Ştiri agricole

BAYER AGRO ARENA 2017 debutează MIERCURI, 24 MAI, LA ÎNSURĂȚEI – BRĂILA

Agricultura modernă înseamnă inovație, iar dintre artizanii acestei inovații nu lipsesc specialiștii Bayer CropScience! Miercuri, 24 mai, compania dă startul Bayer AgroArena 2017, seria de evenimente în câmp care deja nu mai are nevoie de nici o prezentare. Prima ”oprire” este în județul Brăila, la Însurăței, acolo unde se vor deschide porțile pentru fermieri cu noi soluții pentru cele mai recente provocări!

Seria de evenimente Bayer AgroArena debutează miercuri, 24 mai, la Însurăței, în județul Brăila. Este prima sesiune de dialoguri în câmp organizată de compania de inputuri agricole. Prilej pentru ca fermierii să vadă loturile demonstrative și să afle informații despre tehnologii și produse agricole inovative și de maximă eficiență pentru toate situațiile cu care se confruntă culturile.

În cadrul seriei de evenimente pe care Bayer le propune fermierilor și în acest an, agricultorii vor descoperi servicii utile, tombole cu premii pe măsură, dar și o platformă digitală dedicată. Această inovație – aplicația mobilă Bayer AgroSolution le stă mereu la îndemână cu toată informația necesară pentru a lua decizia corectă în protecția culturilor.

Echipa Agrointeligența – www.agrointel.ro va fi prezentă la evenimentele Bayer Agro Arena și vom transmite LIVE din câmp prezentările specialiștilor companiei, recomandările pentru culturile acestui an, precum și impresiile fermierilor care vor participa la eveniment.

Bayer Agro Arena de la Însurăței deschide seria de evenimente Bayer în câmp, o serie de șase evenimente în total, din colțuri diferite ale țării, fiecare cu specificul lor.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu