Ştiri agricole

Întâlnire în premieră a marilor fermieri din Moldova la Ruginoasa pe 6 iunie

Circa 200 de agricultori de top din Moldova se vor reuni, în data de 6 iunie la Ruginoasa (județul Iași), în cadrul primei ‘’Întâlniri de club a fermierilor din Moldova”.
La manifestare şi-a anunţat prezenţa şi ministrul Agriculturii Daniel Constantin.

‘’Anual fermierii vor sărbători în prima săptămână din iunie începerea verii și a recoltei culturilor de câmp, în cadrul întâlnirii de club, devenind în timp un eveniment cu tradiție în regiune. Întalnirea de club a Fermierilor din Moldova oferă posibilitatea dezvoltării fermierilor prin formarea unei comunități bazate pe schimb de informații și de experiență, prin comunicare directă între ei, dar și prin facilitarea interacțiunii dintre aceștia și furnizorii de servicii din sectorul agricol, specialiști, reprezentanți ai Ministerului Agriculturii sau ai Direcțiilor pentru Agricultură etc’’, precizează organizatorii.

Evenimentul este organizat de compania ABplus Events și Consiliul Județean Iași în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură Iași.

Fermierii din Moldova, dar şi din alte zone ale ţării, sunt aşteptaţi pe data de 6 iunie, la Palatul “Alexandru Ioan Cuza” de la Ruginoasa, județul Iași.


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!