Ştiri agricoleStrategii de afaceri

MAGDA DARAC – NOUL COUNTRY MANAGER EURALIS ROMÂNIA

Euralis Semințe anunță numirea Magdei Darac în funcția de Country Manager România, începând cu data de 1 ianuarie 2018.

Magda Darac s-a alăturat echipei Euralis în 2013 ocupând funcția de Marketing Manager SEE, coordonând din aceastî pozitie strategia și activitatea de marketing pentru țările din sud-estul Europei (România, Bulgaria, Moldova, Turcia, Serbia), din cadrul Business Unit Black Sea.

Numirea Magdei în această funcție vine ca urmare a dezvoltării și creșterii activității noastre în România, și a unei noi organizări comerciale interne, începută în urmă cu 2 ani, organizare care ne va permite să răspundem cât mai bine cerințelor pieței și sș fim în permanență atenți și proactivi la nevoile fermierilor. România este a doua țară ca importanță, după Ucraina, în cadrul Business Unit Black Sea, și dorim să ne concentrăm toate eforturile pe această piață în continuă dezvoltare, pentru o creștere cât mai sustenabilă a cifrei de afaceri”, declară Gilles Tambourre, Executive Manager Black Sea Business Unit.

Obiectivul nostru pe termen mediu este creșterea notorietății mărcii și a cotei de piață la porumb și floarea-soarelui, prin lansarea de produse și concepte inovatoare, unice, menite să răspundă cât mai bine la ea echipei de teren este un alt factor important în realizarea obiectivelor de vânzări și este un proces continuu, de durată, care ne va permite să consolidăm relația comercială cu clienții nostri, distribuitorii”, declară Magda Darac, Country Manager România.

În noua sa funcție, Magda Darac va avea susținerea întregii echipe de management din România, cât și a managementului de la sediul central din Franța, în mod special a celor două, recent create, Business Line (Porumb-Sorg și Oleaginoase) din cadrul Diviziei de Semințe a Grupului Euralis.

Despre Euralis Semences

Euralis Semences este Divizia de Semințe a Grupului EURALIS, una dintre cele mai mari cooperative franceze, care numără 12.000 de membri, având sediul ân Lescar, sud-vestul Franței.

Euralis Semences este unul dintre liderii europeni pe piața semințelor pentru cultura mare: porumb, floarea-soarelui, sorg, soia și rapiță. Cu o cifră de afaceri de peste 170 milioane de euro, compania investește anual 13% din cifra de afaceri în
Cercetare și Dezvoltare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați www.euralis-semences.com.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu