• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Aplicația INOVAGRIA Meteo, acum și pentru IPHONE ȘI IPAD! Ce informații noi aduce fermierilor!

  Roxana Dobre -

  INOVAGRIA Meteo, o aplicaţie 100 la sută românească, folosită deja în mii de ferme, este disponibilă acum și pe dispozitivele iOS, deci pentru telefoanele iPhone și tabelete iPad. Softul aduce facilități noi pentru toți agricultorii, într-un design prietenos și foarte ușor de folosit.

  SIVECO România anunţă, printr-un comunicat remis pentru Agrointeligenţa-www.agrointel.ro că lansează o nouă versiune a aplicației INOVAGRIA Meteo, atât pe Android, cât și pe iOS, cu noi facilități dedicate managementului fenomenelor meteo și agrometeo din România.

  Cu următoarele noi funcționalități, fermierii vor putea să își planifice mai eficient activitatea agricolă și să ia deciziile corecte pentru protejarea producție agricole:

  -Recomandări Pulverizare – pe baza analizei parametrilor meteorologici, venim în ajutorul fermierilor cu recomandări la nivel de oră pentru următoarele 3 zile, privind efectuarea tratamentelor prin pulverizare;

  -Acces la date în timp real de la fiecare stație meteo și agrometeo – fermierii au acum acces la parametri meteo măsurați din oră in oră de la stația Administrației Naționale de Meteorologie cea mai apropiată locației selectate.

  Datele meteo în timp real sunt disponibile GRATUIT, fără a fi necesară crearea unui cont sau achiziția unui abonament!

  Utilizatorii aplicației INOVAGRIA Meteo vor avea acces, oriunde și oricând, la o serie de date meteo și agrometeo importante, precum:

  – parametri meteorologici măsurați din oră în oră pentru fiecare stație meteo și agrometeo a Administrației Naționale de Meteorologie
  – prognoza meteo specializată pentru următoarele 24 de ore și pe 3 zile, pentru orice locație din România
  – temperatura aerului și a solului, dar și minima și maxima zilei
  – vizibilitate și presiune atmosferică
  – viteza, direcția vântului și rafala maximă a vântului
  – cantitatea de precipitații, umiditatea aerului și a solului
  – avertizări generale și imediate de vreme severă la nivel de localitate și regiune
  – fenomene de risc
  – recomandări de pulverizare – condiții de efectuare tratamente
  – rezerva de apă din sol pentru cultura de grâu și porumb
  – buletin agrometeorologic
  -istoric meteo și agrometeorologic pentru fiecare stație meteo
  -widget pentru dispozitivele Android.

  “Vremea ridică probleme deosebite pentru culturile agricole, iar fermierii trebuie să fie în permanență la curent cu sfaturile, recomandările și avertizările experților în meteorologie. Utilizând aplicația noastră, fermierii pot avea acces direct pe telefon la cele mai recente date meteo, primesc notificări cu avertizările de vreme severă, iar prognoza pe trei zile îi ajută să ia măsurile necesare astfel încât să fie evitate eventualele pericole pentru producția agricolă”, declară Gabriel Lospa, Director Departament eAgriculture SIVECO România.

  Situații meteo complicate ajung acum, din timp, pe orice dispozitiv Android și iOS!

  Aplicația este disponibilă pentru descărcare pe Google Play Store și Apple App Store și poate fi testată gratuit timp de 30 de zile.

  INOVAGRIA Meteo este parte integrantă din aplicația INOVAGRIA, o platformă tehnologică dedicată managementului performant al fermelor dezvoltată de Departamentul eAgriculture din cadrul SIVECO România și lansată în 2016. Cu ajutorul aplicației INOVAGRIA procesele agricole și zootehnice sunt mai ușor de monitorizat și de gestionat, ceea ce conduce la performanțe ridicate.

  Reamintim că INOVAGRIA este o aplicație software 100% românească și 100% integrată, care conține toate modulele necesare pentru o gestiune completă a fermei. Aplicația este dedicată tuturor fermierilor, indiferent de dimensiunea fermei pe care o dețin. Pentru utilizarea ei, este suficientă folosirea unui navigator de web de pe un calculator sau chiar a unui dispozitiv mobil care are acces la internet.

  Aplicația, care a fost lansată oficial în toamna anului trecut,  include o serie de componente gândite în așa fel încât să cuprindă cele mai importante probleme cu care fermierii se confruntă în activitatea lor zilnică: depunerea cererilor de subvenție atât pentru sectorul vegetal, cât și pentru cel zootehnic, gestionarea contractelor de arendă, gestionarea lucrărilor agricole, registrul animalelor.

  Citiţi şi:

  INOVAGRIA, aplicația performantă a SIVECO pentru gestiunea eficientă a fermelor

  GABRIEL LOSPA, Siveco: Aplicația INOVAGRIA METEO oferă fermierului PROGNOZA METEO pentru FIECARE SOLĂ!

  INOVAGRIA METEO: aplicația care îți dă PROGNOZA ȘI ALERTELE METEO DIRECT de la ANM!


  Te-ar mai putea interesa

  Un mare lac, o sursă de apă pentru irigații, pe cale să dispară din cauza secetei Furtuni puternice cu grindină anunțate astăzi de ANM. Codul roșu de caniculă – menținut! Tomata care nu se descompune: ”Este cumpărată de o lună, nu știu ce bagă în ele”

  Ultimele știri

  Sprijin pentru micii producători! DAJ Giurgiu redeschide piața volantă! Terenuri agricole vândute cu 10.000 euro/ha pentru construirea unui parc fotovoltaic Egiptul și Algeria – achiziții masive de grâu din Rusia, Ucraina și Bulgaria