiul a fost lichidat la ora 23:40, iar pompierii au salvat casa proprietarului, o bucătărie de vară, o moară şi locuinţa învecinată. Au mai fost salvate 25 de bovine şi 3 porcine.

Sursa: www.monitorulsv.ro


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!