• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • PRODUSUL COMPLET pentru NUTRIȚIA, PROTECȚIA ȘI STIMULAREA CULTURILOR – OMEX BIO 20

    agrointeligenta.ro -

    În 5 ani de utilizare în ferma românească, Omex Bio a convins sute de fermieri, an de an, pentru a fi utilizat pe suprafețe cât mai mari, cu rezultate vizibile, atât cantitative dar și calitative. Este produsul ideal, oferind fermierilor siguranță în utilizare, protecție în perioade cu temperaturi extreme, aport nutritiv semnificativ și securitatea producției.

    Omex Bio combină beneficiile naturale ale algelor ( concentrație 28%), cu un program echilibrat de suport nutriţional, furnizat de o gamă completă de substanţe nutritive macro şi micro : N20%, P20%, K20%, Fe, Zn, Cu, Mn, B, Mo.

    Este primul produs complet (biostimulator și fertilizant foliar), oferind culturilor aportul nutrițional necesar, dar și protecția necesară în fața factorilor de stres: secetă, îngheț, fitotoxicitate, caniculă, scăderi bruște de temperatură.

    Stimulatorul de creştere – extractul de alge de mare 28%, cu efect vizibil de stimulare a creşterilor vegetative şi a sistemului radicular, precum şi de utilizare intensă a elementelor nutritive pe care le primeşte planta prin sol. Auxina şi cytokinina din compoziţia extractului de alge oferă plantelor capacitatea de a se recupera după incidenţa factorilor de stres dar și de a recupera întârzierile în dezvoltare.

    Omex Bio are un rol important în creşterea gradului de polenizare şi de fructificare a culturii. Este un produs cu rezultate remarcabile, dovedite în culturile de floarea-soarelui, rapiță și porumb, în a ajuta cultura să treacă peste perioade prelungite de caniculă, dar și în a păstra fertilitatea plantei.

    Omex Bio 20: când și cât se aplică la floarea-soarelui

    Una dintre cele mai sensibile culturi este cea de floarea-soarelui. Și nu atât temperatura, cât durata zilelor caniculare degradează viabilitatea polenului. Un tratament cu Omex Bio, în faza de buton floral, în doză de 2 litri/ha, ajută cultura să depășească aceste perioade, cu pierderi cât mai mici. Se recomandă utilizarea în amestec cu Boron Extra, în doză de 1,5-2,0 litri/ha.

    Omex Bio 20: când și cât se aplică la grâu sau orz

    La cerealele păioase, doza recomandată este de 2,0 litri/ha. La culturile cu răsărire şi creştere întârziată, primul tratament poate fi efectuat în toamnă pentru consolidarea sistemului radicular al plantelor.

    La culturile cu creştere normală în toamnă, primul tratament se efectuează la desprimăvărare în scopul de a accelera ritmul de creştere, pentru scoaterea culturii de sub incidenţa negativă a unor factori climatici, care se pot manifesta primăvara. Al doilea tratament este recomandat a fi realizat în faza de alungire a paiului sau înainte de înspicare, când plantele au nevoie de un aport suplimentar de hrană şi pentru creşterea gradului de fertilitate.

    Omex Bio 20: când și cât se aplică la rapiță

    La rapiță, tot în doza de 2,0 litri/ha. Primul tratament se efectuează toamna, dacă răsărirea este întârziată şi există riscul ca acestea să intre în iarnă insuficient consolidate. La desprimăvărare se efectuează un tratament imediat ce se reia procesul de vegetaţie sau în faza de buton floral, putând fi utilizat fără restricții.

    Omex Bio 20: când și cât se aplică la sfecla de zahăr

    La culturile de sfeclă de zahăr si cartof se utilizează 2- 3,0 litri/ha. Se efectuează 1-2 tratamente în prima parte a perioadei de vegetaţie.

    Omex Bio 20: când și cât se aplică la pomii fructiferi

    La pomi fructiferi si viţă de vie doza recomandată este de 2,5 litri/ha. Se efectuează un tratament înainte de înflorire. Dacă e necesar, se repetă pănă la 3 tratamente pe an.

    Omex Bio 20: când și cât se aplică la legume

    Omex Bio este un produs remarcabil pentru culturile de legume (tomate, vinete, ardei, castraveți, varză), în doză de 2-2,5 litri/ha. Primul tratament de aplică după răsărire sau transplantare. Pot fi aplicate până la 4 tratamente/ciclu de vegetaţie.

    Cele mai importante produse Agro-Est Muntenia pot fi comandate direct de pe site-ul Emag.ro sau www.agroest.ro


    Te-ar mai putea interesa

    Viermele prunelor: caracteristici, semne, combatere Lege nouă: Obligație pentru toți conducătorii de tractoare Bani în plus la subvenția APIA. Lista plăților-bonus la hectar și animale

    Ultimele știri

    Noua față a învățământului agricol: De la licee în prag de desființare la investiții de peste 43 de milioane de euro Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri