• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Asociația Română a Cărnii, în pas cu tendințele apărute la nivel european

    agrointeligenta.ro -

    Încă de la începutul acestui an, Consiliul Director al Asociației Române a Cărnii a luat în discuție necesitatea informării și conștientizării consumatorului cu privire la eforturile depuse de industria de procesare a cărnii pentru găsirea unor soluții alimentare inovatoare și naturale pentru dezvoltarea unor produse cât mai sigure și de calitate superioară care să se înscrie în conceptul de „etichetă curată” și să răspundă astfel exigențelor consumatorilor.

    Potrivit unui comunicat de presă al ARC, impactul „etichetei curate” asupra industriei de procesare a cărnii constituie o preocupare activă a industriilor europene de profil și un subiect de discuție la nivel internațional, Franța urmând să găzduiască în luna septembrie 2017, un simpozion dedicat produselor din carne care va include și o dezbatere legată de eticheta curată.

    ”Primul pas a fost făcut deja, chiar de către președintele asociației (n.r. – Radu Timiș, fondator și președinte Cris-Tim) care de curând a și lansat primele produse cu etichetă curată, dar această tendință există și în portofoliul altor companii membre ARC care au pe piață produse ce se încadrează în acest concept”, se arată în comunicatul de presă al ARC.


    Te-ar mai putea interesa

    A intrat în vigoare interdicția la pășunat până pe 24 aprilie. Excepție pentru anumite suprafețe Fermă XXL, scoasă la vânzare. 900 de hectare de teren și efectiv de 100.000 de capete Investiția pe care ministrul Barbu o recomandă unui fermier cu trei hectare: ”Îi garantez că nu îi va părea rău”

    Ultimele știri

    Lege în vigoare: Terenurile care se pot concesiona de la stat pe o perioadă de 20 de ani Alexander Degianski a construit un bazin imens pentru a iriga o parte din terenurile pe care le lucrează Prognoza COCERAL pentru recoltele din 2026: România, cu scăderi la grâu, dar producții mai mari la floarea-soarelui și porumb