• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Preț pentru lemne de foc. Cu cât se vinde metrul cub în fiecare județ

  agrointeligenta.ro -

  Prețul lemnelor de foc îi preocupă în această perioadă pe cei mai mulți români care locuiesc în mediul rural. Fie că se bazează pe ele pentru încălzirea locuințelor, fie că le folosesc mai ales pentru producția de legume în solar, în această perioadă se caută cel mai bun preț pentru lemnele de foc la metru cub – m3, sau la metru ster.

  Agrointeligența a studiat oferta de lemne de foc din această toamnă și a întocmit o listă orientativă a prețurilor pentru cele mai utilizate esențe. Am folosit ca surse anunțurile postate pe internet pentru fiecare județ al României. Nu mică ne-a fost mirarea să vedem diferențe importante la prețul lemnelor de foc, dar și județe în care oferta aproape lipsește. Totodată, trebuie să aveți în vedere că dacă mulți comercianți de lemne vând la metru cub, sunt și oferte la metru ster. Ce este acest metru ster? El corespunde unei cantități de circa 0,68 metri cubi, așa că nu vă lăsați păcăliți!

  Din analiza Agrointeligența reiese că printre județele unde aveți șansa să găsiți cel mai ieftin lemn de foc sunt Mureș, Botoșani, Covasna, Harghita sau Brăila, în timp ce prețurile sunt mult mai mari în județe precum Constanța sau Olt.

  Preț lemne de foc Alba

  În medie, prețul lemnelor din județul Alba sunt între 200-300 lei pe metru ster. Am găsit, spre exemplu, un anunț cu 240 de lei pentru un metru ster, fără asigurarea transportului.

  Preț lemne de foc Arad

  Un metru ster de lemne de foc se vinde în județul Arad cu prețuri între 200 și 300 lei. Pentru prețul maximal puteți cumpăra, spre exemplu, lemne gata tăiate la 25 de centimetri și cu transport gratuit la domiciliu. Vorbim despre lemn de stejar și de salcâm.

  Preț lemne de foc Argeș

  Prețurile din Argeș sunt tot în jurul a 200-300 de lei pe metru cub. Astfel, la esențele tari – fag, stejar, salcâm, am găsit un preț de 220 de lei plus TVA, la care se poate face livrarea și în județe precul Ilfov Giugiu sau Olt.

  Preț lemne de foc Bacău

  Un metru cub de lemne se vinde cu prețuri pornind de la 200 de lei în Bacău, ajungându-se până la 390 de lei pentru lemnul paletizat. Sunt furnizori care asigură transportul gratuit pentru o rază de 40 de kilometri, iar oferta este formată din lemn de fag, carpen sau stejar, în formă brută sau paletizată.

  Preț lemne de foc Bihor

  Prețul mediu al lemnelor de foc din județul Bihor se învârte în jurul a 200-250 de lei pe metrul cub.

  Preț lemne de foc Bistrița Năsăud

  Am găsit anunțuri cu prețuri între 200 și 350 de lei pentru un metru cub de lemne de foc. La prețul de 230 de lei, am găsit un furnizor care făcea și transportul gratuit la domiciliu.

  Preț lemne de foc Botoșani

  În acest județ, cele mai multe oferte sunt pentru lemn la metru ster, la prețuri între 110 lei și 175 de lei. Se oferă mai ales lemn de brad.

  Preț lemne de foc Brăila

  Un metru cub de lemne de foc are un preț între 150 și 350 de lei în județul Brăila. Se oferă combinații de esențe tari, din care doar 25% brad, restul chiar nuc sau prun.

  Preț lemne de foc Brașov

  Prețul lemnelor de foc este unul măricel în Brașov, unde se pornește de la 200 de lei pe metrul cub – fag, carpen sau stejar tăiat la un metru. Prețurile sunt adaptate în funcția de distanța necesară pentru transport.

