• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • BEDNAR TERRALAND TO, scarificatorul care BIRUIE SECETA!

  Roxana Dobre -

  Lipsa precipitaţiilor îi obligă pe producătorii agricoli să regândească tehnologia de prelucrare a solului. Este nevoie de utilaje agricole performante pentru a efectua atât o lucrare de calitate, cât şi să păstrezi umidatea. Un astfel de echipament este Terraland TO produs de Bednar, un utilaj care este disponibil fermierilor români și deja își face treaba pe solurile pârjolite din acest final de vară 2017. 

  Terraland TO din portofoliul Bednar este un scarificator tractat, proiectat pentru prelucrarea intensivă a solului până la o adâncime de 55 cm, având o lăţime de lucru de maxim 6 m. Prelucrarea perfectă este realizată de cele 2 rânduri de organe active şi de tăvălugii tandem cu colți.

  Anul acesta o mare parte din suprafața agricolă a României a fost afectată de secetă, secetă care îngreunează prelucrarea corespunzătoare a solului de către utilajele convenționale. Scarificatorul tractat Terraland TO cu lățimi de lucru de 4, 5 și 6 metri, echipat cu sistem de siguranță non-stop hidraulic pentru ancore cu o rezistență de până la 1.500 kg, este pregătit pentru a face față acestor condiții.

  Scarificatorul Terraland TO 6000 în agregat cu tractorul John Deere 9620 RX
  Scarificatorul BEDNAR Terraland TO 6000

  Scarificator impresionant

  Un astfel de scarificator lucrează în acest moment într-o fermă din județul Arad.

  Scarificatorul Bednar Terraland TO 6000 HM este o mașină impresionantă care face față oricăror condiții. În momentul de față avem închiriat un scarificator de la un alt producător însă acesta nu se poate compara cu cel produs de către Bednar. Celălalt scarificator este mult mai fragil, adâncimea de lucru precum și viteza este mult mai mică, fapte datorate proastei proiectări a ancorei care necesită o forță mai mare de tracțiune. Scarificatorul produs de către Bednar are un grad foarte mare de mărunțire a terenului ceea ce este foarte important deoarece umiditatea din sol se evaporă mult mai greu”, a declarat administratorul fermei, Jürgen Grinschgl.

  Terraland TO lucrând solul extrem de greu
  Grad ridicat de mărunțire datorat tăvălugului tandem cu colți

  Performant și ușor de utilizat

  Alte avantaje ale gamei de scarificatoare Bednar Terraland TO sunt ușurința în utilizare precum și productivitatea zilnică impresionantă datorită sistemului hidraulic de protecție non-stop a ancorelor care minimizează timpii morți.

  ”Să lucrezi cu aceste mașini este o adevărată plăcere, tractorul este echipat cu sistem de navigare GPS astfel încât nu trebuie să urmărești tot timpul pe unde mergi iar scarificatorul este dotat cu sistem hidraulic de protecție non-stop a ancorelor. Acest sistem de protecție este o necesitate mai ales în aceste condiții de teren foarte uscat unde scarificatoarele care au protecție cu șurub de forfecare se opresc foarte des pentru înlocuirea șuruburilor. Operatorii acestor mașini stau foarte mult timp în afara tractorului, ceea ce este foarte deranjant mai ales pe aceste călduri de 38-40* C la umbră! Chiar și în aceste condiții avem o productivitate de 4 ha/h la un consum de doar 20 l/ha, adâncimea maximă de lucru este de 25 cm, ceea ce este foarte mult ținând cont de condițiile extreme de lucru”, ne-a declarat unul din operatorii mașinilor.

  Echipa perfectă pentru condiții de lucru extreme
  Scarificatorul BEDNAR Terraland TO 6000

  Scarificatorul Bednar Terraland TO 6000 în plină acțiune

  Produsele Bednar FMT sunt disponibile în România prin rețeaua distribuitorului autorizat, IPSO Agricultură www.ipso.ro .

  Pentru mai multe detalii contactați:

  Petruș Darius
  Reprezentant vânzări
  0740.305.016
  darius.petrus@bednarfmt.com


  Te-ar mai putea interesa

  Ce se pune în gropi la plantarea răsadurilor de castraveți Fasolea, cea mai nouă cultură în ferma familiei Gheorghiță. De la 2 hectare, la 100 de hectare Încrețirea sau răsucirea frunzelor la ardei. Cauze, remedii

  Ultimele știri

  Floarea-soarelui din Siliștea Crucii, județul Dolj, se dezvoltă viguros cu îngrășămintele Fertilland de la Rodbun Semănătorile no-till de la KINZE – în fermele din România prin Dicor Land Paradisul Cireșelor și-a deschis porțile! Vizitatorii pot mânca fructe pe săturate și să își culeagă cireșe pentru acasă