• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • CARTAREA AGROCHIMICĂ de la BAYER vă ajută să luați SUBVENȚIA APIA!

    Andreea Elefterie -

    Oferta de cartare agrochimică, pe două nivele de complexitate, de la Bayer! În cadrul evenimentului dedicat viticulturii, organizat de Bayer astăzi, 12 iulie, la Drăgășani, județul Vâlcea, Sorin Daraban, directorul de marketing al companiei a prezentat pachetul de servicii oferit de Bayer în ceea ce privește cartarea agrochimică. 

    Sorin Daraban a început prin a prezenta serviciile oferite de companie, introduse în 2016, printre care analize ale solului, dar și ale apei, explicând complexitatea acestora și punctând importanța calității lucrărilor fitosanitare.

    „Conceptul se numește Bayer Agroservices. Ce avem aici specific pentru viticultori? Servicii de cartare agrochimică, pe două nivele de complexitate. Se bazează pe o analiză complexă pe care le aveți, din punct de vedere chimic. Servicii de analiză apă, pentru că am considerat că este importantă și calitatea serviciilor fitosanitare”, a explicat Sorin Daraban.

    Directorul de marketing al Bayer a continuat cu o prezentare mai amplă a serviciilor de cartare agrochimică, care cuprind pe lângă analiza de bază și o analiză a microelementelor din sol, mai exact 9 microelemente.

    Revenind la serviciile de cartare agrochimică, ele se efectuează pe două niveluri de complexitate diferite, pornind de la o analiză de bază, unde aveți analiză de azot, fosfor, potasiu, aciditate, suma bazelor, partea hidrolitrică, carbonații de calciu etc. Plus, pentru serviciul de microelemente, pentru o cartare agrochimică la nivel extins, unde vorbim de nu mai puțin de 9 microelemente pe care le primiți în cartarea agrochimică pe care v-o oferim prin serviciile de cartare din conceptul Bayer Fidelis”, a mai spus Sorin Daraban.

    Bayer  oferă și asistență gratuită pe o perioadă de 4 ani

    Totodată, pe lângă serviciile de cartare, Bayer  oferă și asistență gratuită pe o perioadă de 4 ani, adică 4 ani în care fermierii pot avea un plan de fertilizare, servicii care îi ajută la obținerea subvențiilor, plus o analiză a plantelor din solele mai mari.

    „Mai mult decât atât, în plus, față de serviciile de cartare, aveți și partea de asistență pe timp de 4 ani de zile de la prelevarea probelor, aveți o asistență gratuită, inclusă în preț. În această asistență gratuită intră inclusiv partea de ortofotoplan, partea de GPS, pe care le puteți folosi pentru partea de subvenție. Sunt recunoscute de organismele autorizate, și anume la APIA. Vorbim de planul de fertilizare pentru 4 ani de zile, plus, pentru solele mai mari, oferim servicii de analiză pentru plante, în special pentru foliaj, care are o importanță deosebită în viticultură”, a adăugat directorul de marketing al Bayer.

    Datorită importanței pe care o are apa, compania oferă și un pachet în care sunt incluși 19 parametri, ce ajută la determinarea calității acesteia.

    „Serviciile de analiză apă cuprind nu mai puțin de 19 parametri, pentru că am considerat un lucru foarte important calitatea tratamentelor fitosanitare. Acum este foarte important să vedem ce apă avem, ce parametri fizico-chimici se găsesc, pentru că așa cum am mai subliniat, este foarte important în plus, față de calitatea produselor, să aveți și o aplicare corespunzătoare”, a conchis directorul de marketing al Bayer, Sorin Daraban.

    De precizat că serviciul Bayer pentru cartare agrochimică este realizat cu compania Cartagris, cel mai cunoscut și apreciat furnizor al acestor servicii în România.

    Compania Bayer a organizat astăzi – miercuri – 12 iulie, un eveniment dedicat soluțiilor pe care le are în portofoliu și care se adresează viticultorilor și nu numai. Întâlnirea cu producătorii agricoli a avut loc în Drăgășani, județul Vâlcea.


    Te-ar mai putea interesa

    Cât trăiește o găină. Durata de viață a unei găini după tipul de creștere Răspunsul APIA pentru fermierii care așteaptă să încaseze subvențiile pe hectar și animale ANT – la plată abia din februarie. Sumele APIA pentru plata la hectar și animale

    Ultimele știri

    Fermă făcută scrum în județul Suceava! Toate cele 6.000 de animale au murit arse de vii Vine o criză a îngrășămintelor? Gabriel Ionescu, SEEFO: Prețurile sunt în creștere, stocurile – mai mici decât anul trecut APIA – anunț urgent pentru fermieri! Termen limită: 31 ianuarie!