Fonduri europeneŞtiri agricole

FINANȚARE FERME: Informație importantă despre FONDURILE PENTRU TINERI FERMIERI ȘI MICI FERMIERI!

Anunț important pentru fermierii tineri și agricultorii care dețin exploatații agricole mici. Printr-o informare remisă pentru Agrointeligența-www.agrointel.ro, AFIR anunță că Centrele Regionale şi Oficiile Judeţene ale Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) vor organiza în perioada imediat următoare întâlniri de lucru cu potențialii beneficiari ai Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020)!

Aceste acțiuni se vor derula pentru a asigura îndrumarea necesară depunerii cererilor de finanţare pentru noile sesiuni care urmează a fi lansate pentru submăsurile 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” și 6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici”.

Este o nouă inițiativă care va avea loc la nivelul tuturor structurilor noastre teritoriale și care face parte din strategia de comunicare cu potenţialii beneficiari pe care am a stabilit-o la nivelul Agenției. La întâlnirile de lucru pot participa cei interesați să obțină finanțare nerambursabilă, inclusiv solicitanții care şi-au depus proiecte în sesiunile anterioare și au fost declaraţi eligibili fără finanţare. Este o oportunitate de a răspunde concret la eventualele întrebări ale celor care se pregătesc să depună cererile de finanțare și astfel, să evităm erorile pe care le observăm în momentul verificării proiectelor”, a menționat Adrian Chesnoiu, directorul general al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

Informații despre programarea acestor acțiuni sunt disponibile la nivelul Centrelor Regionale pentru Finanțarea Investițiilor Rurale și a Oficiilor Județene pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!