Ştiri agricole

ULTIMA ORĂ: PROTEST CU SUTE DE OI ÎN STRADĂ!

Foto: www.evenimentargesean.ro

Sute de oi, scoase astăzi în stradă în semn de protest.  În aceste momente, mai mulți jandarmi blochează strada în fața Primăriei Curtea de Argeş. Se pare că un cioban vrea să-şi aducă toate oile în fața instituției cu scopul de a-şi rezolva mai multe probleme. Printre nemulțumirile omului se regăseşte şi faptul că a pierdut licitațiile pentru păşuni şi nu are unde să-şi mai ducă oile.

Foto: www.sursata.ro

Daniel Petrescu, unul dintre cei mai mari crescători de animale din județul Argeș, protestează, cu aproximativ 200 de oi, care se află în parcarea din spatele mănăstirii Curtea de Argeș, iar aproximativ 400 de oi, blochează strada poștei din orașul regal, ambele sensuri fiind blocate. La fața locului se află jandarmii și polițiștii care încearcă să asigure măsurile de ordine publică. Protestul nu este autorizat, așadar, proprietarul riscă, mari sancțiuni, atât pentru faptul că a blocat strada, cât și pentru comportament și limbaj neadecvat.

Potrivit presei locale, supărarea ciobanului este legată de faptul că nu i-a permis să participe la o licitație pentru concesionarea pășunilor.

Surse: www.evenimentargesean.ro, www.sursata.ro


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!