  Preț lemne de foc București-Ilfov

  În jurul Capitalei, cea mai mare ofertă este pentru lemne de esență tare, gata sparte pentru foc la prețuri ce pornesc de la 200 lei/mc și ajung la 350 de lei pentru un palet. Se oferă mai ales lemn de fag și puteți negocia transportul gratuit pe o rază de circa 50 de km.

  Preț lemne de foc Buzău

  Prețurile la lemn în Buzău sunt între 200 și 350 de lei pe metrul cub.

  Preț lemne de foc Călărași

  În Călărași am găsit prețuri mari la lemnele de foc. Pentru stejar și salcâm, prețul este ajunge la 420 de lei pentru un metru cub.

  Preț lemne de foc Caraș Severin

  Se merge pe prețuri între 200 și 400 de lei pentru un metru cub de lemne de foc. La prețul maximal, la cel puțin 22 de metri cubi și pe o rază de 70 de kilometri, se asigură și transport gratuit.

  Preț lemne de foc Cluj

  Prețul mediu al lemnelor de foc din județul Cluj este de 250 lei/mc – stejar, fără transport.

  Preț lemne de foc Constanța

  Aproape un preț record de 450 lei/mc, însă lemnul de fag este gata tăiat pentru foc, cu transportul inclus.

  Preț lemn de foc Covasna

  În Covasna am găsit lemne de foc din esență tare, la prețuri între 200 și 300 lei/mc, fără transport.

  Preț lemne de foc Dâmbovița

  Prețul unui m3 de lemne de foc este  de 200-350 lei/mc. Am găsit și o firmă care oferă fag, carpen, stejar sau salcâm la 300 de lei pe metru ster, iar penturun transport trebuie să comandați 5-6 metri, plătind în funcție de distanță.

  Preț lemne de foc Dolj

  În zona Craiovei, prețul pentru un metru ster de lemne de foc este de circa 250 de lei, cu transport gratuit. Se poate ajunge însă și la prețuri de 400 de lei pe metru cub.

  Preț lemne de foc Galați

  În acest județ am găsit o ofertă de lemn de foc tăiat la dimensiunea dorită de cumpărător. Se merge pe salcâm, fag, carpen sau stejar, iar prețurile pot varia între 250 și 450 de lei pentru un m3.

  Preț lemne de foc Giurgiu

  Între 300 și 350 lei/mc. Se plătește transport în funcție de distanța de livrare.

  Preț lemne de foc Gorj

  În Gorj, prețul variază între 200 și 300 de lei pentru un metru cub de lemne de foc.

  Preț lemne de foc Harghita

  Unul dintre județele cu cele mai multe păduri, Harghita are și un preț mai mic pentru lemnele de foc –  150 de lei/mc.

  Preț lemne de foc Hunedoara

  Se merge pe prețuri între 200 și 400 de lei pentru metrul cub de lemne. Un metru ster de lemne gata tăiate sau crăpate pentru sobă – fag, carpen, stejar sau salcâm, se poate găsi cu 200 de lei și transport încă 100 de lei.

  Preț lemne de foc Ialomița

  În Ialomița, un metru cub de lemn de fag se vinde cu 300 lei. La salcâm, prețul este de 280 de lei metrul ster, cu transport inclus.

  Preț lemne de foc Iași

  Ieșenii care caută lemne de foc în această perioadă trebuie să fie pregătiți să plătească între 200 și 300 de lei pe metrul cub. Este o ofertă bogată și pentru lemnul vândut la paleți, cantitatea unui palet fiind de 1,25 de metri ster.

  Preț lemne de foc Maramureș

  Se găsește lemn de foc de la prețul de 170 lei/mc, ajungându-se la 250 de lei/mc. Lemnul de esență tare se poate cumpăra și cu 200 de lei în jurul municipiului Baia Mare.

  Preț lemne de foc Mehedinți

  Prețurile lemnelor de foc din județul Mehedinți variază între 160 de lei și 300 de lei pe m3.

