• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri agricole
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • AGRICULTURA VIITORULUI- soluții complete pentru FERMIERII ROMÂNI. Agricultura de precizie, dezvoltată de COMPANIA VANTAGE

  agrointeligenta.ro agrointeligenta.ro -

  Fermierii se confruntă cu o presiune din ce în ce mai mare de a produce mai mult, cu costuri cât mai mici. Ei caută soluții care să ajute la maximizarea eficienței si la operare într-o manieră profitabilă.

  Compania Vantage a venit în momentul potrivit în ajutorul fermierilor români cu solutii complete de gestionare a fermei și a reușit să schimbe percepția fermierilor asupra modului de practicare al agriculturii.

  Pe parcursul celor 2 ani de activitate în România, echipa Vantage a adus treptat conceptul de agricultură de precizie în fermele românilor fiind singura companie de pe piață care oferă un ciclu complet de servicii și produse destinate practicării agriculturii de precizie, precum și suport tehnic și consultanță.

  Printre poveștile de succes din primii 2 ani de activitate putem menționa: cartarea agrochimică cu prelevare automată a probelor de la 150.000 de ha, inclusiv 20 000 de ha cu scopul elaborării de recomandări pentru aplicare cu rată variabilă la 2 ferme mari din județul Timiș. Mai mult de 200.000 ha sunt monitorizate prin satelit cu ajutorul programului Geoscan, care se poate accesa gratuit de către clienții Agrobalance. Mai mult de 400 de fermieri și-au îmbunătățit procesul de lucru, astfel mărindu-și profitabilitatea prin implementarea soluțiilor GPS Trimble.

  Ce tehnologii indispensabile oricărui fermier care vrea să practice agricultura de precizie a introdus Vantage:

  Sisteme GPS Trimble. Vantage este dealer și service autorizat al companiei americane Trimble, lider în soluții inovatoare cu sisteme GPS potrivite pentru orice sezon, cultură, teren și ferme de orice dimensiune, compatibile cu orice marcă de utilaj. Utilizarea soluțiilor Trimble minimizează omisiunile sau suprapunerile între treceri, reduce deteriorarea culturilor și compactarea, pentru a îmbunătăți producția, iar programele de software prelucrează și oferă informații valoroase despre cultură, teren și lucrările efectuate, toate acestea contribuind la creșterea productivității.

  Programul agronomic Agrobalance este mai mult decât o simplă cartare agrochimică, oferindu-vă nu numai posibilitatea de a cunoaște exact cantitatea de nutrienți din sol și din plante, ci și consultanță agricolă cu privire la managementul nutrienților. Compania Vantage asigură servicii fără egal în România în ceea ce privește acuratețea prelevării probelor, în analizarea lor, în interpretarea rezultatelor și în recomandările de fertilizare oferite fermierilor.

  Sistemul web de monitorizare a maşinilor și a combustibilului Farmtrack este un alt instrument de control și gestiune a activității agricole care și-a dovedit utilitatea. Sistemul oferă posibilitatea de monitorizare simultană și în timp real a tuturor utilajelor si mașinilor din parcul auto, permite crearea de rapoarte, statistici și notificări legate de parcelele prelucrate, traseele mașinilor, alimentarea sau lipsa de combustibil etc.

  Programul de monitorizare a culturilor prin satelit Geoscan i-a ajutat deja pe mulți fermieri să-și monitorizeze și controleze dezvoltarea culturilor. Programul se bazează pe cele mai noi tehnologii de observare a Pământului și oferă informații despre evoluția culturilor aproape în timp real, analizând Indicele de Vegetație.

  Astfel, în urma colaborării cu Vantage, fermierii români s-au convins de faptul că agricultura de precizie nu înseamnă numai să ai acces la tehnologie, ci să ai un partener de încredere care să fie alături de tine cu tot suportul necesar, care să facă tehnologia să lucreze în folosul tău.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Abonare gratuită la știri

  Te-ar mai putea interesa

  Fermierii campioni la floarea-soarelui din județele Bacău și Vrancea VANTAGE și ISAGRI. Pentru fiecare fermă. Parteneriat în agricultura de precizie cu soluții complete pentru fermieri! MICHELIN ULTRAFLEX: Anvelopele care cresc productivitatea şi scad costurile

  Ultimele știri

  Adrian Oros la Azomureș: ”Odată cu importul masiv de îngrășăminte va crește și prețul alimentelor la consumatori” Apicultorii din Ungaria primesc subvenție de 1.000 de forinți/stup și scutire la impozitul pe venit! Schemă de ajutor de stat pentru deţinătorii de terenuri! Cererile se depun la APIA!

  Căutare în articole