IMPORTANTŞtiri agricoleSubvenţii APIA 2018

FOTO-EXCLUSIV! APIA A ÎNCEPUT PLĂȚILE! Ministrul PETRE DAEA, alături de funcționari LA MIEZUL NOPȚII!

Premieră! Plata avansului din subvenția APIA a început, așa cum au promis ministrul agriculturii Petre Daea și directorul APIA, Adrian Pintea, în primul minut după ora 00.00, în ziua de luni, 16 octombrie!

Funcționarii agenției de plăți au fost la datorie pentru a vira primii bani din plățile pentru subvențiile din Campania 2017. În această noapte toată echipa APIA de la nivel teritorial și central, în frunte cu directorul general Adrian Pintea, cu ministrul agriculturii, Petre Daea, și cu restul conducerii MADR, s-au mobilizat pentru plata în bune condiții a subvențiilor.

Agrointeligența – www.agrointel.ro a fost singura publicație care a fost alături de funcționarii APIA și conducerea MADR în primele minute după orele 00.00 când s-a dat drumul plăților din sediul APIA Central din București. ”Așa cum am promis dăm drumul banilor în primul minut din data de 16 octombrie”, a fost prima declarația a ministrului agriculturii, Petre  Daea. Acesta i-a felicitat pe angajații agenției de plăți pentru mobilizare iar alături de șeful de la agricultură s-au aflat și secretarii de stat ai ministerului dar și directorul AFIR, Adrian Chesnoiu.

Vă atașăm mai jos câteva poze ”de la fața locului”:

Încă înainte de miezul nopții, la sediul APIA Central toate luminile din birouri erau aprinse
Ministrul Petre Daea, alături de directorul general al APIA, Adrian Pintea, și de restul conducerii MADR și APIA au fost alături de funcționari la startul plăților
Funcționarii din APIA Central aveau listele pregătite pentru autorizarea plăților către fermieri
Ministrul Petre Daea a felicitat funcționarii APIA pentru că au reușit, în premieră, să plătească avansul din subvenție la data anunțată
Ministrul a felicitat și conducerile APIA și MADR
La startul plăților APIA, ministrul agriculturii a avut alături echipele din conducerea APIA și MADR

Vă reamintim că de astăzi, luni – 16 octombrie, APIA a demarat plata avansului din subvenția APIA pe 2017. Se acordă 70% din valoarea schemelor de plăți directe și 85% din plățile pentru măsurile compensatorii, cuantumurile ce se virează fermierilor fiind cele din tabelul de mai jos.

După plata avansului, restul sumelor vor putea fi achitate fermierilor după data de 1 decembrie.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


8 comentarii

  1. numai incompetenii nu isi fac munca in timpul normal de lucru! Adica freaca menta in timpu serviciului si se bat cu pumnu in piept ca au muncit noaptea… mai nou cam totul se face noaptea… 🙁

  2. Hai sa nu mai fim RAI.Ministrul Petre Daea este un exemplu. Daca si ceilalti ministri si-ar face treaba pe jumatate cum o face DOMNUL PETRE altfel ar merge tara.Cind spunem AGRICULTURA,multi se scirbesc!Dar DRAGILOR pretul la PIINE ,LAPTE,CARNE ,OUO este in functie de citi agricultori avem in tara. Sa nu pomenim de legume unde toti stim ca tot ce este IMPORT este BOMBA HIROSIMA.Asa ca cei care comenteaza din rautate sa stie ca de undeva vor fi rasplatititi tot cu RAUTATE.

    1. Maine o sa va fie somn. Ve-ti fi foarte obositi si nu mai dati randament.Mai bine lucrati ziua. Numai comuniștii lucrau noaptea si uite unde a ajuns Romania.
      Conducatorii din ziua de azi fac ce stiu ei mai bine pentru imagine,competenta aproape deloc.

Scrie un comentariu