  Preț lemne de foc Mureș

  Cel mai mic preț pentru lemnele de foc este de 100 de lei/mc și l-am găsit în județul Mureș, acolo unde lemnul se vinde însă și cu 200 lei/mc.

  Preț lemne de foc Neamț

  Prețul lemnelor de foc variază între 200 și 350 lei/mc.

  Preț lemne de foc Olt

  Lemnele de foc din județul Olt pornesc de la 310 pe metrul cub de lemn și 450 lei/mc.

  Preț lemne de foc Prahova

  În Prahova, lemnele de foc au prețuri pornesc de 280 de lei pe metrul cub de lemne. Se ajunge la un maxim de 450 lei/mc pentru esențele tari. Un metru ster l-am găsit la prețul de 280 de lei.

  Preț lemne de foc Sălaj

  Lemnul de foc crăpat, uscat și paletizat – cu sau fără palet, se vinde la prețul de 250 de lei pe metrul ster. Sunt furnizori care cer și 350 de lei pe metrul ster de lemne de foc.

  Preț lemne de foc Satu Mare

  Un metru ster de lemne de foc pornește în Satu Mare de la 150 de lei și ajunge la 250 lei/ms. Lemnul de esență tare se poate achiziționa și cu 220 de lei metru ster cu transport inclus în preț.

  Preț lemne de foc Sibiu

  Sibienii cumpără lemnele de foc cu prețuri între 225 și 450 lei/mc.

  Preț lemne de foc Suceava

  Suceava, județ cu multe păduri, are un lemn de foc mai ieftin. Aici am găsit anunțuri cu oferte la 200 de lei pentru un metru cub, însă prețurile pot ajunge la 400 lei/mc.

  Preț lemne de foc Teleorman

  Pe raza județului Teleorman, cel mai frecvent preț pentru lemnele de foc este de 350 lei/mc

  Preț lemne de foc Timiș

  În județul Timiș, lemnele de foc au prețuri ce pornesc de la 150 lei/mc și ajung la 250 lei/mc. Se vinde mai ales lemn de foc din esență de fac, mesteacăn.

  Preț lemne de foc Tulcea

  Carpen sau frasin se poate cumpăra în județul Tulcea cu prețuri între 150 și 260 lei/mc.

  Preț lemne de foc Vâlcea

  Lemnele de foc au prețuri destul de mari în județul Vâlcea, acolo unde se pornește de la 350 de lei pe metru cub, ajungându-se la 400 lei/mc.

  Preț lemne de foc Vaslui

  Vasluienii cumpără în această perioadă metrul cub de lemne cu un preț de începe de 200 de lei (la tei sau plop), ajungându-se la 350 de lei pe metrul cub (la carpen, fag, stejar, frasin sau salcâm). Se poate opta pentru lemn gata tăiat la 30 de centimetri sau la 50 de centimetri, în funcție de nevoile clientului. 0-350 lei/mc.

  Preț lemne de foc Vrancea

  În Vrancea, lemnul de foc pornește de la un preț de 170 de lei pe metrul cub. Un preț mai mare am găsit într-un anunț pentru lemn foarte uscat, din fag, carpen și stejar, ofertat la 290 lei/mc.


  Te-ar mai putea interesa

  Dezastrul lăsat în urmă de vijeliile cu grindină cât un ou și rafale de peste 100 de km/h! Culturile fermierului Ion Olteanu, distruse de grindină. Sute de hectare – pagubă totală! Antracnoza la castraveți. Semne, combatere

  Ultimele știri

  Super concurs pentru fermierii parteneri Rodbun, cu premii fantastice Ce facem cu solul – îl îmbunătăţim sau sperăm în continuare în ploi optime şi la timp? Producătorii europeni de îngrășăminte cer taxe suplimentare pentru fertilizanții din Rusia și Belarus