Creșterea animalelorŞtiri agricole

DanBred semnează cu UN NOU AGENT pentru România și Republica Moldova!

Un nou agent se alătură familiei DanBred. Compania DanBred Argeș este cel mai nou membru din cadrul rețelei de agenți din intreaga lume și va deservi clienții din România și Republica Moldova.

Începând cu data 1 iulie 2018, DanBred și-a extins rețeaua de agenți activi din întreaga lume, care de acum va include România și Republica Moldova în estul Europei.

Efectivul de scroafe, dublat la ferma DanBred din Argeș

Compania DanBred Argeș, noul agent, a fost înființat în anul 2004 de către doi dintre crescătorii de porci ai geneticii DanBred, Martin Agerskov și Laurids Søndergaard, împreună cu doi parteneri români, Ionel Chiriac și Nicu Benta. Toți patru, având o vastă experiență acumulată în cadrul fermelor Munkbro și Marslund din Danemarca, au decis să își unească forțele și să înființeze în România propria fermă de reproductie, creștere și îngrășare suine. La acest moment, aceasta înregistrează un efectiv de 3.000 de scroafe dar, în curând, numărul se va dubla, ajungând la un efectiv total de 6.000 de scroafe.

Producții de peste 32 de purcei pe scroafă

DanBred va oferi în continuare animale de selecție ale căror caracteristici au făcut posibilă obținerea unei producții de peste 32 purcei pe scroafă pe an. Andrei Chiriac va activa ca agent și consultant pentru produsele daneze DanBred, în timp ce Ionel Chiriac este directorul companiei.

Contractul semnat cu DanBred Argeș reprezintă o substanțială dezvoltare a activității de vânzare a animalelor de selecție DanBred în România și Republica Moldova. În același timp, se va urmari creșterea eforturilor în direcția activității de consultanță, astfel încât pe viitor aceasta să se alinieze la preferințele clienților noștri.

Pentru mai multe informații vă rugăm să folosiți următoarele date de contact:

DanBred Argeș
Șoseaua Piteștiului nr 35
Comuna Slobozia 117660
Județ Argeș, România
Email: [email protected]
Tel/Fax: 0040248698370

Ionel Chiriac – Director
Tel: +40735557700
Email: [email protected]

Andrei Chiriac – Agent de vânzări și consultant
Tel: +40745511567
Email: [email protected]


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu