Furaje, seminţe, îngrăşăminteŞtiri agricole

EURALIS le propune fermierilor HIBRIDUL CÂȘTIGĂTOR în lupta cu seceta: ES JANIS Clearfield PLUS!

Producătorul de semințe Euralis le propune fermierilor hibrizii de floarea-soarelui cu care pot obține cele mai bune producții la hectar. Între aceștia se numără și ES JANIS CLP – hibrid semi tardiv de floarea-soarelui cu sistem tehnologic de ultimă generație Clearfield® Plus și rezistență genetică la Orobanche rasa G.

Euralis Semințe propune fermierilor soluții inovatoare sub marca OR Master® pentru a lupta împotriva Orobanche Cumana în cultura de floarea-soarelui. Acest concept oferă soluții de elită și semințe cu rezistență genetică la cele mai noi rase de Orobanche. Scopul conceptului este de a garanta cel mai durabil și profitabil control al Orobanche pentru a proteja pe termen lung potențialul de producție.

Tehnologia Clearfield® Plus se bazează pe o nouă genă de rezistență cu o toleranță mult mai mare la imidazolinonă pentru a controla un spectru foarte larg de buruieni mono și dicotiledonate. În comparație cu tehnologia Clearfield®, aceasta permite o eficacitate semnificativ îmbunatațită în controlul buruienilor prin optimizarea formulării erbicidelor și a adjuvantilor, fără efecte negative asupra toleranței și randamentului culturilor.

ES JANIS CLP – hibrid linoleic

– Rezistență genetică la Orobanche până la rasa G si sistem de producție Clearfield® Plus;
– Conținut de ulei: 47%;
– Pornire viguroasă în vegetație;
– Toleranță foarte bună la stresul climatic;
– Toleranță crescută la boli: Phomopsis și Sclerotinia;
– Pierderi minime la recoltare datorită unei talii reduse;
– Densitatea recomandată:
 Pe soluri fertile și umiditate bună 60.000-65.000;
 Pe soluri sărace și umiditate scazută: 55.000-60.000.

Sistemul de producție Clearfield® Plus pentru floarea-soarelui oferă avantaje agronomice importante pentru fermieri: un control mai bun al buruienilor, flexibilitate în aplicare, toleranță mai mare la erbicid, randament ridicat.

Euralis oferă o gama de hibrizi CLP completă: ES GENESIS CLP (timpuriu, linoleic), ES KAPRIS CLP (timpuriu, linoleic), ES POETIC CLP (semi timpuriu, high-oleic), ES JANIS (semi tardiv, linoleic), ES LORIS CLP (semi tardiv, linoleic).


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu